Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: ΔΗΚΟικός ζήτησε του Χριστοδουλίδη το Υπουργείο Παιδείας

Ο ΕΦΕΤΗΣ -
01.05.2022 - 06:37

Ο ΕΦΕΤΗΣ: ΔΗΚΟικός ζήτησε του Χριστοδουλίδη το Υπουργείο Παιδείας

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Χάνουμε εκατομμύρια ως Κράτος λόγω ΟΠΑΠ

d

Υπάρχει μεγάλο φαγοπότι με τον ΟΠΑΠ στην Κύπρο ή όχι; 

Γιατί το λέω αυτό; 

Μα επειδή «το κράτος θα μπορούσε να εισπράττει πολύ περισσότερα από αυτά που εισπράττει αυτή τη στιγμή από τον ΟΠΑΠ»

Και αυτά δεν τα λέει Ο ΕΦΕΤΗΣ αλλά τα είπε ο Εκπρόσωπος της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, Μάριος Πετρίδης στο Business Hour by Brief την Πέμπτη (28/4).

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Πετρίδη, ενώ το κράτος θα μπορούσε να λαμβάνει 27,5% από τον ΟΠΑΠ, εντούτοις αυτό το ποσοστό παραμένει στο 8%, αφού η Κυπριακή Δημοκρατία δεν προχώρησε με τη νέα συμφωνία, λόγω καθυστέρησης που προέκυψε στις διαδικασίες.

Όπως σημειώνεται από πλευράς Ελεγκτικής το κράτος – αφού παραμένει με την προηγούμενη συμφωνία – χάνει περίπου €2 εκατομμύρια σε έσοδα τον μήνα. Πιο συγκεκριμένα, όπως σημειώνει ο κ. Πετρίδης, το κράτος ενώ θα μπορούσε να έχει έσοδα περίπου €49 εκατομμύρια τον χρόνο, εντούτοις λαμβάνει μόνο €15 εκατομμύρια. (έκθεση Γενικού Ελεγκτή εδώ)

Πάντως Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει πως «ψωμί» έχει και το θέμα του ΚΙΝΟ… 

Ουππςςςςςςςςςςς !!!

 

Άπλεεεεες: 42 μέρες άδεια ασθενείας στο Δημόσιο…

d

Το ξέρατε ότι όσοι εργάζονται στο Δημόσιο έχουν 42 μέρες ασθενείας τον χρόνο πληρωμένες; 

Μα 42 εργάσιμες μέρες σημαίνει δυο μήνες. 

Άρα όταν λέμε ότι άμα μπεις στο Δημόσιο τότε «χαλαρώνεις» και κάνεις «ξάπλες» ή εκλαϊκευμένα «άπλες», αυτό εννοούμε. 

Ενώ στον Ιδιωτικό τομέα, κάνε αιτήσεις στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις, πάρε χαρτούρα, πάρε αιτιολογήσεις, πάρε γνωματεύσεις για να σε πληρώσουν μετά από 2-3 μήνες και μάλιστα «πετσοκομμένα»… 

ΖΩΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑ 

Και κάποιοι μας έλεγαν (ουπς Νίκαρε μου) ότι επί θητείας τους θα ισοσκελιζόταν η διαφορά μεταξύ Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα… 

 

Από τον Μακρόν με το τριχωτό στήθος έως τον sleepy Joe

d

Κάτσετε λίγο και αναλογιστείτε: Ποιοι μας κυβερνούν; Ποιοι κυβερνούν τον κόσμο; Και αν αυτό σας φαίνεται κουραστική άσκηση, τότε σκεφτείτε ποιοι κυβερνούν τον Δυτικό Κόσμο που μας αφορά… 

Από τον Μακρόν έως τον sleepy Joe. 

