Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Έπεσαν χαμόγελα στην Πινδάρου μετά από πολύ καιρό…  

Ο ΕΦΕΤΗΣ -
08.05.2022 - 06:35

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Έπεσαν χαμόγελα στην Πινδάρου μετά από πολύ καιρό…  

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Νατάσα, δεν χρειάζεται να εκτίθεσαι…

d

Η ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ μας είπε τις προάλλες ότι «Μέχρι το 2026 θα εξάγουμε Φυσικό Αέριο»

Η Νατάσα επειδή είναι μικρή σε ηλικία και ίσως να μην θυμάται, να της υπενθυμίσει Ο ΕΦΕΤΗΣ ότι αυτό το «φκιολί» με την εξόρυξη του Φυσικού Αερίου και μάλιστα την εξαγωγή του, το ακούμε εδώ και μια 20ετία

Το στόρι με το ΦΑ άρχισε επί Τάσσου, συνεχίστηκε επί Χριστόφια, έκανε και 10 χρόνια ο Νίκαρος και θα πάμε στον επόμενο και ακόμη ούτε φυσικό αέριο είδαμε και ούτε θα δούμε. 

Ξέρετε γιατί; Διότι φυσικό αέριο χωρίς να περνάει από αγωγό μέσω Τουρκίας, γιοκ! 

Οπόταν Νατασούα μου, τοις φρονίμοις ολίγα. Δεν χρειάζεται να εκτίθεσαι… 

 

ΕΔΕΚ: Ψεκάστε σκουπίστε, τελειώσατε… (σε 96 ώρες)

d

Μέσα σε 96 ώρες ο ΣΙΖΟ καθάρισε. 

Αποφάσισε, συγκάλεσε και διεξήγαγε εκλογικό συνέδριο εκλέγοντας την νέα Ηγεσία της ΕΔΕΚ για την επόμενη 5ετία. 

Εβαρέθηκε ο ΣΙΖΟ τα «πήγαινε-έλα», εβαρέθηκε τις δικαστικές αποφάσεις, εβαρέθηκε τις ιδιοτροπίες των Σοσιαλιστών αδερφών του, οπόταν έκοψε και έραψε και τελείωσε. 

Αλλά η αλήθεια να λέγεται: Ο κόσμος εβαρέθηκε τις εσωκομματικές ίντριγκες και αντιπαραθέσεις. Οι πολίτες έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα να ασχολείται με το κατά πόσο έχει 50-100 θυμωμένους ΕΔΕΚίτες με τον ΣΙΖΟ. 

Και αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα. Λύστε τα εσωτερικά σας χωρίς να τρέχετε σε δικαστήρια και χωρίς πολλά πολλά διότι στο τέλος εκτίθεστε διπλά και τριπλά. 

 

Ολομέλεια με φουλ θερμίδες (Ειρήνη – Κωστής)

d

Σε άλλα νέα, η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ της περασμένης Πέμπτης (5/5) εκτός από το καναρινέ σακάκι της ΑΝΝΙΤΑΣ μας, είχε και μπόλικες θερμίδες. 

ΚΩΣΤΗΣ και ΕΙΡΗΝΗ κέρασαν ο μεν πρώτος donuts η δε Ειρηνάρα σοκολατίνα

Θα μου πείτε, ‘μα καλά η ΕΙΡΗΝΗ γιόρταζε και κέρασε, ο Κωστής όμως;’. 

Να σας πω: Ο συμπαθέστατος Σοσιαλιστής πολιτικός ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ έγινε παππούς και έτσι κέρασε την Ολομέλεια. 

Να ζήσετε και να σας ζήσουν παιδιά. 

 

Αντρέα, Νίκο, Αχιλλέα είστε σίγουροι ότι θέλετε να εκλεγείτε;

d

Αντρέα, Νίκο, Αχιλλέα. Ο ΕΦΕΤΗΣ οφείλει να σας προειδοποιήσει: Έρχεται τσουνάμι. Είμαστε στα πρόθυρα Παγκόσμιου Πολέμου, ο πληθωρισμός καλπάζει, η ύφεση παραμονεύει. 

Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να αναλάβετε να διαχειριστείτε ένα τέτοιο περιβάλλον; Θα τα καταφέρετε; 

Εσείς βεβαίως μπορεί να λέτε πως είστε έτοιμοι, αλλά υπάρχει και το άλλο ερώτημα: 

Οι πολίτες είναι έτοιμοι να σας εμπιστευτούν να πειραματιστείτε πάνω τους; Πάνω στις δουλειές τους, πάνω στις επιχειρήσεις τους, πάνω στην καθημερινότητά τους; 

Ή λέτε καλύτερα να αφήσουμε τον ΑΒΕΡΩΦ, δοκιμασμένη καραβάνα, να μας διαχειριστεί την κατάσταση και από το 2028 βλέπουμε; 

 

Έτους τζιαμέ τζιε δέτε τους τζι’ αν έχουν αίπιν πέτε…

d

Λοιπόν. Ο ΕΦΕΤΗΣ εντόπισε μια φωτό, η οποία είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. 

Ο Νίκαρος με τους ανθρώπους του, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Και οι δυο θα είναι υποψήφιοι Πρόεδροι με αντίπαλο τον Αρχηγό τους, τον ΑΒΕΡΩΦ

 

ΔΗΚΟ: Θα φέρει «καθαρή αλλαγή» με Συναγερμικό…

d

Υπάρχουν και ΔΗΚΟικοί, οι οποίοι ακόμη ξύνουν το κεφάλι τους και διερωτώνται: 

Μα πώς θα φέρουμε ΑΛΛΑΓΗ στην διακυβέρνηση του τόπου αν επιλέξουμε έναν που ήταν ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ αυτής της διακυβέρνησης, μετά ήταν ΥΠΕΞ αυτής της διακυβέρνησης και συνεχίζει να είναι και μέλος του ΔΗΣΥ αλλά κυρίως ακόμη δεν είπε MEA CULPA για την συμμετοχή του στην διεφθαρμένη διακυβέρνηση ΔΗΣΥ και Αναστασιάδη;

Αυτό έλεγε ΔΗΚΟικός τις προάλλες στον ΕΦΕΤΗ σημειώνοντας παράλληλα πως ‘μα νομίζεις στο ΔΗΚΟ δεν υπάρχουν σοβαροί ψηφοφόροι και στελέχη που βλέπουν όλες αυτές τις ματσαράγκες της ηγεσίας; Και αν είναι να πάμε με Νίκο, γιατί δεν πάμε με Αβέρωφ να τελειώνουμε;’, ήταν η απορία του ΔΗΚΟικού… 

Ως ΕΦΕΤΗΣ τι να σου πω φιλούι μου;  

Εύλογες οι απορίες σου, αλλά εδώ είναι ΔΗΚΟ. 

Εγώ μπορώ να σου πω μια εκτίμηση: Ότι τελικά το ΔΗΚΟ αν συνεχίσει όπως πάει θα μείνει και εκτός Κυβέρνησης το 2023-28…  

 

Έπεσαν χαμόγελα στην Πινδάρου μετά από πολύ καιρό…  

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ έμαθε ότι τις τελευταίες μέρες σχηματίστηκαν και πάλι χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων των ψηλών ορόφων της Πινδάρου. 

Ο λόγος; 

Μα ποιος άλλος από το γεγονός ότι οι μετρήσεις δείχνουν «ευχάριστα και ενδιαφέροντα νούμερα» ήταν το σχόλιο Συναγερμικού που συζητούσε με τον ΕΦΕΤΗ. 

