Ο ΕΦΕΤΗΣ: Lockdown στο τραπέζι – Ίσως οικογενειακώς η Πρωτοχρονιά

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Lockdown στο τραπέζι – Ίσως οικογενειακώς η Πρωτοχρονιά

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1 - Η βάρκα

d

Φώναξαν που λέτε κάμποσους αστυνομικούς της τροχαίας, του αστυνομικού σταθμού της περιοχής (πάλι καλά που δεν φώναξαν και σε δασοφύλακες) για να πάνε στο λιμανάκι της Πάφου με οδηγίες «να μην πατήσουν ξηρά» οι μετανάστες, που βρίσκονταν στην βάρκα.  

Η Λιμενική εξαφανισμένη (σημειώστε το)…  

Οι Αστυνομικοί έκαναν ουσιαστικά τη δουλειά τους. Ό,τι τους είπαν, το έκαναν. 

Αν η βάρκα έφυγε, οι Αστυνομικοί τι φταίνε και τους έθεσαν σε διαθεσιμότητα; 

Θα έδεναν την βάρκα με σχοινιά να την τραβούν να μην φύγει; Ή θα κολυμπούσαν να την πιάσουν; 

Η Λιμενική λογικά δεν θα έπρεπε να περιπολούσε ή να «φρουρούσε» τη βάρκα ώστε να μην τους φύγει μέχρι να δουν τι θα κάνουν; Λάθος κίνηση η διαθεσιμότητα. Διορθώστε την τουλάχιστον. 

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2 – Συνέλαβαν ανήξερους;

d

Καλά, χωρίς γραπτή μαρτυρία, και μόνο βάσει πληροφοριών αμφισβητούμενης αξιοπιστίας πληροφοριοδότη, πηγαίνεις και εκδίδεις ένταλμα σύλληψης; Και θέτεις υπό κράτηση κόσμο; 

Και ο Δικαστής, απλώς τους είπε ΟΚ; 

Και ξέρετε γιατί;

Διότι η μανία κάποιων να δείξουν έργο για να προαχθούν, τους οδηγεί σε λάθη με αποτέλεσμα να εκτίθεται κόσμος με πολύ αμφισβητούμενες πληροφορίες και χωρίς ισχυρά στοιχεία που να δικαιολογούν συλλήψεις και κρατήσεις… 

Προσέξετε το Αρχηγέ… 

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3 – Πρώτα προσλήψεις, μετά οι Προαγωγές

d

Τι σκέφτονται στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; 

Να κάνουν κάμποσους Λοχίες και Αξιωματικούς; 

Αυτό είναι λογικό και αναμενόμενο. Αλλά υπό μια προϋπόθεση… 

Ότι όλοι αυτοί που θα προαχθούν θα έχουν και αστυνομικούς στη διάθεσή τους. Διότι αλλιώς ποιων θα ηγούνται; Των εαυτών τους;  

Αφού η Αστυνομία έχει ελλείψεις πέραν των 600+ απλών αστυνομικών, και αντί να προσλάβουν κόσμο θα κάνουν προαγωγές; 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΡΧΗΓΕ: Κάνε τις προσλήψεις σου ΠΡΩΤΑ, να στελεχωθεί η Αστυνομία και τις προαγωγές τις κάνεις πιο μετά. Δεν έπεσε το νερό στην ζάχαρη. Αν δεν προαχθούν φέτος δεν θα πάθουν και τίποτε. 

 

ΔΗΣΥ – Μεταναστευτικό: Φοβούνται και την σκιά τους

d

Στον ΔΗΣΥ πρέπει να «έπεσε γραμμή» να μην συζητούν δημόσια το Μεταναστευτικό. 

