Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Κασουλίδης: Σύνελθε, Νίκο Χριστοδουλίδη, σύνελθε…

Ο ΕΦΕΤΗΣ -
23.01.2022 - 06:45

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Κασουλίδης: Σύνελθε, Νίκο Χριστοδουλίδη, σύνελθε…

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Ρε μανία «να κανονίσουν» λιμουζίνα 24/7 των Γενικών Διευθυντών…

d

Είναι απίστευτη η μανία του Προεδρικού να «κανονίσει» τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ των Υπουργείων να χρησιμοποιούν το υπηρεσιακό τους όχημα και για σκοπούς ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ αλλά και για ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Πώς αλλιώς εξηγείται το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ από το 2016 που καταργήθηκε η 24ωρη χρήση του Υπηρεσιακού οχήματος από τους Γενικούς Διευθυντές να προσπαθεί για 2η φορά με κανονισμούς να την επιτρέψει εκ νέου; 

Σήμερα ισχύει πως οι Γενικοί Διευθυντές μπορούν να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο που τους παρέχει το κράτος ΜΟΝΟ για ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. Δηλαδή να πηγαίνουν με το ιδιωτικό τους όχημα από το σπίτι τους στο Υπουργείο και από το Υπουργείο ό,τι υπηρεσιακή ανάγκη προκύψει που απαιτείται όχημα να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όχημα του κράτους. 

Αυτοί τώρα ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ να επαναφέρουν το προ 2016 καθεστώς όπου έδιδε το δικαίωμα στους Γενικούς να χρησιμοποιούν το υπηρεσιακό όχημα 24 ώρες 7 μέρες την βδομάδα. 

Λοιπόν κοπέλια. Θέλετε να είστε σοβαροί; Έχετε δυο επιλογές: 

Α/ Είτε καταργήστε εντελώς το Υπηρεσιακό όχημα προς του Γενικούς Διευθυντές 

Β/ Είτε αγοράστε τους το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αγοράς (προσέξετε το φθηνότερο, όχι τα ηλεκτρικά των 100,000ευρώ) και δώστε τους το δικαίωμα του 24/7. Να δώσετε και μήνυμα κιόλας ότι η Κυβέρνηση goes green… (Άστε ότι με αυτή τη μέθοδο, έχει και τσιάνς να επωφεληθεί και ο Συμπέθερος μιας και διαθέτει από τα φτηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Κύπρο)...

 

Μα η Δράκου είναι καλή τελικά, α!!!

d

Παίδες, μου έλεγε Σύντροφος (ναι του ΑΚΕΛ) ότι η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΕΦΗ ΔΡΑΚΟΥ «είναι πολύ καλή, σοβαρή, ντόμπρα και βγάζει δουλειά. Μπράβο της». Αυτά είναι τα λόγια φίλου ΑΚΕΛικού όταν έπεσε κουβέντα για την συγκεκριμένη υπουργό. 

Όμως και δημοσιογραφικά σχηματίζεται όντως αυτή η εντύπωση. Ότι δηλαδή η ΣΤΕΦΗ εργάζεται σιωπηρά και εντατικά για να επιτευχθούν οι στόχοι του Υπουργείου αλλά και της Κυβέρνησης. 

Μάλιστα η επίτευξη της ψήφισης της Νομοθεσίας για τους πληροφοριοδότες όπως μαθαίνουμε έγινε κατορθωτή και με τη δική της συμβολή. 

Μα Νίκαρε που είχες κρυμμένη την ΣΤΕΦΗ τοοοοοοοσα χρόνια να σε έβγαζε ασπροπρόσωπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Βρες άλλη μια σαν ΖΕΤΑΡΑ και ΣΤΕΦΑΡΑ και επανεκλέγεσαι νομίζω που την πρώτη Κυριακή… 

 

Εφάρμοσαν την Αποτέφρωση και έμεινε η Ευθανασία…

d

Σε τούτο τον τόπο ό,τι θυμούμαστε, χαιρόμαστε. 

Αρχίζει η συζήτηση στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής για την ευθανασία

Μάλιστα. Πρόκειται για ένα πελωωωωωωωριο θέμα, το οποίο απαιτεί συζητήσεις επί συζητήσεων και απόψεις επί απόψεων. Ειδικών, Καθηγητών, Ιατρών, Ψυχολόγων και ένα σωρό άλλες ειδικότητες. 

Σίγουρα μια τέτοια συζήτηση δεν πρέπει να αναμένεται ότι θα τελειώσει σύντομα. 

Το ερώτημα όμως είναι άλλο: Εδώ η Κύπρος -λόγω υποχρέωσης και από την ΕΕ- ψήφισε εδώ και μερικά χρόνια την αποτέφρωση νεκρών αλλά μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ. 

Και αυτό διότι δεν υπήρξε ιδιωτικό ενδιαφέρον για την δημιουργία των αναγκαίων υποδομών, οι οποίες κρίθηκαν από ιδιώτες ως μη συμφέρουσες. 

