Ο ΕΦΕΤΗΣ: Μαζί με Λακκοτρύπη σκέφτεται και φρεσκάρισμα ο ΝΙΚΑΡΟΣ 

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Μαζί με Λακκοτρύπη σκέφτεται και φρεσκάρισμα ο ΝΙΚΑΡΟΣ 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

>>> Επειδή στο Google αρέσουν τα amp, στην περίπτωση που δεν βλέπετε τις φωτό στα θέματα του ΕΦΕΤΗ (κυρίως αυτό συμβαίνει αν επισκεφθείτε το θέμα μέσω twitter ή από αναζήτηση στο google), μπορείτε να πατήσετε εδώ για να μπορέσετε να δείτε το κείμενο, τις φωτό κτλ κανονικά (σας το εισηγούμαι) <<<

Βγάλτε ΚΑΡΤΑ ΠΤΗΣΗΣ αν θα ταξιδέψετε…

Δ

Αν θα ταξιδέψετε και έχετε σκοπό να επιστρέψετε πίσω Κύπρο (ξανασκεφτείτε το) τότε πρέπει να εκδώσετε Κάρτα Πτήσης. 

Όπως μας ενημέρωσε η Offsite το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοίνωσε ότι από 20 Ιουνίου 2020 όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν πλέον στην Κυπριακή Δημοκρατία υποχρεούνται, για σκοπούς επιβίβασης, να προσκομίσουν την Κυπριακή Κάρτα Πτήσης (CyprusFlightPass)

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<< 

Δηλαδή κι’ εσείς αν θα ταξιδέψετε για ένα 3ήμερο κατά την επιστροφή σας θα πρέπει να έχετε αυτή την Κάρτα Πτήσης. 

Μην ανησυχείτε. Δεν είναι κάτι χρονοβόρο. Είναι online φόρμα την οποία συμπληρώνετε στο πι και φι ενώ για άτομα άνω των 60 επιτρέπεται και η συμπλήρωση της φόρμας εκεί στο αεροδρόμιο. Διαβάστε όμως περισσότερα εδώ.

 

Η Ζέτα «μόλυνε» και τον Κωστή…

Δ

Ο ΕΦΕΤΗΣ σας το είπε ξανά: Η ΖΕΤΑ είναι κρυπτοΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ. 

Μα ρε παιδί μου! 

Δεν έμεινε Κομμουνιστική πολιτική που να ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ

Εξού και είναι ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ για το ΑΚΕΛ αφού ουσιαστικά η πολιτική της ΖΕΤΑΣ πρέπει πλέον να διδάσκεται στα ΑΚΤΙΒ του ΑΚΕΛ για το «Πώς κάνουμε, παράγουμε και εφαρμόζουμε πραγματική κομμουνιστική πολιτική» με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Και τι δεν έκανε; Θέλετε να σας πω; Κοιτάξτε μερικά και αν βρείτε έστω και ένα μέτρο μη κομμουνιστικό, πείτε μου ό,τι θέλετε:

Εφάρμοσε το ΕΕΕ. 

Εφάρμοσε τη μίνιμουμ σύνταξη. 

Εφάρμοσε τα σχέδια ΑΝΑΔ. 

Εφάρμοσε το ΕΣΤΙΑ. 

Εφάρμοσε την επιδότηση μισθού με 60% 

Εφάρμοσε το ειδικό ανεργιακό επίδομα λόγω κρίσης COVID19 με 60% προς όσους έκλεισαν οι δουλειές τους. 

Εφάρμοσε ειδική βοήθεια στις Επιχειρήσεις. 

Εφάρμοσε την απαγόρευση απολύσεων. 

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<< 

Το θέμα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι η ΖΕΤΑΡΑ (η οποία είναι ο ΑΣΣΟΣ στο Υπουργικό του ΝΙΚΑΡΟΥ) «μόλυνε» με αυτές τις ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ και τον Κωστή (ΠΕΤΡΙΔΗ). Άδρωπος υποτίθεται «δικός μας» και παρασύρθηκε... τς τς τς!!! 

Δεν πειράζει. Πέραν της πλάκας τα περισσότερα που εξαγγέλλετε είναι καλά μέτρα παίδες... 

 

Δυο φάουλ από τον Κωστή (Κληρίδη)…

Δ

Ο φίλος μου ο Κωστής ο Κληρίδης, ο ΓΕΝΙΚΟΣ, ο οποίος θα αφυπηρετήσει 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, έκανε και δεύτερο λάθος, «κοινωνικής υφής». 

