Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Δηλαδή ο ΔΗΣΥ θα είναι αντιπολίτευση του Νίκου;

ΕΦΕΤΗΣ -
06.11.2022

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Δηλαδή ο ΔΗΣΥ θα είναι αντιπολίτευση του Νίκου;

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Πουρνάρα: Να κλείσει και να φύγουν… Έγινε γκέτο μεταναστών

d

Το κλείσιμο του Πουρνάρα και την μεταφορά του σε άλλη περιοχή ζητούν οι κάτοικοι της Κοκκινοτριμιθιάς μετά και τα τελευταία επεισόδια που διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή (28/10).

Ο κοινοτάρχης της Κοκκινοτριμιθιάς κ. Χριστάκης Μελετιές φιλοξενήθηκε την Τρίτη (1/11) στην εκπομπή Offsite on Air και περιέγραψε όλα όσα βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Δεν άργησε όμως να απαντήσει ο αρμόδιος Υπουργός, ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ, και να πει πως το Πουρνάρα ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ αλλά τουναντίον θα το αναβαθμίσει κιόλας. 

Τώρα, αν η Κυβέρνηση ΔΕΝ μπορεί να αντιληφθεί ότι δημιουργεί ένα ΓΚΕΤΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ στα δυτικά προάστια της Πρωτεύουσας, τότε ότι πει κάποιος είναι περιττό. 

Αν δεν μπορείτε να τους απελάσετε, δημιουργήστε χώρους φιλοξενίας διάσπαρτους σε ΟΛΗ την επικράτεια της Κύπρου ώστε να μην δημιουργούνται γκέτο. 

Αν αυτό το απλό πράμα δεν μπορούν να το αντιληφθούν, τότε τι συζητάμε; 

Ας πάνε μια βόλτα στη Γερμανία να δουν πώς και με ποιο τρόπο φιλοξενούν τους μετανάστες. Θα συναντήσεις καταυλισμό 5-6χιλιάδων μεταναστών; Με τίποτα. 

Ξυπνάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

 

ΚΟΥΙΖ: Στα πόσα δευτερόλεπτα είπε ο Νίκος το ΞΕΚΑΘΑΡΑ;

d

Σήμερα σας έχουμε ένα κουιζάκι για beginners… πανεύκολο δηλαδή. 

Το οποίο είναι: 

Στα πόσα δευτερόλεπτα, υπολογίζετε, ότι λέει τη λέξη ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο υποψήφιος ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, από την ώρα που αρχίζει να μιλά; 

Στα έξι (6) δευτερόλεπτα. Δείτε και το βίντεο:

 

Αν δεν βγάλει selfie η Ινώ και Έλσα με Αβέρωφ, εν πιστεύκουμε…

d

Πασχίζει ο ΝΙΚΑΡΟΣ να πείσει ΟΛΗΗΗΗΗ την Κύπρο ότι στηρίζει ΑΒΕΡΩΦ αλλά κανένας δεν τον πιστεύει

Και υπάρχουν αρκετοί λόγοι που κανένας δεν πιστεύει τον ΝΙΚΑΡΟ με τον κυριότερο ότι ‘οι κολλητοί του’ σχεδόν ΟΛΟΙ στηρίζουν και κάνουν πάρτι στον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Ακόμη και το οικογενειακό του περιβάλλον αλλά και οι μισοί συνεργάτες του στο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ στηρίζουν ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Οπόταν μια λύση υπάρχει ΝΙΚΑΡΕ να πείσεις: Να διοργανωθεί event υπέρ του ΑΒΕΡΩΦ από την ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και να ποστάρουν selfie με τον ΑΒΕΡΩΦ… 

Άλλη λύση δεν βρίσκω για το πώς θα πείσεις ότι στηρίζεις τον Φούλη… 

Ωεεεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

 

Το tweet του Χρύση με like από Χάρη…

d

«Το γράφημα αυτό αναπαράγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αναδείξει τη δική του κατάταξη (2021). Θα πρέπει, όμως, να αναπαράγεται και από την #Κύπρος, σε όλη την Ευρωπαική Ένωση, ώστε να γίνει αντιληπτό πόσο μεγάλο και σοβαρό είναι το πρόβλημα στο νησί μας, εξαιτίας της Τουρκίας». 

d

Έγραψε σε tweet του (2/11) ο ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ο οποίος εισέπραξε 39 LIKES. 

Ωστόσο αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι πως ανάμεσα στους 39 που έκαναν like είναι και ο ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ναι ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ. 