Τι εννοώ; 

Δείτε ΕΕ. Γερμανία και Γαλλία πλέον οι δυο δυνάμεις που κάνουν παιχνίδι. Από την μια έχουμε τον Γερμανό Καγκελάριο, τον Όλαφ (Olaf Scholz), ο οποίος κοντά στην Μέρκελ φαίνεται «παιδάκι» που δεν ξέρει τι του γίνεται. Από την άλλη έχουμε έναν Μακρόν που για να βεβαιωθεί ότι θα νικήσει την Λε Πεν έκανε όλα τα κόλπα που του είπαν οι επικοινωνιολόγοι μέχρι και να φωτογραφηθεί με το τριχωτό του στήθος!!! ΗΓΕΤΕΣ να σου λένε. 

Μετά πηγαίνετε Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουμε τον Μπόρι και μετά πηγαίνετε ΗΠΑ όπου έχουμε τον Τζο Μπάιντεν ή αλλιώς τον «sleepy Joe» αφού ο 80χρονος πλανητάρχης όπου βρεθεί και όπου σταθεί κοιμάται ο άνθρωπος. Μα τι να κάνει άλλο ένας 80χρονος; Και άμα δεν κοιμάται και πρέπει να μιλήσει τα κάνει μπίλιες… 

Δεν θα σας πω για την Ανατολή από Ρωσία έως Κίνα διότι εκεί μιλάμε για άλλες καταστάσεις. Καθεστώτα και όχι Δημοκρατίες. 

Και τώρα διερωτηθείτε: ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, τι chance υπάρχει να μην υπάρξει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ καταστροφή; 

Αν την αποφύγουμε πάντως θα είναι από σπόντα… 

 

Κι’ εμείς τι θα κάνουμε για τον Λεβέντ;

d

Ο Σενέρ Λεβέντ βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με το απολυταρχικό καθεστώς του Ερντογάν στην Τουρκία. Αυτή τη φορά ο Σουλτάνος θύμωσε επειδή ο Λεβέντ δημοσίευσε ένα σκίτσο το οποίο ο Ερντογάν θεώρησε προσβλητικό. 

Ο Λεβέντ δικάστηκε όμως για το επίμαχο σκίτσο σε δικαστήριο των κατεχομένων, το οποίο τον έκρινε αθώο. Αλλά ο Σουλτάνος δεν δέχτηκε την απόφαση και διέταξε να δικαστεί εκ νέου σε Δικαστήριο στην Τουρκία με ενάγοντα μάλιστα τον ίδιον τον Ερντογάν. Το δικαστήριο στην Τουρκία δεν έδωσε καν το δικαίωμα υπεράσπισης στον Λεβέντ και τον δίκασε και τον καταδίκασε ερήμην σε ένα χρόνο φυλάκιση ενώ μετέπειτα την μετέτρεψε σε πρόστιμο ύψους 9,000 τουρκικές λίρες (500ευρώ) καθώς και επιπλέον 5,100 λίρες Τουρκίας (325ευρώ) για τα έξοδα της δίκης. 

 

Με το άκουσμα της είδησης σχεδόν όλοι στις ελεύθερες περιοχές εξέδωσαν ανακοινώσεις στήριξης στον Σενέρ Λεβέντ. Ωστόσο αυτά είναι μόνο λόγια. 

Στην πράξη πώς θα προστατέψει η Κυπριακή Δημοκρατία ένα πολίτη της, στην περίπτωση που η Τουρκία ζητήσει την έκδοσή του;  

Διότι ας μην ξεχνάμε, ο Λεβέντ, είναι από τους ελάχιστους Τουρκοκύπριους και Ελληνοκύπριους που τολμούν και μιλούν κατά της Τουρκίας, κατά της κατοχής της Κύπρου και κατά του Ερντογάν.  

 

Νουρή, άψε τα κάρβουνα να το γιορτάσουμε…

d

Ο ΝΟΥΡΗΣ λίγο έλειψε να κάνει και πάρτι σε όλα τα αρμόδια τμήματα που ασχολούνται με το Μεταναστευτικό. 