Όπως έγινε αντιληπτό μέσα από την συζήτηση, τα χαμόγελα οφείλονταν κυρίως για δυο λόγους: 1. Επειδή δείχνουν σοβαρή ανάκαμψη του Αβέρωφ και 2. Επειδή τα ποσοστά του Νίκου είχαν σημαντική διαφοροποίηση προς τα κάτω. 

Οι λόγοι για το (2) φαίνεται να έχουν να κάνουν με την έντονη φημολογία του τελευταίου 10ήμερου ότι τελικά ο Νίκος θα είναι υποψήφιος του ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ. Αυτό φαίνεται πως επηρέασε αρνητικά ψηφοφόρους, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες δήλωναν πως προτιμούσαν τον Νίκο. 

Πάντως όσο κοντεύει ο καιρός για την επιλογή των τελικών υποψηφίων τόσο από ΑΚΕΛ όσο και από τον κεντρώο χώρο (ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ) τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν και την πορεία τους τόσο στις μετρήσεις όσο και ευρύτερα στο πολιτικό κλίμα. 

Άτε κοπέλια. Διαλέξετε άππαρο να δούμε τι γίνεται…

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Ciaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Διαγραφή από ΔΗΣΥ Χριστοδουλίδη, Κωστάκη & Μαρίνας

Ο ΕΦΕΤΗΣ -
26.06.2022 - 06:26

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Διαγραφή από ΔΗΣΥ Χριστοδουλίδη, Κωστάκη & Μαρίνας

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Ο γάμος που έφερε κοντά Αβέρωφ - Χριστοδουλίδη 

Ο ΕΦΕΤΗΣ εύχεται σε Χριστίνα Σαββίδη και Σάββα Σπυριδάκη να ζήσουν και βίο ανθόσπαρτο. 

Το γαμήλιο dinner που έγινε -που αλλού; Στη Λεμεσό- έκρυβε και μια πολιτική έκπληξη.

Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης ήταν και οι 2 προσκεκλημένοι και παρευρέθηκαν και οι δυο.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ήταν από την αρχή και παρέμεινε μέχρι το τέλος σχεδόν ενώ ο Αβέρωφ Νεοφύτου ήρθε στο ενδιάμεσο και παρέμεινε για μια δυο ώρες και αποχώρησε. 

Πάντως οι δυο δεν κάθονταν στο ίδιο τραπέζι αλλά ούτε και αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους, όπως ξέρει Ο ΕΦΕΤΗΣ σύμφωνα με το Αλεπούδιν (informer του ΕΦΕΤΗ)… 

 

Από Δεκέμβριο η Νατάσα ξανά γραφείο…

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ εύχεται στην ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ να της ζήσει το νεογέννητο και μόνο χαρές. 

Λέτε να κάνει ΦΟΥΛ χρήση την Άδεια Μητρότητας η Νατασού και να επιστρέψει στο Υπουργείο τον Δεκέμβριο; 

Διότι ως μάνα τρίτου παιδιού δικαιούται 6 μήνες ΑΔΕΙΑ.

Άλλη μια καινοτομία της μ. ΖΕΤΑΡΑΣ, η οποία ανέβασε, αναβάθμισε το ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 100 σκαλιά!!!! 

Όμως Νατάσα μου, πέραν των άλλων, σε θέλουμε γρήγορα πίσω διότι η Άγκυρα έβαλε στο μάτι το "6" και σύντομα άκου το τρυπάνι.... 

 

Αλεξία, Αρτέμης, Λεόντιος έλεγξαν την ζιβάνα ΛΟΕΛ

d

Ο Αρτέμης Αρτεμίου ανάρτησε μια φωτογραφία, στην οποία είναι ο ίδιος, η Αλεξία Κουντούρη και ο Λεόντιος Φιλοθέου, γράφοντας ΕΥ ΖΗΝ.

d

Κρίνοντας από την προτίμηση του Φιλοθέου στη Ζιβάνα, λογικά και οι τρείς τους θα τέσταραν το εκλεκτό κυπριακό ποτό στη ΛΟΕΛ που βρέθηκαν… 

 

2 ευρώ το λίτρο. Και ακόμη που είστε…

d

«Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης, σημείωσε στην Brief πως για πρώτη φορά το diesel έχει ξεπεράσει τα €2, τονίζοντας ταυτόχρονα πως οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων αναμένεται πως θα συνεχιστούν», διάβαζα τις προάλλες στην Brief.