Αυτό μπορεί να μην σημαίνει κάτι, μπορεί όμως και να σημαίνει ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ… 

Και ο νοών νοείτω…

 

«Λινοπάμπακος δεν ήμουν ποτέ…» & το dinner του Υπουργού

Την ώρα που οι ψίθυροι για το ποιοι υποστηρίζουν ποιο στο στρατόπεδο του ΔΗΣΥ και της κυβέρνησης δίνουν και παίρνουν, κάποιοι εξόχως προβεβλημένοι Υπουργοί φαίνεται να έχουν πάρει τις αποφάσεις τις οποίες θέλουν να καταστήσουν και ιδιαίτερα ξεκάθαρες. 

Ορισμένοι Υπουργοί με την πλήρη απάθειά τους, ορισμένοι και από τα υπουργικά τους καθήκοντα, κάνουν κάτι περισσότερο από ξεκάθαρο ότι σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα των επικείμενων Προεδρικών Εκλογών. 

Άλλοι, με την εντελώς αντίθετη στάση δηλώνουν και εκφράζουν ποικιλοτρόπως τη στήριξή τους προς τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου

Μάλιστα, καλός φίλος του ΕΦΕΤΗ ανάφερε ότι έλαβε πρόσκληση για δείπνο από Υπουργό με σημαντικό χαρτοφυλάκιο, για προώθηση της υποψηφιότητας Αβέρωφ. Θα είναι βεβαίως και ο ίδιος παρών στο δείπνο. 

Ο φίλος μάλιστα ερωτήθηκε από τον ΕΦΕΤΗ εάν θα πάει για το φαΐ και το ποτό ή εάν στηρίζει Αβέρωφ και η απάντησή του ήταν: «Και θα πάω και στηρίζω. Λινοπάμπακος δεν ήμουν ποτέ!». 

Ο υπαινιγμός για φίλους του στον ΔΗΣΥ ήταν ξεκάθαρος

 

Δηλαδή ο ΔΗΣΥ θα είναι αντιπολίτευση του Νίκου αν εκλεγεί;

d

Ο ΑΒΕΡΩΦ στο διακαναλικό Debate αφού είπε ότι θα κερδίσει τις εκλογές, πρόσθεσε πως σε περίπτωση που κάποιος άλλος θα κερδίσει στις εκλογές, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τότε αυτός θα αναλάβει και την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, και όσοι χάσουν ο λαός αποφασίζει να είναι στην αντιπολίτευση. 

«Αυτός που εκλέγεται ευθύνεται για την διακυβέρνηση και όποιος δεν εκλέγεται έχει την ευθύνη να εξασκεί υπεύθυνη αντιπολίτευση» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Αβέρωφ Νεοφύτου (Σχετικό ρεπορτάζ Offsite News εδώ).

 

Με λίγα λόγια ο ΑΒΕΡΩΦ προανήγγειλε ότι αν χάσει τις εκλογές ο ΔΗΣΥ, θα είναι αντιπολίτευση

Μα μισό λεπτό. Για να χάσει τις εκλογές ο ΔΗΣΥ υπάρχουν δυο ενδεχόμενα. 

ΕΝΑ. Να μην περάσει 2ο γύρο και ΔΥΟ, να περάσει 2ο γύρο εκλογών και να χάσει. 

Στην πρώτη περίπτωση δηλαδή, που ο ΔΗΣΥ μείνει εκτός 2ου γύρου, ο ΔΗΣΥ θα στηρίξει ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ;;;; 

Διότι για να είναι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ του ΝΙΚΟΥ, σε αυτό το σενάριο, συνεπάγεται πως ο ΔΗΣΥ σε περίπτωση που είναι εκτός 2ου γύρου θα στηρίξει ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Αν δεν στηρίξει ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και στηρίξει ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, σημαίνει πως ΔΕΝ θα είναι αντιπολίτευση. 

Αυτά και άλλα έλεγαν στον ΕΦΕΤΗ Συναγερμικοί που στηρίζουν ΑΒΕΡΩΦ αλλά εμφανίστηκαν λάβροι με την τοποθέτηση του προέδρου τους και πρόσθεσαν: 

Ο ΑΒΕΡΩΦ καλύτερα να μην προαναγγέλλει τέτοια πράγματα. Ο ΔΗΣΥ δεν θα μείνει εκτός δεύτερου γύρου, αλλά και να μείνει ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να στηρίξει ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Και αν οι σχεδιασμοί στην ΠΙΝΔΑΡΟΥ είναι αυτοί, καλύτερα να το βγάλουν από το μυαλό τους, διότι με το που ανακοινώσουν κάτι τέτοιο, την ίδια ώρα να πάρουν και τα πράγματά τους και να φύγουν από την ΠΙΝΔΑΡΟΥ… 

ΩΧ ΩΧ ΩΧ… 

Ήντα ξέρω κοπέλια. Θα έχει ΣΟΒΑΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ αν δεν φροντίσουν στην ΠΙΝΔΑΡΟΥ πρώτον να περάσουν 2ο γύρο και δεύτερον να εκλεγούν… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Ciaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Home