Ο ΕΦΕΤΗΣ: Κυβέρνηση: Καλεί όλους σε τηλεργασία, αλλά η ίδια δεν..

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Κυβέρνηση: Καλεί όλους σε τηλεργασία, αλλά η ίδια δεν..

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Ο ψηλός, τα 1000 bravo, τα 2 λάθη & οι μπαταξήδες επιχειρηματίες…

Δ

Για να δείτε πώς σκεφτόμαστε και πώς κινούμαστε ως κοινωνία: Δεν έμεινε bravo που δεν είπαν στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. Όλοι έλεγαν «μα τι σπουδαίος υπουργός». 

Τώρα, έγινε ένα λάθος, «μια κακή εκτίμηση» όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, και έτρεξαν όλοι να κανιβαλίσουν μπας και δεν προλάβουν αίμα.

Ο ΕΦΕΤΗΣ θα κακίσει τον ΙΩΑΝΝΟΥ όχι γιατί έκανε κακή εκτίμηση, αλλά για ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ: 

Πρώτον. Διότι κάθισε και άκουσε τις παραινέσεις που για πολιτικές σκοπιμότητες υπήρξαν. Και τι εννοώ: 

Η ΛΕΜΕΣΟΣ και ΠΑΦΟΣ έπρεπε να είχαν ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ για 15 μέρες

Ούτε μερικό, ούτε μίνι, ούτε μέτριο LOCKDOWN. Έπρεπε να είχαν κλείσει ΠΛΗΡΩΣ. Αλλά επειδή 1/ δεν υπήρχαν χρήματα αρκετά και 2/ επειδή θα φώναζαν οι Επαρχίες (μαζί και ο Νίκαρος ουπς) έβαλε νερό στο κρασί του και προχώρησε σε μερικό Lockdown

Αυτό ήταν το πρώτο λάθος του

Το δεύτερο λάθος του ήταν που πήγε να το παίξει ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ προς τους επιχειρηματίες και να τους καλύψει τα έξοδα του ΤΕΣΤ των υπαλλήλων τους. 

Εκεί έγινε το χάος… (διότι χάος δεν υπήρξε ούτε στα τεστ για τους Δημόσιους, ούτε στα τεστ για τους Εκπαιδευτικούς - ναι αυτοί τα έκαναν σε άλλα σημεία και δεν έσπασε μύτη)

Μα που πας ρε ψηλέ με τους μπαταξήδες; Αφού το είπαμε ξανά: 

Οι Κύπριοι επιχειρηματίες είναι στην συντριπτική πλειοψηφία άσχετοι, χώρκατοι, μπαταξήδες και αεριτζήδες που απλώς έτυχε να έστησαν μια επιχείρηση και νομίζουν πως έχουν σκλάβους αντί υπαλλήλους… (Αλλιώς ποιος επιχειρηματίας θα έβλεπε τον υπάλληλό του να χάνει 4 ώρες από την εργασία του για το τεστ; Πόσα του κόστισε 4 ώρες να μην δουλεύει; Αφού του στοίχισε περισσότερα απ' όσα θα γλύτωνε αν πλήρωνε σε ιδιωτικό χημείο να κάνει ο άνθρωπος το τεστ και μάλιστα χωρίς ταλαιπωρία...)

 

 

Γιατί οι αρνητές του COVID είναι είτε αριστεροί είτε ακροδεξιοί;

Δ

Απορία: Γιατί σε όλες τις χώρες, αυτοί που κάνουν διαμαρτυρίες κατά των μέτρων του covid19 προέρχονται είτε από την Αριστερά και σιγοντάρονται από Αριστερά ΜΜΕ είτε είναι τύποι με τάσεις ακροδεξιών; 

Καλά οι δυο κατηγορίες αυτές έχουν κοινά χαρακτηριστικά, είναι γνωστό, αλλά ρε παιδί μου ακόμη και για τις πανδημίες να δημιουργούν προβλήματα; 

 

Ο Πρόδρομος ήθελε να σας κάνει ΕΛΒΕΤΙΑ, κι’ εσείς φωνάζατε!

Δ

Ρεεεεεεεεε….. 

Ο Πρόδρομος ήθελε να σας κάνει ΕΛΒΕΤΙΑ κι’ εσείς τον κράξατε;;;;;;;

Μα για ποιο θέμα; Για τις ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ… 

Και τι δεν του είπαν οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ… Και τι δεν του σχεδίασαν! Και τι δεν του έγραψαν! 

Και στο τέλος; Στο τέλος, το μέτρο με τα ανοικτά παράθυρα και τις κουβερτούλες εφαρμόζεται σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες. Μάλιστα το Σάββατο κυκλοφόρησαν και σχετικά ρεπορτάζ με φωτογραφίες ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ (μα εκεί δεν φώναζαν οι Εκπαιδευτικοί; Ή εκεί είναι μαννοί;) 

Δ

Μα τι να σου κάνω Πρόδρομε; Πήγες να τα βάλεις με τους Κύπριους εκπαιδευτικούς… 

Στο μεταξύ, πώς και δεν ακούσαμε λέξη για την τηλεκπαίδευση, είναι ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Μάλλον θα κύλησε άψογα για να μην βγουν οι εκπαιδευτικοί να φωνάζουν παααααααλι! 

 

Έτοιμος και ο Νικόλας με τα ψηφοδέλτια…  

Δ

Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει ότι ο ΝΙΚΟΛΑΣ είναι σχεδόν «κλειστός» με τα δικά του ψηφοδέλτια. 

Το ΔΗΚΟ ετοιμάζεται να δώσει ίσως την σημαντικότερη του μάχη όλων των εποχών, αφού ο ΝΙΚΟΛΑΣ πρέπει να συγκρατήσει τα ποσοστά του μετά και τα απανωτά «μαχαιρώματα» από τους «αδελφούς» ΔΗΚΟικούς, πρώτα από ΚΑΡΟΓΙΑΝ και μετέπειτα από τους ΠΛΑΤΦΟΡΜΙΣΤΕΣ… 

 

Κυβέρνηση: Καλεί όλους σε τηλεργασία, αλλά η ίδια δεν...

Δ

Καλά. Μιλάμε για «τα μυαλά στα κάγκελα»

Η Κυβέρνηση εκδίδει διατάγματα και καλεί τον Ιδιωτικό Τομέα να προχωρήσει σε τηλεργασία αλλά η ίδια αφήνει 70,000 υπαλλήλους να θκιανέφκουνται μέσα στους δρόμους και μέσα στα γραφεία. 

Σε τι στάδιο βρίσκεται η τηλεργασία ΚΟΚΚΙΝΕ μου στην Κυβέρνηση; 

Τι ποσοστό υπηρεσιών προσφέρει ONLINE εξυπηρέτηση; (μην μου πεις για ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ που σου λένε «MONO ONLINE» αλλά άκουσον άκουσον για να κάνεις ONLINE τις δουλειές σου πρέπει να πάρεις ΧΑΡΤΙ -ναι ΧΑΡΤΙ, ΦΟΡΜΑ- για να σου δώσουν ΚΩΔΙΚΟ – ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

Τι ποσοστό υπαλλήλων της δημόσιας και ευρύτερης δημόσιας μηχανής μπορεί να εργαστεί μέσω τηλεργασίας; 

Αλλά τι λέω τώρα; Ζητάω πολλά ε;

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Άντε γεια χαρά φολκς… 

Τα λέμε! 

Home