Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Καταχωρημένα πλέον τα online ΜΜΕ στο ΓΤΠ

Ο ΕΦΕΤΗΣ -
04.09.2022 - 06:15

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Καταχωρημένα πλέον τα online ΜΜΕ στο ΓΤΠ

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Ζελένσκι ενοικίασε το εξοχικό του σε Ρώσους τουρίστες…

d

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ. 

Μα το μάθατε; Γίνεται χαμός σε όλη την Ευρώπη από την είδηση ότι ο Ζελένσκι (ναι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας) ενοικίασε το εξοχικό του στην Ιταλία (ναι, διαθέτει και εξοχικό με 10 υπνοδωμάτια και πισίνες ύψους 4εκατομμύριων ευρώ) σε Ρώσους τουρίστες !!!!

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Tirreno, Ρώσοι τουρίστες ενοικίασαν τη βίλα του Ζελένσκι. Το εξοχικό βρίσκεται στο παραθαλάσσιο θέρετρο Forte dei Marmi της Τοσκάνης. 

d

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, το εξοχικό του Ζελένσκι ενοικιάστηκε από Ρώσους από το Λονδίνο τον Αύγουστο

Οι Ρώσοι φέρεται να πλήρωσαν 50.000 ευρώ για να νοικιάσουν το πολυτελές ακίνητο που διαθέτει 15 δωμάτια και πισίνα. 

Ένας Ρώσος μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφίες από τον κήπο του σπιτιού.

Ο agent (Claudio Salvini) πάντως που όρισε ο Ζελένσκι να διαχειρίζεται το εξοχικό του δήλωσε πως τα όσα γράφονται είναι υποθέσεις. «Το εξοχικό ενοικιάστηκε σε ένα ζευγάρι για το καλοκαίρι. Δεν θα πω αν ζουν στο Λονδίνο ή όχι αλλά σας διαβεβαιώνω πως δεν είναι Ρώσοι καθώς οι οδηγίες που έχουμε απαγορεύουν ρητώς την ενοικίαση σε Ρώσους και Ουκρανούς». Στο σχόλιο ότι γείτονες από το εξοχικό του Ζελένσκι άκουσαν άτομα που βρίσκονταν στη βίλα να μιλούν Ρωσικά, απάντησε πως ίσως οι ενοικιαστές να είχαν προσκαλέσει στο εξοχικό Ρωσόφωνους φίλους τους. 

Όπως αναφέρεται στον Τύπο, ο Ζελένσκι αγόρασε τη βίλα το 2017 προς 3,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην ίδια περιοχή εξοχικό διαθέτει και ο Ρώσος μεγιστάνας και πρώην ιδιοκτήτης της Chelsea, Roman Abramovich.

 

Roberta και Αννίτα ξανά μαζί αυτή τη φορά χωρίς μάσκα…

d

Η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μετσόλα θα βρίσκεται στην Κύπρο και ως εκ τούτου η Ολομέλεια της Βουλής θα προχωρήσει σε Ειδική Συνεδρία την Παρασκευή (9/9)

Όπως μας ενημερώνει η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (με παλαιότερο tweet της) η Μαλτέζα Μετσόλα είναι «πολύ άξια πολιτικός και φίλη της Κύπρου»

Μάλιστα «Στην ομιλία της αμέσως μετά την εκλογή της τόνισε πως ‘Ποτέ δεν μπορεί η Ευρώπη να είναι ολόκληρη όσο η Κύπρος παραμένει μοιρασμένη», έγραψε η ΑΝΝΙΤΑ. 

d

Πάντως αυτή τη φορά οι δυο κυρίες θα συναντηθούν χωρίς να φοράνε μάσκες

 

Ο Σύντροφος Χρίστος Χριστόφιας, ο Γκορμπατσόφ και ο Πούτιν

d

Ο Σύντροφος Χρίστος Χριστόφιας είπε και ελάλησε: 

«Πέθανε ο Γκορμπατσόφ. 

Ένας προδότης της χώρας και του λαού του. 

Ένας προδότης των εργαζομένων και των λαών διεθνώς.»

