Ο ΕΦΕΤΗΣ: Ο Τζον θα είναι και υποψήφιος του ΑΚΕΛ για το 2023;

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Ο Τζον θα είναι και υποψήφιος του ΑΚΕΛ για το 2023;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Κόβει τις προαγωγές στους Γραφείς του Δημοσίου

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει ότι σύντομα θα έχουμε νέα αναμπουμπούλα στο Δημόσιο αφού το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να κόψει όλες τις προαγωγές των Γραφέων του Δημοσίου. 

Οι γραφείς του Δημοσίου είναι ως γνωστόν οι πλέον χαμηλόμισθοι στην Κυβέρνηση και η απόφαση αυτή παραπέμπει στο εξής γνωστό κυπριακό ρητό: 

«Από ‘μπορεί να δέρει τον γάρο, δέρνει το σάμα». 

Πετρίδη ένα πράμα πρέπει να κάνετε: Όσοι διεκδικούν διευθυντική θέση στο δημόσιο από Α13 και πάνω να είναι με 5ΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. Να αφήνουν την μονιμότητα και να στρωθούν στην δουλειά να παράξουν έργο. 

Δεν θα σωθεί το Δημόσιο αν κόψεις τις προαγωγές των γραφέων. Εν των διευθυντών που πρέπει να κόψεις τις προαγωγές. 

 

Τρέξτε για Ποδήλατο – 200ευρώ δώρο

d

Μπείτε πρώτοι στην πλατφόρμα για να πάρετε 200ευρώ για αγορά ποδηλάτου. 

Διότι το κονδύλι είναι 570 χιλιάδες ευρώ και αυτό σημαίνει πως μόνο 2,850 άτομα θα μπορέσουν να επωφεληθούν από την χορηγία. 

Αλλά όπως είπε ο Καρούσος αν εξαντληθεί το κονδύλι ίσως να φέρει και νέο σχέδιο. Ωστόσο καλού κακού όσοι θέλετε ποδήλατο, έχετε έγνοια. 

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες εδώ και πώς θα είναι η διαδικασία την οποία αναλύει ο Καρούσος στο Δελτίο της DigitalTv.

 

«Έρχεται ο Περσιάνης» - Δημοσιονομικό Συμβούλιο

d

Ο Μιχάλης Περσιάνης παραιτήθηκε από την Τράπεζα Κύπρου και διορίζεται Πρόεδρος του Δημοσιονομικού Συμβουλίου

Πλέον πρόβλημα θα έχει η ίδια η Κυβέρνηση αν δεν ακούν τι θα τους λέει ο Περσιάνης, ο οποίος είναι γνώστης του αντικειμένου αλλά ξέρει και… καράτε. 

Ο Δημήτρης Γεωργιάδης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοσιονομικού Συμβουλίου, όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ παραιτήθηκε διότι είχε ελκυστική πρόταση από γκρουπ ξενοδοχείων

 

Γιατί αργούν να απαντήσουν του Ελεγκτή;

d

Την περασμένη βδομάδα στην Επιτροπή Ελέγχου συζητήθηκε ένα θέμα που ενέγραψε ο  ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ (ΔΗΚΟ) και το οποίο όντως κρίνεται σοβαρό. 

Πρόκειται για την άρνηση διαφόρων υπηρεσιών του κράτους να απαντήσουν στα διάφορα ερωτήματα που ενδεχομένως να τους αποστείλει η Ελεγκτική Υπηρεσία. 

Για παράδειγμα το Τμήμα Φορολογίας έχει να απαντήσει σε 65 επιστολές της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και «παίζει πελλό». 

«Η Ελεγκτική Υπηρεσία πρέπει να διευκολύνεται στο έργο της και όχι να εμποδίζεται», είπε ο Χρύσης με το πέρας της συνεδρίας και έχει δίκαιο. 

Κοπέλια, δώστε στοιχεία στον Οδυσσεαααααααα

Την ίδια ώρα ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ να επικεντρωθεί σε ελέγχους ουσίας και όχι σε ελέγχους «πιασάρικους» για τον κόσμο. 

 

Ο Τζον θα είναι και υποψήφιος του ΑΚΕΛ  για το 2023;

d

Κάποιοι θα θυμάστε ότι το 1988 το ΑΚΕΛ εμφάνισε τον ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ «από το πουθενά» και τον εξέλεξε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Ο Γιωργάρας παρουσιάστηκε τότε ως ο από μηχανής θεός που θα έλυνε όλα τα προβλήματα του τόπου, ως ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας, τεχνοκράτης που δεν είχε σχέση με κομματικές σκοπιμότητες και πολιτικά παίγνια. 

Τότε το ΑΚΕΛ κατάφερε και εξέλεξε τον Γιώργο Βασιλείου, στον β’ γύρο με ποσοστά 51,63% έναντι 48,37% που έλαβε ο μ. Γλαύκος Κληρίδης. 

Τώρα εμφανίζεται στο προσκήνιο ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο πολλοί στα πολιτικά πηγαδάκια υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να ήταν «ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ» που ψάχνει το ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές εκλογές του 2023. Πρόκειται για τον δισεκατομμυριούχο Κύπριο, Τζον Χριστοδούλου. 

Ο Τζον Χριστοδούλου ενδιαφέρεται να αγοράσει και σοβαρό μερίδιο στην ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, αλλά Ο ΕΦΕΤΗΣ ξέρει πως αυτό είναι μόνο η αρχή… 

Λέτε το ΑΚΕΛ τελικά να μας ανακοινώσει τον Τζον; 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee   

Home