Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Νίκος Θέλει μεγαλύτερο event από Αβέρωφ τέλος Σεπτέμβρη

Ο ΕΦΕΤΗΣ -
11.09.2022 - 06:26

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Νίκος Θέλει μεγαλύτερο event από Αβέρωφ τέλος Σεπτέμβρη

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Θα μας σβήνουν τα φώτα για εξοικονόμηση Ενέργειας…  

d

Έρχεται Συσκότιση!!!! 

Ένα από τα βασικά μέτρα που εξετάζουν οι τεχνοκράτες στις Βρυξέλλες για μείωση κατανάλωσης της ενέργειας είναι και η μερική συσκότιση όλων των Δήμων ώστε να μειωθεί η κατανάλωση κατά 15%. 

Ούτε σε εμπόλεμες περιόδους δεν τα κάνουν αυτά. 

Ρεεεεεεεεεεεεεεεε. Μα πάτε καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μπας, και θα ζήσουμε μια νέα μορφή πολέμου τον επόμενο χειμώνα χωρίς να το  καταλάβουμε;

 

Και εσωτερικό μπαλκονάκι στη Βουλή…

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει πως η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ θα αποκτήσει σύντομα και εσωτερικό μπαλκονάκι. 

Μάλιστα οι εργασίες άρχισαν, έτσι ώστε να γίνει η μεταρρύθμιση / ανακαίνιση του χώρου της καντίνας ώστε να διαθέτει και μπαλκόνι προς το αίθριο της Βουλής. 

d

Δεν μάθαμε πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αλλά μόλις τελειώσουν να είστε σίγουροι ότι θα σας έχουμε φωτό. 

 

Η Σύρου πάει Ευρωβουλή Νοέμβριο -  Έδωσε τη θέση του ο Τορναρίτης

d

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ αναλαμβάνει τα σημαντικά καθήκοντα του νέου του πόστου 5 Νοεμβρίου, οπόταν θα υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις. 

Αρχικά να σας υπενθυμίσουμε ότι ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΔΗΣΥ διορίστηκε ως το Μέλος της Κύπρου που θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο. Πρόκειται για ένα νευραλγικό πόστο όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για ολόκληρη την ΕΕ. 

Μαζί του, ως Διευθυντής του Γραφείου του, θα πάει και ο ΘΕΟΔΩΣΗΣ ΤΣΙΟΛΑΣ, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης. 

Ανακατατάξεις όμως θα υπάρξουν και στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, αφού ο Λευτέρης ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ θα αποχωρήσει. 

Έτσι όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ, η ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΡΟΥ αν και αρχικά το σκεφτόταν, τελικά φαίνεται πως θα είναι η νέα ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗΣ του ΔΗΣΥ.

Τη θέση την δικαιούταν ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ως ο πρώτος επιλαχόντας, ωστόσο ο ίδιος απέρριψε την θέση, παραχωρώντας την ουσιαστικά στον επόμενο υποψήφιο στη σειρά, που είναι η ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΡΟΥ.

 

Ο Κωστής δηλαδή εισηγείται να μην συμμετάσχει η ΕΔΕΚ στο Εθνικό;

d

Ο Κωστής Ευσταθίου κατηγορεί την ηγεσία της ΕΔΕΚ ότι επέλεξε λάθος υποψήφιο, διότι όπως υποστηρίζει, ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι υπέρ της ΔΔΟ ενώ ο υποψήφιος που ο ίδιος επέλεξε να στηρίξει είναι ο Γιώργος Κολοκασίδης, ο οποίος είναι κατά της ΔΔΟ. 

Όμως εδώ εντοπίζονται κάποιες αντιφάσεις του Κωστή. 

Πρώτη αντίφαση είναι πως ο Κωστής δεν παρευρέθηκε καν στην συνεδρία της ΕΔΕΚ μέσω της οποίας αποφασίστηκε η στήριξη του Νίκου Χριστοδουλίδη. Γιατί δεν πήγε εκεί να επιχειρηματολογήσει; 

Δεύτερη αντίφαση, είναι πως ο Γιώργος Κολοκασίδης όταν αποχώρησε από το ΔΗΚΟ, δεν αποχώρησε λόγω διαφορετικών θέσεων στο κυπριακό και στην ΔΔΟ.