Ε, δεν εξηγείται αλλιώς η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Υπουργείου του για «την επιτυχή επιχείρηση επαναπατρισμού μεταναστών».

Αν διάβαζε κάποιος την ανακοίνωση θα νόμιζε ότι ο Νουρής πέτυχε τον επαναπατρισμό 10,000 μεταναστών. 

Ωστόσο οι πληροφορίες του ΕΦΕΤΗ κάνουν λόγο για καμιά 10αριά πλάσματα (μάλιστα κάποιοι λένε για 3 μετανάστες ενώ κάποιοι για 11 μετανάστες). 

Ε, Νουρή μου, λεβέντη μου, καραμπουζουκλή μου τις προάλλες μας έλεγες εσύ ο ίδιος πως οι αιτητές Ασύλου το πρώτο τρίμηνο του 2022 ανέρχονται στις 5,000(!) ενώ όπως μαθαίνει ο ΕΦΕΤΗΣ μόνο τον Απρίλιο προστέθηκαν άλλες 2,000 αιτήσεις

Δηλαδή 7,000 Μετανάστες και κατάφερες και έκανες επαναπατρισμό σε 11(!)

Άψε τα κάρβουνα να κάνουμε σούβλα να το γιορτάσουμε… 

 

Νικόλας: Πήγε στην Πάρο «τζιας φακκούν με τον υποψήφιο»…

d

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ πήρε την οικογένεια του και εξαφανίστηκε από την Κύπρο με την ευκαιρία του ΠΑΣΧΑ… 

Βόλεψε. Τα παιδιά δεν είχαν σχολείο, η Γιώτα πάντα δίπλα στον Νικόλα, και ο Νικολής δεν είχε Βουλή. 

Επιπλέον το κλίμα εντός Κύπρου και κυρίως εντός ΔΗΚΟ ήταν/είναι «έντονο» αφού διάφοροι ΔΗΚΟικοί όπως σας είπε Ο ΕΦΕΤΗΣ και την προηγούμενη Κυριακή, «τσακώνονται μεταξύ τους» για το ΠΟΙΟΣ θα είναι ο Υποψήφιος του ΔΗΚΟ στις Προεδρικές. 

Και εννοείται πως ο καθένας προτείνει εκείνο τον Υποψήφιο, στον οποίο έχει άμεση πρόσβαση ο ίδιος ώστε να επωφεληθεί και προσωπικά στην περίπτωση που θα εκλεγεί. 

Οπόταν κυριολεκτικά μου έλεγε ΔΗΚΟικός: «Επελλάναν τον Νικόλα α! Ο ένας τον έναν, ο άλλος τον άλλον ενώ όλοι πλέον τώρα τρέχουν ξοπίσω τον Χριστοδουλίδη».  

Ε, σωστά σκέφτηκε ο Νικολής μου: «Πάω στην Πάρα τζιε φακκάτε με τον Υποψήφιο…»

Τώρα που επέστρεψε να δούμε και αυτός τι θα πει μαζί με τον ΣΙΖΟ…  

 

ΔΗΚΟικός ζήτησε του Χριστοδουλίδη το Υπουργείο Παιδείας…

d

Έλεγε φίλος του ΕΦΕΤΗ ότι ΔΗΚΟικός που τάχθηκε σε ανύποπτο χρόνο υπέρ της υιοθέτησης του Νίκου Χριστοδουλίδη ως υποψηφίου του ΔΗΚΟ, ζήτησε ως αντάλλαγμα το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Η υπόσχεση του ΔΗΚΟικού προς τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ήταν πως θα καταφέρει να πείσει το ΔΗΚΟ να στηρίξει την υποψηφιότητά του και πώς θα κινήσει γη και ουρανό ώστε αυτό να επιτευχθεί. 

