Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Με αυτό το κείμενο του ΕΦΕΤΗ ενοχλήθηκε ο Νίκος

Offsite Team -
27.09.2022 - 10:01

Με αυτό το κείμενο του ΕΦΕΤΗ ενοχλήθηκε ο Νίκος

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 25/9)

Γράφει Ο ΕΦΕΤΗΣ και μπέρτεψε ο Τσαγγάρης, αλλά καλά να πάθει μιας και έχει την ευθύνη των Sites. Έτσι είναι τα πράγματα. 

Και Ο ΕΦΕΤΗΣ επειδή πολλοί διερωτάστε ΠΟΙΟΣ τελικά είναι, εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται να το πούμε. Η Offsite έχει Δ/ντη Ειδήσεων (τράβα Τσαγγάρη) αλλά και Κατά Νόμο Υπεύθυνο, τον Theo Midletton (βούρα Θεόδωρε να σβήννεις φωτιές – αλλά κι’ εσύ καλά να πάθεις διότι ενώ γλύτωσες από τον Δικηγορικό κόσμο, πήγες και έμπλεξες με τον Πολιτικό και Δημοσιογραφικό κόσμο. Κάποιος θα έλεγε, γλύτωσες που τους πελλούς και πήγες στους μισόπελλους).  

Και αυτά τα γράφω διότι είδα κάποια Σχόλια ότι τα ανώνυμα accounts στα Social είναι σαν τις Στήλες με Ψευδώνυμο των ΜΜΕ, κάτι βεβαίως που δεν ισχύει αφού στα ΜΜΕ ξέρουν όλοι τα φυσικά πρόσωπα που είναι υπεύθυνα ανεξαρτήτως αν είναι αυτοί οι συντάκτες ή όχι του όποιου ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥ θέματος ή του όποιου θέματος με Ψευδώνυμο. Συνεπώς φέρουν και την ευθύνη. Να πούμε επίσης πως κάποια ΜΜΕ δεν επιτρέπουν τα ψευδώνυμα (αλλά μόνο αρχικά του Συντάκτη) άλλα ΜΜΕ τα επιτρέπουν. Είναι θέμα προσέγγισης. 

Όπως και να έχει. Το επίμαχο όμως μήνυμα του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ αφορούσε ένα θέμα του ΕΦΕΤΗ με τίτλο: «Κασουλίδης: Σύνελθε Νίκο, σύνελθε» και ήταν του περασμένου Ιανουαρίου (23/1/22)

Όπως και να έχει Ο ΕΦΕΤΗΣ θεωρεί ορθή πράξη από πλευράς ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ να απολογηθεί προσωπικά και να αποδεχτεί μάλιστα να δημοσιοποιηθεί η απολογία του αλλά ΝΙΚΟ πρέπει να υπάρξει και δημοσία τοποθέτησή σου για όλο αυτό το μπάχαλο με τις συνομιλίες σου που αφορούν μέχρι σήμερα 4 δημοσιογράφους και αρκετά άλλα πρόσωπα, κυρίως πολιτικούς.

Home