Μα καλά, το κράτος δεν όφειλε να δημιουργήσει ή να συμβάλει στην δημιουργία αυτών των υποδομών; 

Τι ψηφίστηκε ο Νόμος τότε που να δίδει την επιλογή καύσης νεκρών αφού δεν εφαρμόζεται;  

 

Ο Γλωσσοδέτης του Πρόδρομου και ο Χατζηπαντέλας…

d

Ο Πρόδρομος βρίσκει τρόπο να εκπαιδεύει τους πάντες ακόμη και όταν συζητούν για εκτός της παιδείας θέματα. 

Για παράδειγμα ακόμη και το test για τα σχολεία, βρήκε τρόπο να το ονομάσει με τρόπο που να αποτελεί γλωσσοδέτη. 

Προσπαθήστε να το διαβάσετε δυνατά: TEST TO STAY - Δεν σαντανώνεται η γλώσσα σας με το ST μετά το TO και μετά το ST;;;;;;;;;;;;; 

Για να δείτε όμως την διαφορά, διαβάστε δυνατά το «TEST TO GO»… Δεν είναι ευκολότερο; 

Άσπρη πέτρα ξέξασπρη, και από τον ήλιο ξεξασπρότερη… 

Πάντως ο Χατζηπαντέλας ήταν ο καλύτερος. 

Επροσπάθησε να πει το «molnupiravir» ιμίsh… 

Πώς να το πεις ρε κουμπάρε τούτο το χάπι στα ελληνικά; 

Μολνουπιραβίρ… ε, άτε το είπε Μουνοπιραβίρ… 

 

 

Οι μουχτάρηδες έφεραν πιο κοντά ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ, αλλά…

d

Στο ίδιο μέτωπο βρέθηκαν στην Ολομέλεια της περασμένης Πέμπτης ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ.

Συγκεκριμένα, αν δεν το προσέξατε, ψήφισαν μαζί το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών το οποίο ουσιαστικά δεν επιτρέπει την διεξαγωγή εκλογών για Δημάρχους και Μουχτάρηδες σε περίπτωση κενωθείσας θέσης.

Παράλληλα στην θέση αυτή θα διοριστεί εάν κενωθεί για όποιο λόγο η θέση ο Αντιδήμαρχος η ο Αντιπρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Ενδιαφέρον τώρα να δούμε εάν η ψήφιση των μεταρρυθμίσεων που απομένουν θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά… ή τελικά θα καταφέρει το ΑΚΕΛ να κλέψει τον Νικόλα; (διαβάστε εδώ)

 

Κασουλίδης: Σύνελθε, Νίκο Χριστοδουλίδη, σύνελθε…

d

Έντονος ήταν ο ΚΑΣΟΥΛΟΣ κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη σε συνέντευξη του στην κρατική ραδιοτηλεόραση την περασμένη Πέμπτη (20/1). 

Ο Ιωάννης Κασουλίδης είπε αρχικά πως ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα έπρεπε να αποδεχθεί την πρόταση του Αβέρωφ λέγοντας πως «αν αποδεχόταν αυτή την πρόταση του κ. Νεοφύτου ή οτιδήποτε άλλο που να υπονοούσε διαδικασίες εντός του κόμματος δεν θα υπήρχε πρόβλημα…».

Υπενθύμισε παράλληλα πως «Ο κύριος Μάτσης κατέβηκε με τις διαδικασίες του Ανωτάτου Συμβουλίου, εναντίον του Γλαύκου Κληρίδη, δηλαδή σαν αντίπαλοι για διεκδικήσουν το χρίσμα και δεν έσκασε ούτε μια μύτη. Η κ. Θεοχάρους κατέβηκε ως ανθυποψήφια του Νίκου Αναστασιάδη για να πάρει το χρίσμα, μέσω από τη διαδικασία του Ανωτάτου Συμβουλίου και δεν έσπασε ούτε μια μύτη. Υπήρχε θέμα μια φορά, που ήρθε ο Νίκος Αναστασιάδης, ως αρχηγός του κόμματος, και με υπέδειξε να διεκδικήσω εγώ την υποψηφιότητα της προεδρίας, διότι πίστευε ότι πρέπει να γίνει».

Εντονότερος όμως ήταν και ο Κασουλίδης ως προς το ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ γίνεται η συζήτηση μεταξύ των Συναγερμικών ως προς τον ποιον θα επιλέξουν λέγοντας πως είναι με όρους ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ αυτή τη στιγμή που γίνεται η επιλογή. Δηλαδή χωρίς κανένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ αλλά με βάσει του ποιος μας αρέσει περισσότερο.

Εξήγησε πως από την μια ο ΑΒΕΡΩΦ έχει θέσεις σε όλα τα θέματα ενώ από την άλλη ο ΝΙΚΟΣ ακόμη δεν τοποθετήθηκε και δεν παρουσίασε τις θέσεις του σε ΚΑΝΕΝΑ ζήτημα. 

Ουσιαστικά με λίγα λόγια κοπέλια ο Κάσουλος άστραψε 2-3 πάτσους στον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και σαν να του έλεγε: 

Σύνελθε Νίκο, Σύνελθε…

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

ΤΣΙΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Home