Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μετρήσεις: Αρχίζουν και δυσκολεύουν τα πράγματα για Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
23.05.2022 - 10:49

Μετρήσεις: Αρχίζουν και δυσκολεύουν τα πράγματα για Χριστοδουλίδη

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - Ο ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 22/5)

Ο ΕΦΕΤΗΣ συνομιλώντας με ειδικό εκλογολόγο για τις μετρήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και πιο συγκεκριμένα την πιο πρόσφατη, αυτή του SIGMA, σας μεταφέρει την ανάλυση του: 

Αν ήμουν ο Χριστοδουλίδης, θα με ανησυχούσε η μέτρηση του SIGMA. Για τρεις λόγουςΠρώτον, διότι ο Αβέρωφ φτάνει σχεδόν το 20%, δεύτερον, ο Αβέρωφ βρίσκεται στο 20% με μόλις την μισή συσπείρωση του ΔΗΣΥ και τρίτον, στην παράσταση νίκης ο Αβέρωφ βρίσκεται πολύ πιο μπροστά από όλους.

Η διαφορά των 18 μονάδων που είναι μπροστά ο Χριστοδουλίδης, στην πραγματικότητα δεν είναι 18 μονάδες αλλά μόλις 9 μονάδες, είπε ο ειδικός. 

Διότι ο Αβέρωφ λαμβάνει 20% ποσοστά αλλά με μόλις 47% συσπείρωση του ΔΗΣΥ ενώ 40% του ΔΗΣΥ ψηφίζει Χριστοδουλίδη. 

Αυτό σημαίνει πως κάθε μονάδα που καταφέρνει ο Αβέρωφ να προσθέτει πάνω του από ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ αυτόματα αφαιρείται από τον Χριστοδουλίδη. Δηλαδή αν ο Αβέρωφ στην επόμενη Δημοσκόπηση εμφανιστεί με 25%, ο Χριστοδουλίδης από 37% θα πέσει στο 31% και αυτό μόνο από τις απώλειες προς ΔΗΣΥ και Αβέρωφ.  

Τέλος σημείωσε, πως αν ο Χριστοδουλίδης πέσει κάτω από το 30% έως τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, τότε, είπε, θα αρχίσει να απομακρύνεται το σενάριο να τον δούμε στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Θα μας αυξήσει τα Γαλλικά ο Πρόδρομος

Offsite Team -
28.06.2022 - 09:59

Θα μας αυξήσει τα Γαλλικά ο Πρόδρομος

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - Ο ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 26/6

Διάβαζα τις προάλλες στην OFFSITE NEWS ότι θα αυξηθούν οι υποχρεωτικές ώρες των Γαλλικών στα Σχολεία μας. Μάλιστα ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν ο εξής: «Parlez-vous français? - Αυξάνονται οι υποχρεωτικές ώρες Γαλλικών»

Αυτό που ίσως να μην ξέρετε όμως είναι πως ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ σπούδασε Γαλλία και μιλάει και απταίστως την Γαλλική. Οπόταν μια ιδιαιτερότητα και μια αγάπη προς τα Γαλλικά την έχει… 

Το ερώτημα όμως είναι άλλο: Οι ώρες διδασκαλίας ξένων γλωσσών στα σχολεία μας θα αυξομειώνονται αναλόγως της συμπάθειας εκάστου Υπουργού Παιδείας προς συγκεκριμένη γλώσσα; Δηλαδή αν αύριο διοριστεί ένας Υπουργός Παιδείας που μιλάει Γερμανικά θα γίνουν τα Γερμανικά υποχρεωτικά; 

Και αν μεθαύριο εκλεγεί ο Χριστοδουλίδης και διορίσει Υπουργό θα εντάξουν τα Ρωσικ​​​​​ά; 

Ουπς! Λέμε τώρα… 

Home