Ο ΕΦΕΤΗΣ: Δεν βάζει τον Νικόλα υποψήφιο Πρόεδρο το 2023 ο ΓΓ ΑΚΕΛ

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Δεν βάζει τον Νικόλα υποψήφιο Πρόεδρο το 2023 ο ΓΓ ΑΚΕΛ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Ποιοι «ταΐζουν» το ΕΛΑΜ…

d

Αυτοί που «ταΐζουν» και συντηρούν το ΕΛΑΜ δεν είναι άλλοι από τους συντρόφους μου τους ΑΚΕΛικούς και το ίδιο το κόμμα το ΑΚΕΛ που με τις ενέργειες τους, το δυναμώνουν και ωθούν κόσμο να υποστηρίζει το συγκεκριμένο κόμμα. 

Και ας το πάρουν αυτό ως συμβουλή. 

Να σας πω ένα παράδειγμα: 

Έκανε η Offsite ένα share στο Facebook για τους υποψηφίους του ΕΛΑΜ. Όπως γίνεται δηλαδή με όλα τα κόμματα. Αποτέλεσμα; Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε μαζικά report με αποτέλεσμα το Facebook να μας στείλει προειδοποίηση ότι αναρτήθηκε ρεπορτάζ με τρομοκρατία. 

Προσέξετε τώρα. Ρεπορτάζ με τρομοκρατία. Ένα ρεπορτάζ που δεν είχε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την ανακοίνωση του κόμματος για τους υποψήφιούς του. Ρεπορτάζ δηλαδή που έγινε από την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ. Και μην μου πείτε πως όσα ΜΜΕ πρόβαλαν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ πρόσκεινται στο ΕΛΑΜ. Τα ΜΜΕ κάνουν αυτό που επιτάσσει η Δεοντολογία, η οποία υποβάλλει αναλογική προβολή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. 

Το ΕΛΑΜ είτε το θέλουμε είτε όχι είναι νόμιμο κόμμα, συμμετέχει στη Βουλή. Αν κάποιοι το θεωρούν παράνομο ας το καταγγείλουν και ας αναλάβουν οι Αρχές. 

Το να πηγαίνουν κάποιοι και να κάνουν μαζικά reports κατά των αναρτήσεων που περιέχουν την λέξη ΕΛΑΜ τότε ας το καταλάβουν πως αυτό δεν κάνει ζημιά στο ΕΛΑΜ αλλά τουναντίον το δυναμώνουν. 

Εκτός και αν αυτό επιδιώκουν… Για να έχουν αντίπαλο δέος και να έχουν να λένε (προσφιλής τακτική στην Πολιτική). 

Άστε που το ΕΛΑΜ εγκρίθηκε και γράφτηκε ως Κόμμα επί καιρώ Διακυβέρνησης μ. Δημήτρη Χριστόφια και ΑΚΕΛ (Μάιο 2011)

Ωεεεεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

 

Ξέρετε την Έλενα, Αριθμός 14;

d

Μιλώ για την Περικλέους Έλενα, η οποία είναι Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας και Β' Αντιπρόεδρος Κ.Σ. ΕΔΕΚ και τώρα αποφάσισε να διεκδικήσει μια έδρα στο ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Είναι ο αριθμός 14

Όπως κάνει Ο ΕΦΕΤΗΣ κατά καιρούς για διάφορους υποψηφίους έτσι και τώρα. Και θα πρέπει να πω ότι η Έλενα Περικλέους αρθρογραφεί από το 2014 κοντά μας. 

Και όταν λέω κοντά μας, εννοώ στην Digital Tree, αρχικά στην Ιστοσελίδα Onlycy, η οποία συγχωνεύθηκε το 2016 με την Ιστοσελίδα Offsite μετά την πλήρη εξαγορά της δεύτερης από την DT. Από το 2018 η Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας αρθρογραφεί εβδομαδιαία στην Brief (εδώ θα βρείτε τα διάφορα άρθρα της).

Ένα σύντομο βιογραφικό της: 

Η Έλενα Περικλέους εκτός από Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας, Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ και Πρόεδρος του Κ.Σ.Π.Ν.Β. (Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου- Ibby cyprus) είναι κυρίως μια αθεράπευτη βιβλιοφάγος. Πήρε και επίσημα τον τίτλο όταν διάβασε το 1000στο της βιβλίο. Κάπου εκεί, στο «ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα», αποφάσισε πως θέλει να ζήσει πραγματικά καλύτερα και αφιέρωσε την υπόλοιπη ζωή της στο να διαβάζει, να γράφει και να προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο. 

Έχει πάντα μαζί της το λογοτεχνικό της φαρμακείο, το οποίο είναι γεμάτο παυσίλυπα, ιστορίες δηλαδή που διώχνουν τη λύπη, και μαζί μ΄ αυτήν και όλα τα άλλα δεινά: τη μοναξιά, την αγωνία, τη ζήλια, τον εγωισμό… αγκαλιάζοντας τρυφερά την ψυχή. 

