Ο ΕΦΕΤΗΣ: Κοχλάζει η βάση ΔΗΣΥ - «Κανονίζονται μόνο του Κάρογιαν»

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Κοχλάζει η βάση ΔΗΣΥ - «Κανονίζονται μόνο του Κάρογιαν»

Η στιχομυθία Αναστασιάδη, Σαουδάραβα - Ανάβει φωτιές ο Κούσιος, τρέχει ο Νίκος - Debate Αβέρωφ Άντρου με νικητή Νικόλα

Χαράς στην τύχη του Νίκαρου (Σεϋχέλλες – Άραβας)

Α

α

Μα είδατε ρε παιδί μου… Είναι πολύ τυχερός ο Νίκαρος μας. 

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ που λέτε καθόταν και σκεφτόταν που να πάει διακοπές με όλο του το σόι να ξεκουραστεί. Αυτός, η Άντρη μας, οι κόρες και οι γαμπρούδες καθώς και τα εγγόνια. 

«Μια φορά όλοι μαζί», σκέφτηκε  (Μα τι μια φορά; Διερωτάται ο ΕΦΕΤΗΣ. Διαβάστε εδώ: Όπου πάει, πάνε και οι κόρες του;)

Και εκεί που τον έτρωγε η σκέψη για το που θα πάει διακοπές, εντελώς ΤΥΧΑΙΑ και ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ εβρέθηκε ο φίλος του ο Σαουδάραβας, ο οποίος διαθέτει τζετ αλλά και εξοχικό στις ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ

Εντελώς λοιπόν τυχαία και συμπωματικά, ο Νίκαρος βρέθηκε με τον παρέα μας, και άρχισαν να συζητούν για τις διακοπές τους. 

Του είπε ο Νίκαρος ότι έψαχνε προορισμό να πάει κάπου με όλο του το σόι και, είναι απίστευτο αλλά κοιτάξτε σύμπτωση ρε παιδί μου: 

Του λέει ο άνθρωπος, ρε Νίκαρε, γιατί δεν έρχεσαι Σεϋχέλλες ρε; Έλα να πάμε με το τζετ μου. Ούτως ή άλλως εγώ θα πάω. Να σας πάρω κι’ εσάς «και δεν θέλω γρόσι» (γρόσι ήταν το αντίστοιχο του σεντ στα παλιά χρόνια όποιος είναι νεαρός και δεν ξέρει). 

Μα θέλω να τους πάρω ούλλους, απάντησε ο Νίκαρος. 

«Εν πειράζει σιόρ, εν μεγάλο το τζετ, χωρεί τους», του απάντησε ο Σαουδάραβας. 

Και έτσι έγινε Κύπριοι υπήκοοι. 

Ο Νίκαρος μετέβηκε στις Σευχέλλες, έπινε τα μοχίτο του και τις μαργαρίτες του και χαλάρωσε οικογενειακώς

Νομίζετε σας δουλεύω; Διαβάστε εδώ τι λέει ο Οδυσσέας στην έκθεσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή (31/1): «… ο ίδιος ο ΠτΔ μάς ενημέρωσε ότι  το αεροσκάφος, που έχει έδρα το αεροδρόμιο Λάρνακας, θα μετέβαινε στις Σεϋχέλλες για μετακίνηση της οικογένειας του ιδιοκτήτη του αεροσκάφους, όπου αυτός παραθέριζε. Λόγω των φιλικών σχέσεων που διατηρεί με τον ΠτΔ, ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους του πρότεινε, προς αποφυγή των εμπορικών πτήσεων μέσω τρίτων χωρών, τη διευθέτηση μετάβασης του Προέδρου και της οικογένειάς του κατά την ημέρα αναχώρησης του αεροσκάφους για Σεϋχέλλες όπως και κατ΄ ανάλογο τρόπο διευθετήθηκε και η επιστροφή».

Θέλετε να διαβάσετε όλη την έκθεση; Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ με αυτούσια την έκθεση.

 

Πατάτα από τον ψηλό (Ιωάννου – Υπουργός Υγείας)

ι

Βρε Κωστή!!! Βρε Κωστή!!! 

Τι διαχείριση ήταν αυτή την περασμένη Παρασκευή (31/1) σχετικά με το ύποπτο κρούσμα το οποίο ενδεχομένως να είναι Κορωναϊός; 

Γίνεται να βγάζεις διάψευση η ώρα 4 το απόγευμα ότι δήθεν δεν υπάρχει κανένα ύποπτο κρούσμα και η ώρα 8 της ίδιας μέρας, μετά από 4 ώρες δηλαδή, να επιβεβαιώνεις ότι τελικά ΟΝΤΩΣ υπάρχει ύποπτη περίπτωση για Κορωναϊό; 

Κύριε ελέησον πιον! 

Αφού το ήξερες ότι ήταν όντως ύποπτη υπόθεση. Αφού ήξερες ότι οι πρώτες εξετάσεις δεν κατέδειξαν Γρίπη Α, και ότι στάλθηκε δείγμα για περαιτέρω εξετάσεις στην Αθήνα κατά πόσο τελικά είναι κρούσμα Κορωναϊού.