Πάντως, δεν μπορείτε να έχετε παράπονο από τον ΕΦΕΤΗ. Σας προειδοποίησε δυο φορές για τις αυξήσεις και ότι οι τιμές θα ξεπεράσουν τα 2ευρώ το λίτρο και μάλιστα προ 3 μηνών, με τίτλο: «Και τώρα; Ποιος θα μας πληρώνει €2/λίτρο καύσιμα; Ο Ζελένσκι;»

Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΡΟΦΟΣ μου ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο μεταξύ, σχολίασε το ρεκόρ τιμής του diesel με την εξής ανάρτηση: «Το φράγμα των δύο ευρώ στα καύσιμα έχει σπάσει. Tο ΑΚΕΛ με την πρόταση Νόμου που έχει καταθέσει στη Βουλή, παρέχει επιπλέον εργαλεία στην κυβέρνηση για να δράσει, αλλά αυτή αρνείται να τα δεχτεί! Η στάση της κυβέρνησης είναι -τουλάχιστον- ακατανόητη».

d

Πάντως ένα δίκαιο το έχει ο Αρχισύντροφος… 

 

Θα μας αυξήσει τα Γαλλικά ο Πρόδρομος

d

Διάβαζα τις προάλλες στην OFFSITE NEWS ότι θα αυξηθούν οι υποχρεωτικές ώρες των Γαλλικών στα Σχολεία μας. Μάλιστα ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν ο εξής: «Parlez-vous français? - Αυξάνονται οι υποχρεωτικές ώρες Γαλλικών»

Αυτό που ίσως να μην ξέρετε όμως είναι πως ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ σπούδασε Γαλλία και μιλάει και απταίστως την Γαλλική. Οπόταν μια ιδιαιτερότητα και μια αγάπη προς τα Γαλλικά την έχει… 

Το ερώτημα όμως είναι άλλο: Οι ώρες διδασκαλίας ξένων γλωσσών στα σχολεία μας θα αυξομειώνονται αναλόγως της συμπάθειας εκάστου Υπουργού Παιδείας προς συγκεκριμένη γλώσσα; Δηλαδή αν αύριο διοριστεί ένας Υπουργός Παιδείας που μιλάει Γερμανικά θα γίνουν τα Γερμανικά υποχρεωτικά; 

Και αν μεθαύριο εκλεγεί ο Χριστοδουλίδης και διορίσει Υπουργό θα εντάξουν τα Ρωσικ​​​​​ά; 

Ουπς! Λέμε τώρα…  

 

«Απ’ όσιει μούγια, μουγιάζεται» (Video)

d

ΩΧ. ΩΧ. ΩΧ. 

Μα τι μπηχτή ήταν αυτή προς τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ από τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ;;;;;;;;;;;

Τον ακούσατε; Μιλούσε στο Συνέδριο του ΔΗΣΥ. Δείτε το βίντεο: 

 

Είπε: Σε όλους αυτούς θα σταθούμε απέναντι ξεκάθαρα. Και όταν φίλε Αβέρωφ στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας μίλησα για κάποιους εγχώριους πρόθυμους που σιγοντάρουν αυτές τις τακτικές έγινα στόχος τους. Ε λοιπόν σήμερα το επαναλαμβάνω εδώ από το βήμα του συνεδρίου του Δημοκρατικού Συναγερμού και τους λέω και μάλιστα στα κυπριακά όποιος έχει την μουγιά μουγιάζεται.

