Ο ΕΦΕΤΗΣ: Όταν ο Biden έτρωε σουβλάκια με τον Νίκαρο (true story)

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Όταν ο Biden έτρωε σουβλάκια με τον Νίκαρο (true story)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Τα μέτρα της Λεμεσού απέδωσαν και τα βάλαμε παγκύπρια;

Δ

Απορία: Μα τα μέτρα της Λεμεσού και Πάφου απέδωσαν και τα βάλαμε και σε παγκύπρια κλίμακα; Αφού τα κρούσματα εκτοξεύθηκαν στις δυο επαρχίες πώς κρίθηκαν ως ικανοποιητικά και επιβλήθηκαν και στην υπόλοιπη Κύπρο; 

Πάντως, στην Ελλάδα η κατάσταση πάει να ξεφύγει, μετατρέπουν μέχρι και χειρουργεία ως θαλάμους για να νοσηλεύουν τους ασθενείς Κορωνοιού και ελπίζουμε τώρα με το γενικό lockdown να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο. 

Ελπίζουμε ότι στην Κύπρο, οι κυβερνώντες ξέρουν τι κάνουν, διότι εάν μας ξεφύγει η υπόθεση αλλοίμονό όλων μας…

 

Αφήστε τους μισούς Δημόσιους στο σπίτι…

Δ

Ένα μέτρο που δεν σκέφτηκαν στο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ είναι να αφήσουν το 50% των εργαζομένων του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και του ευρύτερου δημόσιου τομέα σπίτι! Ναι να δουλεύουν εναλλάξ. 

Αυτός ο τομέας έχει περίπου 70,000 εργαζόμενους. Ούτως ή άλλως οι Κρατικές Υπηρεσίες (οι περισσότερες) ΔΕΝ εξυπηρετούν πλέον τους πολίτες. Θες πιστοποιητικό ΚΑ, στέλνεις email. Θες κάτι από Κτηματολόγιο, στέλνεις email. Θες κάτι από τον Φόρο, στέλνεις email. 

Άσε που αν αφήσεις τους μισούς σπίτι, θα προσέχουν και τα παιδιά τους αν κάποιο έχει έστω και λίγα συμπτώματα γρίπης. Διότι τώρα, και να έχει ένα παιδί «λίγη γρίπη» οι γονείς «παίζουν πελλό», διότι «ποιος θα τον/την προσέχει»; 

Επιπλέον αφού είμαστε σε κρίσιμη φάση, δεν χάθηκε ο κόσμος η Δημόσια Υπηρεσία να δουλεύει εναλλάξ ως το τέλος του χρόνου συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της διασποράς του ιού. 

 

Οι αμπάλατοι που κάνουν jogging & περπάτημα την νύχτα

Δ

Τελικά υπάρχουν αρκετοί αμπάλατοι συμπολίτες μας. 

Γιατί; 

Μα γίνεται να πηγαίνεις περπάτημα ή jogging την νύχτα ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ; 

Και που πηγαίνουν σε παρακαλώ; Σε δρόμους μάλιστα που δεν έχουν καν πεζοδρόμιο… και πηγαινοέρχονται αυτοκίνητα. 

Μα και με 30χλμ ή 50χλμ που είναι το επιτρεπτό όριο να πηγαίνει ένα αυτοκίνητο και τους κτυπήσει, μετά θα φταίει ο οδηγός και κάτσε γύρευε… 

Θα πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση σε αυτό το ζήτημα. ΦΟΡΑΤΕ ΓΙΛΕΚΑ ΦΩΣΦΟΡΑ ρε παιθκιά! ΕΛΕΟΣ! 

 

Πιάνει €3,000 τον μήνα για να «θκιανέφκεται» με τον πολιτικό…

Δ

Μάλιστα! 

Το θέμα των Αστυνομικών Φρουρών των Πολιτικών Αρχηγών επανέρχεται στο Προσκήνιο. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ ασχολήθηκε ξανά με το θέμα παλαιότερα. Και επί καιρώ ΙΩΝΑ. Αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. 

Και μάλιστα τότε επισημάνθηκε κάτι: ΔΙΩΞΕΤΕ τους ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ & ΛΟΧΙΕΣ από τις Φρουρές ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. 

Μα γίνεται ο άλλος να είναι ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ -προσέξετε ΛΟΧΙΑΣ όχι απλός αστυνομικός- να πληρώνεται κάμποσες χιλιάδες ευρώ τον μήνα, για να κάνει τον σωφέρη του Υπουργού ή του Πολιτικού; 

ΛΟΧΙΑΣ που θα έπρεπε κανονικά να είναι επικεφαλής Αστυνομικού Σταθμού, να βρίσκεται μπροστά στις επιχειρήσεις, να συντονίζει ομάδες Αστυνομικών και αντ’ αυτών να «θκιανέφκεται» με τον Πολιτικό μέσα στη Λιμουζίνα και να κάνει τον σωφέρη. 