Τρίτη αντίφαση, αν ήταν έτσι, σύμφωνα δηλαδή με την λογική του Κωστή, ότι η ΕΔΕΚ δεν θα πρέπει να στηρίζει, να συνομιλεί, να διαβουλεύεται ή και να συνεργάζεται με ΚΑΝΕΝΑΝ πέραν από αυτούς που είναι κατά της ΔΔΟ, τότε αυτό συνεπάγεται πως η ΕΔΕΚ πρέπει να μιλά μόνο με το ΕΛΑΜ και να μην παρευρίσκεται καν στις συνεδρίες του Εθνικού, το οποίο είναι το Σώμα που ασχολείται με τα του Κυπριακού

Αυτό εισηγείται δηλαδή; 

 

Αχιλλέας, Χριστοφίδης, Κολοκασίδης και άλλοι…

ipo4ifioi2

Αχιλλέα και Χριστοφίδη και Κολοκασίδη, μα ποιος σας είπε ότι οι πολίτες θέλουν να ακούσουν συγκεκριμένα πράματα και συγκεκριμένο πλάνο διακυβέρνησης; 

Οι Πολίτες θέλουν αοριστολογίες, φαμφάρες και γενικότητες. 

Το ίδιο ‘λάθος’ με τους ‘μικρούς υποψήφιους’ κάνουν και Μαυρογιάννης και Αβέρωφ, οι οποίοι κάθονται να εξηγούν με λεπτομέρεια το πλάνο διακυβέρνησης τους.  

Ο μόνος που φαίνεται να έπιασε το ‘νόημα των εποχών’ είναι ο ΝΙΚΟΣ, ο οποίος ουσιαστικά δεν λέει τίποτα! Και όποτε λέει, το λέει γενικά και αόριστα. Έτσι δεν δυσαρεστεί κανένα και είναι όλοι happy και τον στηρίζουν με τα 1000.  

Ή λέτε τελικά τα πράματα να μην είναι έτσι και η πλειοψηφία του κόσμου να θέλει να ξέρει ποιος θα κάνει τι σε περίπτωση εκλογής;  

Μόνο η τενέκκα θα το δείξει…  

 

Μαυρογιάννης: Πολλές συγκεντρώσεις των 50 και έρχεται και μεγάλη

d

Το επιτελείο του ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ μαθαίνω πως επέλεξε την τακτική των στοχευμένων συγκεντρώσεων των 50-70 ατόμων σε ιδιωτικούς χώρους. 

Όπως έλεγε Σύντροφος στον ΕΦΕΤΗ: Αυτή είναι μια τακτική που ακολουθείται παράλληλα με την κινητοποίηση και την επαφή με τη βάση μας. Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ παράλληλα σχεδόν καθημερινά έχει και συγκεντρώσεις των 50 έως 70 ατόμων, οι οποίες είναι στοχευμένες, είπε ο Σύντροφος. 

Πάντως ο ίδιος μου είπε πως θα προγραμματιστεί σίγουρα και μεγάλη συγκέντρωση, όχι όμως του τύπου της συγκέντρωσης που έκανε ο ΑΒΕΡΩΦ

Για να δούμε. 

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙΙΙΙΙΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 

Νίκος: Θέλει μεγαλύτερη συγκέντρωση από Αβέρωφ τέλος Σεπτεμβρίου

d

Η όντως ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ και ΜΕΓΑΛΗ συγκέντρωση του ΑΒΕΡΩΦ της Τρίτης (6/9) στο HILTON δεν έμεινε ασχολίαστη στο ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ του ΝΙΚΟΥ

Αυτό που ανησύχησε όμως -πέραν της μεγάλης προσέλευσης- ήταν το γεγονός ότι σχεδόν όλος ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ μαζί με χιλιάδες άλλους πολίτες ήταν εκεί στον ΑΒΕΡΩΦ

Το ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ φαίνεται να προσανατολίζεται σε παρόμοιου τύπου ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και μάλιστα το συντομότερο. 

Στο τραπέζι έπεσαν κάποιες ημερομηνίες για τα τέλη Σεπτεμβρίου, ωστόσο όπως έμαθε Ο ΕΦΕΤΗΣ ακόμη δεν οριστικοποιήθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Αυτό όμως που απαίτησε ο ΝΙΚΟΣ από το ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ είναι πως η δική του συγκέντρωση ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να είναι μεγαλύτερη από την συγκέντρωση του ΑΒΕΡΩΦ «διαφορετικά να μην γίνει» ήταν οι ρητές ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ, όπως λέχθηκε στον ΕΦΕΤΗ. 

Παιθκιά άρχισε το action. Πόμπα!!!!

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeee

Home