Γίνεται να κάνεις τέτοια λάθη και να διαψεύδεις κάτι που ξέρεις ότι είναι αλήθεια; 

Μακάρι τελικά να μην επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται τελικά για κρούσμα και όλα τα υπόλοιπα σάζονται. 

 

Ανάβει φωτιές ο Κούσιος, τρέχει ο Νίκος

Η

Θυμάστε τι σας έλεγα την περασμένη βδομάδα; Ο Κούσιος τα έκανε μαντάρα! 

Ειδικά με τις αιχμές που άφησε προς τους Ιταλούς ότι έδωσαν τα έγγραφα στους Τούρκους, έγινε το «σώσε» σε διπλωματικό επίπεδο. 

Οι διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο πηγαίναν και έρχονταν, με αποτέλεσμα ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ να υποχρεωθεί να κινήσει διαδικασίες ώστε να γίνει επίσπευση της συνάντησής του με τον Ιταλό ομόλογό του.

Ο ΕΦΕΤΗΣ ξέρει ότι ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν και οι δηλώσεις του Κούσιου, για τις οποίες η Ρώμη δεν έκρυψε την δυσφορία της. 

Ο ΝΙΚΟΣ απ’ ότι μαθαίνω τελικά εξήγησε την κατάσταση και πως ο Κούσιος μου δεν το εννοούσε όπως ακούστηκε αλλά εννοούσε κάτι άλλο.

Τώρα πώς τα μπάλωσε ο Νίκος, η αλήθεια δεν ξέρω, αλλά οκ. Διπλωμάτης είναι, λογικά τα καταφέρνει αυτά.  

Κυριάκο! Προσεκτικά. Είπαμε. Κούλαρε λλίο… 

 

Debate Άντρου – Αβέρωφ… με νικητή τον Νικόλα

Φ

Τα είπαν στο Twitter οι Αβέρωφ και Άντρος. 

Ο ένας προκαλούσε τον άλλο σε ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια των Βουλευτών τους και των Κομμάτων τους αλλά και ευρύτερα για την περιβόητη λίστα ΜΕΔ των Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων αλλιώς ΠΕΠ. 

Δηλαδή αρλούμπες. 

Κάθονται και οι δυο και διαβάζουν τι γράφουν πενήντα αργόσχολοι στο Twitter και παρασύρονται και νομίζουν πως ο κόσμος ασχολείται με τα ΜΕΔ των ΠΕΠ. Άστε που αυτοί οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ «παν-ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ» του Twitter ούτε καν ψηφίζουν... 

Καλά, πήγες Αβέρωφ μου σε κανένα καφενέ και άκουσες κανένα να ασχολείται με τους ΠΕΠ; Σε ρώτησε ΕΣΤΩ και ΕΝΑΣ να του δώσεις ονόματα των ΠΕΠ που έχουν ΜΕΔ; 

Εσύ ΑΡΧΙΣΥΝΤΡΟΦΕ μου; Στις εξορμήσεις στη βάση που πας, άκουσες κανένα Σύντροφο να σου κάνει παράπονο για τους ΠΕΠ ιμιsh; 

Αλλά άστε τους καφενέδες που είναι χώρκατοι ας πούμε. Πείτε μου κάτι άλλο: Πήγατε σε κανένα σαλόνι της Λευκωσίας και σας ρώτησε έστω και ΕΝΑΣ ποιοι είναι στον κατάλογο με ΜΕΔ; Αφού πρώτοι με ΜΕΔ είναι οι ίδιοι οι επιχειρηματίες και τα σαλόνια, και αυτό όχι διότι αυτοί έκτισαν σπίτι που δεν μπορούν να υποστηρίξουν αλλά επειδή ενδεχομένως προχώρησαν σε επενδύσεις και λόγω κρίσης βρέθηκαν με ΜΕΔ ή κινδύνεψαν να βρεθούν με ΜΕΔ.  

Επιπλέον, ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΑΝΤΡΟ, πρέπει ήδη να γνωρίζετε ότι το 50% των ΠΟΛΙΤΩΝ έχουν ΜΕΔ

Ένα άλλο 30% του κόσμου πέρασε «ξυστά» από το να καταστεί ΜΕΔ και γνωρίζει πολύ καλά ΠΟΣΟ εύκολα μπορείς από ΣΩΣΤΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ να μετατραπείς σε ΜΕΔ. 

Εσύ ο ΙΔΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ πούλησες χωράφι για να εξυπηρετήσεις ΔΑΝΕΙΟ σου! Εσκέφτηκες να μην ήσουν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ και με τόσες διασυνδέσεις αν θα έβρισκες εύκολα αγοραστή να το πουλήσεις για να εξυπηρετήσεις τα ΔΑΝΕΙΑ ΣΟΥ; Θα ήσουν δηλαδή κι’ εσύ ΜΕΔ από το πουθενά! Και ΜΕΔ ΚΑΙ ΠΕΠ δηλαδή. 