Δεν  πήγε στην τελετή αφυπηρέτησης του Μύρωνα Νικολάτου, ο οποίος αφυπηρέτησε από Δικαστής και Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου και με τον οποίο ο Κωστής Κληρίδης ήταν για δεκαετίες συνάδελφοι. 

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<< 

Το πρώτο φάουλ του Κωστή ήταν η μη έκδοση ανακοίνωσης για τον θάνατο του Αλέκου ΜΑΡΚΙΔΗ, ο οποίος υπηρέτησε στο αξίωμα του Γενικού Εισαγγελέα. 

Κωστή μου, και τα δυο, ήταν περιπτώσεις όπου είθισται να αφήνουμε κατά μέρος τις όποιες πικρίες, κόντρες και γενικά το «γινάτι» μας και ακολουθούμε έστω και τα προσχήματα. Όχι για τον εαυτό μας αλλά τουλάχιστον για τον Θεσμό που υπηρετούμε. 

 

Όσοι φωνάζουν για τον ΙΩΝΑ…

Δ

Ο ΕΦΕΤΗΣ επειδή έζησε αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις. Φωνάζουν, φωνάζουν, φωνάζουν διάφοροι και πολλοί για τα πάντα. Μόλις δεν γίνει αυτό για το οποίο φωνάζουν και αντιτίθενται είναι οι πρώτοι που περνούν στην απέναντι όχθη. 

Δηλαδή: Τώρα φωνάζουν διάφοροι για τον ενδεχόμενο διορισμό του ΙΩΝΑ στο πόστο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Αν ο ΙΩΝΑΣ διοριστεί τελικά στη θέση, όλοιιιιιιιιιι αυτοί που σήμερα φωνάζουν θα είναι οι πρώτοι που θα γίνουν «φίλοι» με τον ΙΩΝΑ

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<< 

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως ο Τζόναθαν θα βρίσκεται στη θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ μέχρι τα 68 του, δηλαδή για άλλα 11 ΧΡΟΝΙΑ!!! 

Θέλετε και ημερομηνία αφυπηρέτησης του ΙΩΝΑ από τη θέση του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ; Ο Τζόναθαν θα αφυπηρετήσει από Γενικός 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2031!!!! 

Δεν ξέρω πόσους «βαρούν» τόοοοοσο για να είναι εχθροί με τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για 11 χρόνια… Ουπς… 

 

Μαζί με Λακκοτρύπη σκέφτεται και φρεσκάρισμα ο ΝΙΚΑΡΟΣ

Δ

Δεν μπορείτε να πείτε. Όσοι είστε αναγνώστες του ΕΦΕΤΗ, δεν πρέπει να έχετε παράπονο. Από την προηγούμενη Κυριακή σας είχα ενημερώσει για το θέμα του ΛΑΚΚΟ (μάλλον σας το υπενθύμισα) και η βδομάδα που μας πέρασε «φούλαρε» με ρεπορτάζ σε όλα τα ΜΜΕ για το θέμα «φυγής Λακκοτρύπη». 

Αυτό που θα σας πω αυτή τη βδομάδα είναι πως ο ΝΙΚΑΡΟΣ μου, σκέφτεται και ένα ευρύτερο φρεσκάρισμα της κυβέρνησης εξ αφορμής της εξόδου του Λακκοτρύπη. 

Το ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ κάνει αυτές τις σκέψεις είναι 1000%

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<< 

Το ποιους θα μετακινήσει δεν μπορεί κανένας να σας πει μετά βεβαιότητας διότι απλούστατα τέτοια ίνφο ακόμη δεν διέρρευσε

Ίσως να ακούσατε όμως κακές γλώσσες που λένε για τον Κούσιο, τον Πρόδρομο, τον Καδή και την Ζέτα. Ωστόσο Ο ΕΦΕΤΗΣ σας λέει πως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι λιγότερες από 10%.

Ο ΛΑΚΚΟ θα φύγει εντός του πρώτου 10ημέρου Ιουλίου. Δηλαδή τα μακρά κοντά γίναν, άρα σύντομα θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες να σας πούμε… Κάντε υπομονή. 

ΥΓ.  Η φωτό δεν μπήκε τυχαία... ουυυυυ!!!! Όχι δεν υπονοώ ότι ο Νίκαρος θα «σάσει» πάλι ανθρώπους του ΚΑΡΟΓΙΑΝ - Τουλάχιστον αυτό ελπίζει η ΠΙΝΔΑΡΟΥ αλλά κύριοι της Πινδάρου άλλες οι βουλές του ΝΙΚΑΡΟΥ... 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Γειαααααααααααααααα

Home