Ο Σύντροφος μάλιστα παραθέτει και ένα απόσπασμα από την ομιλία του Γκορμπατσόφ το 2000 που έκανε στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο, στην Τουρκία, ο οποίος Γκορμπατσόφ μεταξύ άλλων λέει: 

«Ο στόχος ολόκληρης της ζωής μου ήταν η εξολόθρευση του κομμουνισμού, αυτής της ανυπόφορης δικτατορίας κατά των ανθρώπων… Η οικουμένη θα φαντάζει πολύ καλύτερη χωρίς τον κομμουνισμό. Μετά το έτος 2000 θα ξεκινήσει μία εποχή της ειρήνης και της γενικής άνθησης (...). (...) κατάφερα να θέσω τέλος στον κομμουνισμό στην Ευρώπη. Βέβαια, θα πρέπει να καταργηθεί και στην Ασία, γιατί αποτελεί το κύριο εμπόδιο στο δρόμο της ανθρωπότητας στην επίτευξη των ιδανικών της ειρήνης και της ομόνοιας (...). Η πορεία των λαών προς μία πραγματική ειρήνη είναι μακριά και δύσκολη, θα στεφθεί, όμως, οπωσδήποτε με επιτυχία. Γι' αυτόν το σκοπό θα πρέπει ολόκληρη η ανθρωπότητα να απελευθερωθεί από τον κομμουνισμό».

Στο μεταξύ ο ΠΟΥΤΙΝ ανακοίνωσε πως ΔΕΝ θα παρευρεθεί στην τελετή κηδεία του Γκορμπατσόφ

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ  ΕΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  

 

Τρεις «διεφθαρμένοι» θα συνεχίζουν απτόητοι;

d

ΑΠΟΡΙΑ: Ας πούμε ότι η διεφθαρμένη Κυβέρνηση ΔΗΣΥ και Αναστασιάδη φεύγει σε 6 μήνες. 

Θα έχουμε δυο συν πιθανό άλλο έναν «διεφθαρμένο» που θα συνεχίσουν απτόητοι; 

Οι δυο που θα συνεχίσουν -βρέξει χιονίσει- είναι οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ και ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (Γενικός Εισαγγελέας και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας) και ο πιθανός τρίτος που θα συνεχίσει είναι ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αν εκλεγεί. 

Ενδιαφέρον… 

ΥΓ Συνεπώς όταν μιλάτε για δήθεν διεφθαρμένο Γενικό Εισαγγελέα και Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα ΔΕΝ μπορείτε να μην αναφέρεστε στον ΝΙΚΟ. Και αντίστροφα...

 

Υπάρχει λόγος η ΑΗΚ να βγάζει κέρδος;

d

Έχει κανέναν που κατάλαβε γιατί η ΑΗΚ και άλλοι οργανισμοί ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ πρέπει να βγάζουν ΚΕΡΔΟΣ; 

Και ας δεχτούμε να βγάζουν κέρδος. Αυτό το ΚΕΡΔΟΣ δεν έπρεπε να ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ στους φορολογούμενους;

Ή πρέπει να δαπανείται σε εξοχικά για τους υπαλλήλους τους; 

Ειδικά σε τέτοιες στιγμές ακρίβειας, πληθωρισμού και οικονομικών πιέσεων προς τα Νοικοκυριά γιατί η ΑΗΚ πρέπει να τιμολογεί με μάλιστα περιθώριο κέρδους; 

Δεν είναι καιρός να μπουν κάποιοι νέοι ΚΑΝΟΝΕΣ για ΟΛΟΥΣ τους οργανισμούς Κοινής Ωφελείας; 

 

ΟΠΑΠ: Τα αζήτητα ποσά που πάνε; Φορολογούνται;

d

Έχω μια απορία: 

Τα αζήτητα ποσά που κερδίζονται από τα διάφορα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ που πάνε; 

Υπάρχουν καταστάσεις δημοσιευμένες που δείχνουν τι γίνονται αυτά τα ποσά; Πάνε ως κέρδη; Φορολογούνται; Επιστρέφονται μετά από κάποιους μήνες ξανά στον ‘κουβά’ για το τζακ – ποτ; Και μέχρι να επιστραφούν τι απογίνονται; 

Ελέγχονται; 

Ποιος να μας πει άραγε; Ο ΚΩΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ μιας και τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ υπάγονται υπό τον έλεγχο κατευθείαν του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ; 

Ή μήπως ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ; 

Οδυσσέα άγγιξε το θέμα…   

 

Ελενάρα: Με βαριά καρδιά στηρίζει Χριστοδουλίδη…

d

Αν και η ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ θεωρεί πως ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣδεν κάμνει για Πρόεδρος’ εντούτοις με βαριά καρδιά ανακοίνωσε την απόφαση της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ να στηρίξει τον νεαρό Πάφιο πρώην ΥΠΕΞ. 