Το «αίτημά του», σε περίπτωση που αυτό επιτευχθεί και σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΝΙΚΟΣ,  ήταν η υπουργοποίηση του και μάλιστα στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ αφού όπως είπε και ο ίδιος διαθέτει το «ατού» ότι τον προκρίνει και έχει και τις ευλογίες της Εκκλησίας

Ο ΕΦΕΤΗΣ δεν έμαθε αν ο ΝΙΚΟΣ είπε ΝΑΙ αλλά έμαθε πως σίγουρα δεν είπε όχι. Άλλωστε ξέρετε κανέναν πολιτικό να λέει όχι σε ανθρώπους που του υπόσχονται ψήφους; Και ιδιαίτερα για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το «εάν και το εφόσον»; 

Πάντως όπως σας έγραψε και τις προάλλες Ο ΕΦΕΤΗΣ «ο πόλεμος της καρέκλας στο ΔΗΚΟ» μόλις έχει αρχίσει, αφού θεωρούν την εκλογή Χριστοδουλίδη πλέον ως ΔΕΔΟΜΕΝΗ. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ συστήνει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση διότι υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος έως τις Προεδρικές του 2023… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Ciaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Διαγραφή από ΔΗΣΥ Χριστοδουλίδη, Κωστάκη & Μαρίνας

Ο ΕΦΕΤΗΣ -
26.06.2022 - 06:26

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Διαγραφή από ΔΗΣΥ Χριστοδουλίδη, Κωστάκη & Μαρίνας

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Ο γάμος που έφερε κοντά Αβέρωφ - Χριστοδουλίδη 

Ο ΕΦΕΤΗΣ εύχεται σε Χριστίνα Σαββίδη και Σάββα Σπυριδάκη να ζήσουν και βίο ανθόσπαρτο. 

Το γαμήλιο dinner που έγινε -που αλλού; Στη Λεμεσό- έκρυβε και μια πολιτική έκπληξη.

Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης ήταν και οι 2 προσκεκλημένοι και παρευρέθηκαν και οι δυο.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ήταν από την αρχή και παρέμεινε μέχρι το τέλος σχεδόν ενώ ο Αβέρωφ Νεοφύτου ήρθε στο ενδιάμεσο και παρέμεινε για μια δυο ώρες και αποχώρησε. 

Πάντως οι δυο δεν κάθονταν στο ίδιο τραπέζι αλλά ούτε και αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους, όπως ξέρει Ο ΕΦΕΤΗΣ σύμφωνα με το Αλεπούδιν (informer του ΕΦΕΤΗ)… 

 

Από Δεκέμβριο η Νατάσα ξανά γραφείο…

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ εύχεται στην ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ να της ζήσει το νεογέννητο και μόνο χαρές. 

Λέτε να κάνει ΦΟΥΛ χρήση την Άδεια Μητρότητας η Νατασού και να επιστρέψει στο Υπουργείο τον Δεκέμβριο; 

Διότι ως μάνα τρίτου παιδιού δικαιούται 6 μήνες ΑΔΕΙΑ.

Άλλη μια καινοτομία της μ. ΖΕΤΑΡΑΣ, η οποία ανέβασε, αναβάθμισε το ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 100 σκαλιά!!!! 

Όμως Νατάσα μου, πέραν των άλλων, σε θέλουμε γρήγορα πίσω διότι η Άγκυρα έβαλε στο μάτι το "6" και σύντομα άκου το τρυπάνι.... 

 

Αλεξία, Αρτέμης, Λεόντιος έλεγξαν την ζιβάνα ΛΟΕΛ

d

Ο Αρτέμης Αρτεμίου ανάρτησε μια φωτογραφία, στην οποία είναι ο ίδιος, η Αλεξία Κουντούρη και ο Λεόντιος Φιλοθέου, γράφοντας ΕΥ ΖΗΝ.

d

Κρίνοντας από την προτίμηση του Φιλοθέου στη Ζιβάνα, λογικά και οι τρείς τους θα τέσταραν το εκλεκτό κυπριακό ποτό στη ΛΟΕΛ που βρέθηκαν… 

 

2 ευρώ το λίτρο. Και ακόμη που είστε…

d

«Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης, σημείωσε στην Brief πως για πρώτη φορά το diesel έχει ξεπεράσει τα €2, τονίζοντας ταυτόχρονα πως οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων αναμένεται πως θα συνεχιστούν», διάβαζα τις προάλλες στην Brief.