Οπόταν διερωτώμαι πραγματικά προς τι όλη αυτή η φασαρία. 

Και να σας πω και κάτι: Αν κάποιος Βουλευτής με ΜΕΔ είναι επιρρεπής στα των Νομοθετημάτων που έχουν να κάνουν με τις τράπεζες, ένας ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ είναι επιρρεπής στα Νομοθετήματα που έχουν να κάνουν με την Νομοθεσία η οποία ενδεχομένως να επηρεάζει υποθέσεις του και άρα ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ του; Ένας Πολιτικός Μηχανικός; Δεν ισχύει το ίδιο; 

Αβέρωφ και Άντρο. Η υπόθεση είναι ΜΟΥΦΑ. 

Ξέρετε πότε θα είχε όντως υπόθεση; Αν θα έπρεπε να είχε νομοθετηθεί ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και αυτό δεν έγινε λόγω των Βουλευτών που έχουν ΜΕΔ. 

Αν όντως αυτό ισχύει, τότε πείτε το και τότε όντως δικαιολογείται η φασαρία για τα ΜΕΔ των ΠΕΠ. 

Αλλιώς θα εκτεθείτε και οι δυο, και ο μόνος νικητής από το δικό σας debate θα είναι ο  ΝΙΚΟΛΑΣ. 

 

ΕΔΕΚ – Έγινε το «σώσε»

Π

Ψιλοχαμός έγινε στην ΕΔΕΚ το Σάββατο (1/2) όπου θα ΔΙΚΑΖΑΝ τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ. Ο Σοσιαλιστής ευρωβουλευτής μετέβηκε στα γραφεία της ΕΔΕΚ μαζί με υποστηρικτές του και έγινε το «έλα να δεις». 

Μάλιστα σε κάποια φάση τα αίματα άναψαν, έγιναν λογομαχίες αλλά ευτυχώς δεν «πιάστηκαν στα χέρια»

Τελικά η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί άλλη μέρα.

Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ δικάζεται διότι δεν υπάκουσε τις οδηγίες του κόμματος για πρόσληψη κομματικών στελεχών ως συνεργάτες του στην Ευρωβουλή και προσέλαβε αυτούς που ήθελε ο ίδιος. 

Η OFFSITE εξασφάλισε και βίντεο. Διαβάστε εδώ περισσότερα

 

Κοχλάζει η βάση ΔΗΣΥ - «Κανονίζονται μόνο του Κάρογιαν»

Α

Χαμός στη βάση του ΔΗΣΥ από την μη ικανοποίηση αιτημάτων τους, την ώρα που παρακολουθούν γνωστούς και συναδέλφους τους που είναι της ΔΗΠΑ του ΚΑΡΟΓΙΑΝ να «κανονίζονται» όπου θέλουν

Οι αντιδράσεις και οι μεμψιμοιρίες προέρχονται κυρίως από το μέρος της βάσης που βρίσκεται σε υπηρεσίες όπως ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΟ καθώς και στη  ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ από γραφείς έως και ανώτερους λειτουργούς. 

Αντίθετα όποιος είναι της Δημοκρατικής Παράταξης φαίνεται πως με «ιδιαίτερη άνεση» καταφέρνει αποσπάσεις, μεταθέσεις, «καλά πόστα», αλλά μέχρι και προαγωγές

Αυτό ήταν ένα από τα προβλήματα, όπως σας έγραψε και παλαιότερα ο ΕΦΕΤΗΣ, που αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει η ΠΙΝΔΑΡΟΥ ενόψει μάλιστα Βουλευτικών Εκλογών. 

Η ΠΙΝΔΑΡΟΥ συνεχίζει να θεωρεί ΛΑΘΟΣ την επιμονή του ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ να εξυπηρετεί και να μην μετακινεί ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΙΚΟΥΣ από θέσεις κλειδιά, οι οποίοι με τη σειρά τους βοηθούν ημετέρους τους ώστε να προετοιμαστούν για τις Βουλευτικές εκλογές και να κατέλθουν τον Μάιο του 2021 με αξιώσεις για είσοδο στη Βουλή. 

Το όλο ζήτημα, μπορεί να μην βγαίνει στην επιφάνεια και κυρίως να αποσιωπήθηκε εν πολλοίς μετά τον ανασχηματισμό αλλά ωστόσο υποβόσκει και τα νεύρα του ΑΒΕΡΩΦ μου, όπως μαθαίνω είναι τεντωμένα και «θα τεντώσουν κι’ άλλο όσο φτάνουν οι Βουλευτικές», είπε στον ΕΦΕΤΗ ένας ακραιφνής Συναγερμικός που τυχαίνει να επισκέπτεται τον 5ο όροφο της Πινδάρου συχνά πυκνά

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Σας αφήνω για μια γύρα με μια Harley… Ciaooooo 

Home