Πολλά από τα βιβλία της βραβεύτηκαν, αλλά ξέρει πως αυτό δεν έχει καμία, μα καμία σημασία. Έχει βλέπετε ανακαλύψει τον κρυμμένο της κύκνο, ναι εκείνον από το Ασχημόπαπο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, και ξέρει τώρα πια πως τίποτα άλλο δεν μετρά. Σας διαβεβαιώνει πως όλοι έχετε μέσα σας έναν κρυμμένο κύκνο. Ένα δώρο. Και όταν τον ανακαλύψετε θα ζήσετε εσείς καλά… και όλοι οι άλλοι; Σαφέστατα καλύτερα! 

Κατάλαβε νωρίς πως τον κόσμο εκτός από τα βιβλία και τα παιδιά μπορεί να τον αλλάξει και η πολιτική. Επιλέγει λοιπόν τη δράση από την αδράνεια και με τα 3 Τ (Τέχνη-Τύχη-Τόλμη) του Ελύτη συνεχίζει να προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο. 

Συγγραφικό Έργο: 

Α. Λογοτεχνία για ενήλικες: Γεύση από ζωή , Σε Φόντο Γκρίζο , 21 Εγώ 1 Εμείς( έκδοση Οργανισμού Νεολαίας) 

Β. Λογοτεχνία για παιδιά 

· Κόκκινη κλωστή δεμένη στο κομπιούτερ τυλιγμένη –(Α΄ Βραβείο Κ.Σ.Π.Ν.Β.) 

· Με τα μάτια ενός σκύλου- (Α΄ Κρατικό Βραβείο) 

· Το αγόρι που ήταν τ’ αστέρι της γης – (Α΄ Βραβείο Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς) 

· Πράσινοι Ιππότες σε μυστική αποστολή – (Α΄ Κρατικό Βραβείο) 

· Το μυστήριο της κλειστής πόρτας- ( Β΄ Βραβείο Κ.Σ.Π.Ν.Β.).

 

Ευτυχώς που είναι και η ΕΔΟΝ…

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ έχει κομμουνιστικά σύνδρομα κατά βάθος. Και αν καμιά φορά ασκεί κριτική στους συντρόφους και στο Κόμμα είναι για να βελτιωθούν και όχι για να τους κάνει ζημιά. 

Άλλωστε αν δεν είχε τέτοια ΚΟΚΚΙΝΑ σύνδρομα, πώς γίνεται να μην έχανε ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΕΔΟΝ, το οποίο πραγματικά αποτελούσε και θα αποτελεί (και μετά την covid εποχή) μια μουσική όαση μέσα σε αυτό τον εμπορικό σαματά του τραγουδιού; 

d

Η ΕΔΟΝ λοιπόν μας προσφέρει έστω και σε συνθήκες Lockdown μια Διαδικτυακή Συναυλία με θεματική «Η νέα γενιά τραγουδά Γιάννη Ρίτσο». Πληροφορίες στο πόστερ πιο πάνω. 

 

Το βιβλίο του Χριστοδουλίδη…

d

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ναι ο ΥΠΕΞ, επανέκδωσε το βιβλίο του με τίτλο «Σχέδια Λύσης του Κυπριακού 1948 - 1978». 

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης για την επανέκδοσή του βιβλίου του έγραψε: «Η προθυμία και η εμπιστοσύνη του κ. Ανδρέα Σιδέρη, του εκδοτικού οίκου Ι. Σιδέρης, έκανε πραγματικότητα την επανέκδοση της μελέτης «Σχέδια Λύσης του Κυπριακού 1948 - 1978» που πρωτοκυκλοφόρησε το 2009 και εξαντλήθηκε. Ευχαριστώ θερμά».

Πρόκειται για ένα πραγματικά ωραίο βιβλίο / έρευνα, η οποία μπορεί να αποτελέσει και οδηγό εξεύρεσης γεγονότων γύρω από το κυπριακό. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ το συστήνει ανεπιφύλακτα. 

 

Δεν βάζει τον Νικόλα υποψήφιο Πρόεδρο το 2023 ο ΓΓ ΑΚΕΛ 

d

Επανέλαβε στην εκπομπή ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ο Αρχισύντροφός μου Άντρος αυτό που είπε και παλαιότερα: 

Ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές του 2023 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Κάτι δηλαδή που παραπέμπει στη διάψευση όσων θέλουν το ΑΚΕΛ να προχωρά σε deal με το ΔΗΚΟ για να εκλέξουν από κοινού τον Άντρο στη θέση του Προέδρου της Βουλής και μετέπειτα να εκλέξουν από κοινού τον Νικόλα στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Διαβάστε εδώ πώς περιέγραψε επακριβώς ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ το προφίλ του Προεδρικού Υποψηφίου 2023

Κάποιοι βεβαίως έριξαν και την ιδέα πως ο Νικόλας ίσως του χρόνου (2022) παραιτηθεί από Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, το ΔΗΚΟ να το αναλάβει ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, οπόταν ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, έτσι θα πληροί τις προδιαγραφές του ΑΚΕΛ για το χρίσμα του Υποψηφίου 2023. Βεβαίως Ο ΕΦΕΤΗΣ σας έγραψε και παλαιότερα πως ο ΜΑΡΚΟΣ ίσως να αποτελέσει το μυστικό όπλο του ΑΚΕΛ για υποψήφιος το 2023.

Φθάνουν κάποιες πληροφορίες περί εν δυνάμει προεδρικών υποψηφίων της Αριστεράς αλλά δεν θα γράψω ονόματα τώρα. 

Η έρευνα συνεχίζεται… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Home