Πάντως, δεν μπορείτε να έχετε παράπονο από τον ΕΦΕΤΗ. Σας προειδοποίησε δυο φορές για τις αυξήσεις και ότι οι τιμές θα ξεπεράσουν τα 2ευρώ το λίτρο και μάλιστα προ 3 μηνών, με τίτλο: «Και τώρα; Ποιος θα μας πληρώνει €2/λίτρο καύσιμα; Ο Ζελένσκι;»

Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΡΟΦΟΣ μου ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο μεταξύ, σχολίασε το ρεκόρ τιμής του diesel με την εξής ανάρτηση: «Το φράγμα των δύο ευρώ στα καύσιμα έχει σπάσει. Tο ΑΚΕΛ με την πρόταση Νόμου που έχει καταθέσει στη Βουλή, παρέχει επιπλέον εργαλεία στην κυβέρνηση για να δράσει, αλλά αυτή αρνείται να τα δεχτεί! Η στάση της κυβέρνησης είναι -τουλάχιστον- ακατανόητη».

d

Πάντως ένα δίκαιο το έχει ο Αρχισύντροφος… 

 

Θα μας αυξήσει τα Γαλλικά ο Πρόδρομος

d

Διάβαζα τις προάλλες στην OFFSITE NEWS ότι θα αυξηθούν οι υποχρεωτικές ώρες των Γαλλικών στα Σχολεία μας. Μάλιστα ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν ο εξής: «Parlez-vous français? - Αυξάνονται οι υποχρεωτικές ώρες Γαλλικών»

Αυτό που ίσως να μην ξέρετε όμως είναι πως ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ σπούδασε Γαλλία και μιλάει και απταίστως την Γαλλική. Οπόταν μια ιδιαιτερότητα και μια αγάπη προς τα Γαλλικά την έχει… 

Το ερώτημα όμως είναι άλλο: Οι ώρες διδασκαλίας ξένων γλωσσών στα σχολεία μας θα αυξομειώνονται αναλόγως της συμπάθειας εκάστου Υπουργού Παιδείας προς συγκεκριμένη γλώσσα; Δηλαδή αν αύριο διοριστεί ένας Υπουργός Παιδείας που μιλάει Γερμανικά θα γίνουν τα Γερμανικά υποχρεωτικά; 

Και αν μεθαύριο εκλεγεί ο Χριστοδουλίδης και διορίσει Υπουργό θα εντάξουν τα Ρωσικ​​​​​ά; 

Ουπς! Λέμε τώρα…  

 

«Απ’ όσιει μούγια, μουγιάζεται» (Video)

d

ΩΧ. ΩΧ. ΩΧ. 

Μα τι μπηχτή ήταν αυτή προς τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ από τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ;;;;;;;;;;;

Τον ακούσατε; Μιλούσε στο Συνέδριο του ΔΗΣΥ. Δείτε το βίντεο: 

 

Είπε: Σε όλους αυτούς θα σταθούμε απέναντι ξεκάθαρα. Και όταν φίλε Αβέρωφ στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας μίλησα για κάποιους εγχώριους πρόθυμους που σιγοντάρουν αυτές τις τακτικές έγινα στόχος τους. Ε λοιπόν σήμερα το επαναλαμβάνω εδώ από το βήμα του συνεδρίου του Δημοκρατικού Συναγερμού και τους λέω και μάλιστα στα κυπριακά όποιος έχει την μουγιά μουγιάζεται.