Και τι να πούμε για τους ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ; Διότι ΝΑΙ, έχει και ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ σε φρουρές. 

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ (ΙΩΝΑΣ) αρχικά άκουσε τον ΕΦΕΤΗ και απομάκρυνε Λοχίες από τις Φρουρές αλλά μετά από 3 μήνες ως δια μαγείας γέμισαν εκ νέου οι Φρουρές με Λοχίες! 

Θα κάνει τώρα κάτι η ΓΙΟΛΙΤΗ και ο ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ; Για να δούμε… 

 

Προεκλογική ONLINE…

Δ

Ούτε προεκλογική ούτε τίποτα! 

Οι υποψήφιοι βουλευτές θα πρέπει να βρουν άλλους τρόπους για να κάνουν προεκλογική εκστρατεία αφού αυτή η ιστορία με το COVID19 και τους περιορισμούς ΔΕΝ αναμένεται να τελειώσει σύντομα και κυρίως ουχί πριν τον ΑΠΡΙΛΙΟ. 

Οπόταν, όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ, ήδη κάποιοι άρχισαν ενέργειες για ONLINE προεκλογική αλλά και τρόπους για το πώς θα μπορούν να είναι σε επαφή με ψηφοφόρους αφού πλέον οι επαφές από κοντά δεν θα γίνονται. 

Μάλιστα κάποιοι προωθούσαν συναντήσεις σε σπίτια μέχρι 10 άτομα ώστε να μιλήσουν με τους πολίτες αλλά και αυτό θα πρέπει να σταματήσει.   

Τι κρίμααααα.... 

 

Λαμπριανίδης – Το σκέφτεται για βουλευτής…

Δ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ, όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ, δέχτηκε πρόταση για να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ως ΑΡΙΣΤΙΝΔΗΝ. 

Η πρόταση όπως μαθαίνω έγινε από την ΠΙΝΔΑΡΟΥ

Πάντως αν ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ πει το ΝΑΙ, τότε τον βλέπω κατά 99% στα ΕΔΡΑΝΑ. 

Γιατί;

1/ Διότι είναι δραστήριος 

2/ Διότι έχει άποψη 

3/ Διότι πολεμά για ένα σκοπό 

4/ Διότι κόφκει ο νους του! 

Και 5/ διότι τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στα έδρανα! 

*Ο Δημήτρης Λαμπριανίδης είναι Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.) και ενεργός πολίτης

 

Όταν ο Biden έτρωε σουβλάκια με τον Νίκαρο (true story)

Δ

Μπορεί να μην θυμάστε αλλά Ο ΕΦΕΤΗΣ θα σας υπενθυμίσει: Τον Μάιο του 2014 ο Τζο Μπάιντεν επισκέφτηκε την Κύπρο. Τότε ο Μπάιντεν ήταν Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί Ομπάμα. 

Ο Μπάιτεν έφθασε στην Κύπρο για διήμερη επίσκεψη την 21η Μαΐου 2014. 

Επρόκειτο μάλιστα για την πρώτη επίσκεψη στην Κύπρο Αμερικανού αντιπροέδρου, ύστερα από 52 χρόνια. Το 1962 είχε επισκεφθεί το νησί ο τότε αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Λίντον Τζόνσον. 

Ο Μπάιτεν ήρθε στην Κύπρο με την σύζυγο του Τζιλ. Το γνωστό πρόγραμμά του ήταν οι χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον τ/κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου ενώ συναντήθηκε και με τον Αρχιεπίσκοπο. Παράλληλα μετέβηκε στην αμερικανική πρεσβεία για να αποτίσει φόρο τιμής στον πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών, Ρότζερ Ντέιβις, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1974. Επισκέφτηκε επίσης τη νεκρή ζώνη, όπου συνομίλησε με επιχειρηματίες και παράγοντες της κοινωνίας των πολιτών και από τις δύο κοινότητες. 

Αυτό που Ο ΕΦΕΤΗΣ σας λέει είναι πως το ζεύγος Μπάιντεν τότε φιλοξενήθηκε στην Οικία Αναστασιάδη στη Λεμεσό όπου έφαγαν σουβλάκια.

Ναι δεν κάνω πλάκα. Αλλά μην νομίζετε ότι τα σουβλάκια τα έψησε ο Μισιρλής ή ο Λούτσιος. Τα σουβλάκια ήταν από την Ταβέρνα ΦΟΡΣΟΣ…

Γι’ αυτό αν είδατε τον ΝΙΚΑΡΟ να είναι στις χαρές του τελευταίως είναι λόγω του ΜΠΑΙΝΤΕΝ! Ε, δεν το λες και λίγο να γνωρίζεις προσωπικά τον ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ! 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Μπάιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 

Home