 

100% κερδισμένος ο Νικόλας αν ο Χριστοδουλίδης δεν πάει 2ο γύρο

d

Ο Νικολής μου είπε σε ανύποπτο χρόνο ότι το ΔΗΚΟ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα είναι εξουσία από το 2023. 

Και τα σχεδίασε καλά. Επέλεξε «άππαρο που βουρά», τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, θα κρύψει τα ποσοστά του ΔΗΚΟ και ο Νικόλας θα είναι 100% κερδισμένος αν ο υποψήφιος του ΔΕΝ περάσει 2ο ΓΥΡΟ. Γιατί; 

Διότι ΑΝ ΔΕΝ περάσει ο Νίκος 2ο γύρο, τόσο ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ όσο και ο ΑΒΕΡΩΦ θα τον θέλουν μαζί τους για να εκλεγούν. ΑΡΑ κάνει DEAL 2ης ΚΥΡΙΑΚΗΣ και καθαρίζει. Θα βρίσκεται Εξουσία. 

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος όμως του ΝΙΚΟΛΑ είναι ΑΝ ο Χριστοδουλίδης περάσει 2ο Γύρο και ΔΕΝ καταφέρει να εκλεγεί την 2η Κυριακή… 

Είναι ή δεν είναι παίχτουρας; Εσείς ξαναείδατε πολιτικό να είναι 100% κερδισμένος αν χάσει ο υποψήφιος του από την 1η Κυριακή; Όχι.

Άρα; Παραδέχεστε την ΔΗΚΟική Στρατηγική;

Δαιμόνια, ε; 

Διαγραφή από ΔΗΣΥ Χριστοδουλίδη, Κωστάκη & Μαρίνας

d

Προς διαγραφή από μέλη του ΔΗΣΥ φαίνεται να πηγαίνουν ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ καθώς και άλλα μέλη του κόμματος που τον περιστοιχίζουν. 

Όπως πληροφορείται Ο ΕΦΕΤΗΣ αρκετά Συναγερμικά στελέχη (συμπεριλαμβανομένων και Υπουργών) έχουν ξεκάθαρη θέση πως ο ΝΙΚΟΣ είναι πλέον ΕΚΤΟΣ ΔΗΣΥ, ιδιαίτερα μετά και από την υιοθέτησή του και επίσημα από το ΔΗΚΟ ως ο υποψήφιος του

«Του δόθηκαν αρκετά περιθώρια. Από την στιγμή που δεν ακολούθησε τις αποφάσεις του Κόμματος, όφειλε τουλάχιστον να παραιτηθεί από μέλος, αν μη τι άλλο για τα προσχήματα. Το να καπηλεύεται την ιδιότητα του ως μέλος δεν τον τιμά αλλά την ίδια ώρα είναι και άκρως προσβλητικό για το ίδιο το Κόμμα και τις χιλιάδες μέλη του», ήταν το σχόλιο Συναγερμικού. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διαγραφή του ΝΙΚΟΥ και άλλων, δεν αποκλείεται να τεθεί στο Πολιτικό Γραφείο στις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού πλέον ο Νίκος Χριστοδουλίδης, είναι υποψήφιος του ΔΗΚΟ

«Δεν πήγε το ΔΗΚΟ σε αυτόν, αλλά αυτός πήγε στο ΔΗΚΟ», ήταν το σχόλιο άλλου Συναγερμικού, ο οποίος και αυτός τάσσεται υπέρ της άμεσης ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ από τον ΔΗΣΥ.    

Όπως πληροφορείται Ο ΕΦΕΤΗΣ, πρόταση για διαγραφή από το κόμμα θα γίνει και για τον ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, τον πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ ΠΑΦΟΥ καθώς και για την ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΚΗ, η οποία είναι Δημοτική Σύμβουλος του ΔΗΣΥ στο Δήμο Λεμεσού ενώ ήταν και υποψήφια Βουλευτής ΔΗΣΥ Λεμεσού το 2021. 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Home