 

100% κερδισμένος ο Νικόλας αν ο Χριστοδουλίδης δεν πάει 2ο γύρο

d

Ο Νικολής μου είπε σε ανύποπτο χρόνο ότι το ΔΗΚΟ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα είναι εξουσία από το 2023. 

Και τα σχεδίασε καλά. Επέλεξε «άππαρο που βουρά», τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, θα κρύψει τα ποσοστά του ΔΗΚΟ και ο Νικόλας θα είναι 100% κερδισμένος αν ο υποψήφιος του ΔΕΝ περάσει 2ο ΓΥΡΟ. Γιατί; 

Διότι ΑΝ ΔΕΝ περάσει ο Νίκος 2ο γύρο, τόσο ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ όσο και ο ΑΒΕΡΩΦ θα τον θέλουν μαζί τους για να εκλεγούν. ΑΡΑ κάνει DEAL 2ης ΚΥΡΙΑΚΗΣ και καθαρίζει. Θα βρίσκεται Εξουσία. 

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος όμως του ΝΙΚΟΛΑ είναι ΑΝ ο Χριστοδουλίδης περάσει 2ο Γύρο και ΔΕΝ καταφέρει να εκλεγεί την 2η Κυριακή… 

Είναι ή δεν είναι παίχτουρας; Εσείς ξαναείδατε πολιτικό να είναι 100% κερδισμένος αν χάσει ο υποψήφιος του από την 1η Κυριακή; Όχι.

Άρα; Παραδέχεστε την ΔΗΚΟική Στρατηγική;

Δαιμόνια, ε; 

Διαγραφή από ΔΗΣΥ Χριστοδουλίδη, Κωστάκη & Μαρίνας

d

Προς διαγραφή από μέλη του ΔΗΣΥ φαίνεται να πηγαίνουν ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ καθώς και άλλα μέλη του κόμματος που τον περιστοιχίζουν. 

Όπως πληροφορείται Ο ΕΦΕΤΗΣ αρκετά Συναγερμικά στελέχη (συμπεριλαμβανομένων και Υπουργών) έχουν ξεκάθαρη θέση πως ο ΝΙΚΟΣ είναι πλέον ΕΚΤΟΣ ΔΗΣΥ, ιδιαίτερα μετά και από την υιοθέτησή του και επίσημα από το ΔΗΚΟ ως ο υποψήφιος του

«Του δόθηκαν αρκετά περιθώρια. Από την στιγμή που δεν ακολούθησε τις αποφάσεις του Κόμματος, όφειλε τουλάχιστον να παραιτηθεί από μέλος, αν μη τι άλλο για τα προσχήματα. Το να καπηλεύεται την ιδιότητα του ως μέλος δεν τον τιμά αλλά την ίδια ώρα είναι και άκρως προσβλητικό για το ίδιο το Κόμμα και τις χιλιάδες μέλη του», ήταν το σχόλιο Συναγερμικού. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διαγραφή του ΝΙΚΟΥ και άλλων, δεν αποκλείεται να τεθεί στο Πολιτικό Γραφείο στις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού πλέον ο Νίκος Χριστοδουλίδης, είναι υποψήφιος του ΔΗΚΟ

«Δεν πήγε το ΔΗΚΟ σε αυτόν, αλλά αυτός πήγε στο ΔΗΚΟ», ήταν το σχόλιο άλλου Συναγερμικού, ο οποίος και αυτός τάσσεται υπέρ της άμεσης ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ από τον ΔΗΣΥ.    

Όπως πληροφορείται Ο ΕΦΕΤΗΣ, πρόταση για διαγραφή από το κόμμα θα γίνει και για τον ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, τον πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ ΠΑΦΟΥ καθώς και για την ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΚΗ, η οποία είναι Δημοτική Σύμβουλος του ΔΗΣΥ στο Δήμο Λεμεσού ενώ ήταν και υποψήφια Βουλευτής ΔΗΣΥ Λεμεσού το 2021. 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Home