Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μια ωραία κίνηση από Κυθρεώτη και Λαμπριανίδη

Offsite Team -
24.04.2021

Μια ωραία κίνηση από Κυθρεώτη και Λαμπριανίδη

Φωτογράφιση και μήνυμα από τους Στέλιο Κυθρεώτη και Δημήτρη Λαμπριανίδη

Στέλιος Κυθρεώτης και Δημήτρης Λαμπριανίδης, Αριστίνδην υποψήφιοι βουλευτές ΔΗΣΥ Λευκωσίας, στέλνουν το δικό τους μήνυμα μέσω φωτογράφισης για την οδική ασφάλεια, καθώς και οι δύο μοιράζονται το ίδιο πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο κ. Κυθρεώτης η φωτογράφιση έγινε με σκοπό να στείλουν στους νέους το μήνυμα της ασφαλούς και υπεύθυνης οδήγησης, ειδικά στους νέους,  ώστε να χαρούν τα νιάτα τους. 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο κ. Κυθρεώτης: 

"Με τον Δημήτρη Λαμπριανίδη μας ενώνει το πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και μαζί η πίστη για ένα κράτος που θα σέβεται τους πολίτες του και θα εργάζεται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. 

Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για την οδική ασφάλεια, την απώλεια ανθρώπινων ζωών και των σοβαρών τραυματισμών σε τροχαία δυστυχήματα. 

Η φωτογράφιση αυτή έγινε με σκοπό να στείλουμε σε όλους το μήνυμα της ασφαλούς και υπεύθυνης οδήγησης. Ειδικότερα στους νέους, για να τους περάσουμε το μήνυμα να ‘προσέχουν’ τα νιάτα τους για να απολαμβάνουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό όσο μπορούν, ακόμα και όταν θα είναι μεγαλύτεροι και πιο ώριμοι.

Και οι δύο μας, πλέον με γκρίζα μαλλιά, απολαμβάνουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με διαφορετικό τρόπο: 

Ο Δημήτρης με όσους περιορισμούς θέτει στη ζωή του το τροχοκάθισμα. Και ο Στέλιος χωρίς περιορισμούς, πέρα από όσους ο ίδιος θέτει όχι μόνο για τη δική του ασφάλεια, αλλά και των άλλων, πάντα στην πίστα, με αυτοκίνητο ή καρτ. 

Μας ενώνει, ακόμη, το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού στο οποίο είμαστε και οι δύο Αριστίνδην υποψήφιοι στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, στην επαρχία Λευκωσίας, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας.

Με αυτό το μήνυμα αλλά και γενικότερα με την υποψηφιότητα μας, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τη χώρα μας να γίνει καλύτερη, πιο διαφανής και πιο ασφαλής για τους πολίτες της".

Δείτε την ανάρτηση: 

βτωρφψαφεαςδδςδ

 

Home