Δεν εξηγείται αλλιώς να μαθαίνω ότι τα ΜΜΕ ψάχνουν Βουλευτές και Αξιωματούχους του ΔΗΣΥ για τα πάνελ με θέμα συζήτησης το Μεταναστευτικό και ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ τους «να κωλύονται»…

Πάντως αν θεωρούν στην ΠΙΝΔΑΡΟΥ ότι θα αποφύγουν το θέμα του ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ και θα βγάλουν την προεκλογική του 2023 χωρίς λέξη για το θέμα, γελιούνται, οπόταν καλά κάνουν να το βάλουν στα πλάνα τους… 

 

ΔΗΚΟ: Ετοιμάζει προαπαιτούμενα για να πει «ΝΑΙ» στον Προϋπολογισμό 

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει πως το ΔΗΚΟ δεν θα επαναλάβει το σκηνικό με τον Προϋπολογισμό του 2021, όπου δηλαδή «έστησε πόδι» και κινδύνεψε η Οικονομία του τόπου, αλλά την ίδια ώρα ετοιμάζει και «προαπαιτήσεις» για να δώσει το «ΟΚ» του στην έγκριση του Προϋπολογισμού 2022. 

Ωστόσο αυτή τη φορά οι «προαπαιτήσεις» όπως μαθαίνω θα είναι ΑΜΙΓΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ εν αντιθέσει με τον όρο που έθεσε το ΔΗΚΟ πέρσι και αφορούσε την παράδοση των φακέλων για τις πολιτογραφήσεις στον ΕΛΕΓΚΤΗ, κάτι που θεωρήθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. 

Όπως περαιτέρω πληροφορούμαι τα προαπαιτούμενα του ΔΗΚΟ θα είναι θετικές οικονομικές προτάσεις. 

Και αν είναι έτσι, ΝΙΚΑΡΕ και ΑΒΕΡΩΦ, δεν έχετε κανένα λόγο να πείτε ΟΧΙ εσείς στο ΔΗΚΟ. Διότι η σωστή δουλειά θέλει και συναίνεση και από τα δυο μέρη… 

 

ΑΚΕΛ: Έως τον Μάρτιο θα έχουν το όνομα του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ για το ’23

d

Είδατε το ρεπορτάζ της OFFSITE;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αν όχι διαβάστε το. 

Ουσιαστικά μας λέει πως το ΑΚΕΛ έως τον Μάρτιο ή πριν το Πάσχα θα έχει το όνομα του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ του για το 2023… 

Η αγωνία κορυφώνεται!!! 

Lockdown στο τραπέζι – Ίσως οικογενειακώς η Πρωτοχρονιά

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ έμαθε και θα σας το πει να μάθετε κι’ εσείς: 

Στο τραπέζι παίδες βρίσκεται σενάριο LOCKDOWN. 

Και δεν μιλάμε ούτε για μισό lockdown ούτε για fake lockdown αλλά για ΑΡΒΑΤΟ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ LOCKDOWN όπως το πρώτο. ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.  

Και είδατε τι συμβαίνει σε χώρες της ΕΕ;  Τρέχουν όλες να κάνουν τώρα τα κουμάντα τους, έτσι ώστε να γλυτώσουν -ΑΝ τα καταφέρουν- την περίοδο των Χριστουγέννων. 

Εμείς όμως, εδώ στην Κύπρο, επειδή δήθεν «αντέχουμε», στο τέλος, αν δεν αναχαιτίσουμε το προβλεπόμενο κύμα, θα υποχρεωθούμε τελικά να πάμε σε κλείσιμο μέσα στις Γιορτές. 

Όπως και να έχει, οι πληροφορίες λένε πως το lockdown είναι στο τραπέζι αν και θα ανακοινωθεί μόνο στην περίπτωση που «δεν πάει άλλο η κατάσταση». Και μιλάμε για κανονικό lockdown, κλειδωμένα όλα αλλά μικρής διάρκειας, δηλαδή μεταξύ 10 έως και 20 ημερών. 

Μα σκεφτήκατε άλλη μια Πρωτοχρονιά περιορισμένοι; 

Push the button, m8…. 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Home