Η ‘συμπάθεια’ της Ελενάρας προς το πρόσωπο του ΝΙΚΟΥ ήταν γνωστή προς όσους ασχολούνται με το πολιτικό κουτσομπολιό και κυκλοφορούν σε διαδρόμους Βουλής, Κομμάτων και ‘υψηλών ορόφων’. 

Ωστόσο αφού το ΝΙΚΟΥΔΙΝ έκανε κεφαλοκλείδωμα στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με όλους σχεδόν τους υποστηριχτές του κόμματος, η επίσημη απόφαση ήταν αναμενόμενη… 

ΕΛΕΝΑΡΑ εγώ νομίζω να σε στείλει ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΕΕ, αν και νομίζω εκείνο το πόστο το έταξε σε άλλο ο Νικολής μας. 

 

Θέλει να επιδείξει δύναμη ο Αβέρωφ την Τρίτη στο Hilton 

d

«Στις 6/09 στις 7μμ στο Hilton η πρωτοβουλία φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητας Αβέρωφ Νεοφύτου διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση στήριξης».

Αυτό το μήνυμα κυκλοφορεί εδώ και καμιά βδομάδα. 

d

Και αν κρίνω από τις εμφανίσεις του ΑΒΕΡΩΦ στις άλλες επαρχίες, λογικά η συγκέντρωση την Τρίτη 6/9 θα είναι αρκετά μεγάλη. 

Συναγερμικός έλεγε στον ΕΦΕΤΗ πως ο Αβέρωφ ουσιαστικά μέσα από τις συγκεντρώσεις του επιδεικνύει ‘δύναμη πυρός’ έναντι των δυο κύριων αντιπάλων του ‘με τον Μαυρογιάννη ακόμη να κάνει κάποια μεγάλη συγκέντρωση και τον Χριστοδουλίδη να παρουσιάζεται σε φεστιβάλ που έχουν αρκετό κόσμο και να το ‘παίζει’ ότι δήθεν μαζεύτηκαν για τον ίδιο’, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Αβερωφικού Συναγερμικού. 

Για να δούμε… 

 

Καταχωρημένα πλέον ΟΛΑ τα online ΜΜΕ στο ΓΤΠ

d

Τελικά έπρεπε να ερχόταν κάποια ΑΛΙΚΗ για να αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. 

Για χρόνια τώρα, τα Ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Κύπρου ΔΕΝ ήταν θεσμοθετημένα, ΔΕΝ ήταν καταγεγραμμένα, ΔΕΝ ήξερε κανένας, ΠΟΙΟ είναι ΠΟΙΟΥ, ΠΟΙΟΣ είναι ο υπεύθυνος ΠΟΙΟΥ, ΠΟΙΟΣ είναι ο ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΙΟΥ κτλ κτλ κτλ 

Ένα μπακάλικο, παρόλο που τα Online MME έτρεχαν ξοπίσω την ΠΟΛΙΤΕΙΑ για να γίνει ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ. 

Τελικά, η νέα Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών αποφάσισε να βάλει ΤΑΞΗ. 

Και άρχισε να βάζει

d

Ως πρώτο βήμα καταχωρήθηκαν όλα τα ONLINE MME στην Ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και το Κατά Νόμο Υπεύθυνο Πρόσωπο. 

Ακολουθούν και άλλα βήματα όπως η τροποποίηση του Περί Τύπου Νόμου που θα προστεθούν και τα Ηλεκτρονικά Μέσα ενώ άλλο ένα βήμα που πρέπει να κάνει το ΓΤΠ είναι να ορίσει και ανεξάρτητο Οίκο για να μετρά τις επισκέψεις του κάθε ONLINE MME και να τις αναρτά επίσημα μηνιαία στην Ιστοσελίδα του το ΓΤΠ. Όπως γίνεται δηλαδή σε κάθε ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ

Φάνηκε φως και μπράβο στην ΑΛΙΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ. 

 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeee

Home