Ο ΕΦΕΤΗΣ: Παίζει Υπουργείο ή άλλο πόστο (πιο μετά) για τους 5… 

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Παίζει Υπουργείο ή άλλο πόστο (πιο μετά) για τους 5… 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

>>> Επειδή στο Google αρέσουν τα amp, στην περίπτωση που ΔΕΝ βλέπετε τις φωτό στα θέματα του ΕΦΕΤΗ (κυρίως αυτό συμβαίνει αν επισκεφθείτε το θέμα μέσω twitter ή από αναζήτηση στο google), μπορείτε να πατήσετε εδώ για να μπορέσετε να δείτε το κείμενο, τις φωτό κτλ κανονικά (σας το εισηγούμαι) <<<

Lockdown την Λεμεσό… όταν θα είναι και ο Νίκαρος όμως εκεί

Δ

Ο Νίκαρος μπορεί να παίρνει το αίμα του πίσω από τους Λευκωσιάτες, διότι ως γνωστόν ποτέ δεν τους χώνεψε, μπορεί να μας έφαγε τον πιο ισχυρό αξιωματούχο του κράτους, τον Κώστα Κληρίδη, τοποθετώντας εκεί τον φίλο του Γιώργο Σαββίδη (Αμμοχωστιανός μεν αλλά ζει και εργάζεται ΛΕΜΕΣΟ), αλλά η ΛΕΥΚΩΣΙΑ δεν είπε ακόμη την τελευταία της λέξη

Ως ΛΕΥΚΩΣΙΑ, έχουμε και τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, ο οποίος τώρα με τις εξουσίες που του παραχώρησε το Υπουργικό Συμβούλιο μπορεί να κλειδώσει όποιον θέλει και όσους θέλει σπίτι του/ς

Ήδη το Σχέδιο (πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής) και θα κλειδώσουμε όλη τη ΛΕΜΕΣΟ στα όριά της. 

Αλλά ψηλέ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ, πληζ, όταν θα κηρύξεις το LOCKDOWN στην Λεμεσό, κανόνισε να το κάνεις κάποιο γουίκεντ που θα είναι και ο ΝΙΚΑΡΟΣ εκεί. 

Πέραν της πλάκας, κοπέλια, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!! 

Συνέλθετε και ας προστατευτούμε ακολουθώντας τα ΜΕΤΡΑΑΑΑΑ!!!! 

 

Όλοι με μάσκες σαν ζόμπι…

Δ

Διερωτώμαι τι άλλο μας επιφυλάσσει αυτό το 2020 σιόρ! 

Μα έλεος δηλαδή. 

Τώρα πλέον θα κυκλοφοράμε και όλοι με μάσκες… σαν ζόμπι!!!!

 

Δεν άρχισε καλά ο νέος Αρχηγός (Αστυνομία)…

Δ

Στελλάρα μου, δεν ξεκίνησες καλά ως ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! 

Εντοπίζω λίγο «περιπαίξιμο» και να το προσέξεις. 

Ο λόγος; Μα για τη σαλάτα που έγινε με τις προσλήψεις και τα τεστ γνωστικών αντικειμένων, στα οποία κόπηκαν καμιά 30αριά άτομα. 

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ούτε ευθύνη ανέλαβες να φτιάξεις τα πράγματα. Αντίθετα κρυβόσουν πίσω από γνωματεύσεις του Εισαγγελέα. 

Και τώρα, μου λένε, επειδή κάποιοι από αυτούς που δεν πέρασαν την εξέταση θα κάνουν προσφυγή, εσύ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ δεν θέλεις να τους δώσεις καν το δικαίωμα να ξανακαθίσουν εξετάσεις. 

Να σου πω κάτι; 

Αφού θέλεις να δείξεις πυγμή, γιατί δεν δείχνεις την πυγμή σου και στους 13 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ οι οποίοι ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ούτε και αυτοί το τεστ των Γνωστικών αντικειμένων; 

Γιατί δεν τους απολύεις;

Αφού δεν πέρασαν το ΤΕΣΤ. Αν δεν πέρασαν το ΤΕΣΤ και ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, κάνουν για ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ; 

 

Holiday mood - Έκλεισε και η Βουλή…

Δ

Παίδες μπαίνουμε σε holiday – mood! 

Δύσκολο το 2020 τελικά, και σιγά, σιγά φτάσαμε στον Αύγουστο

Η Βουλή έκλεισε και αυτή προχτές, οπόταν αυτό σηματοδοτεί και την «ησυχιαααααααα» στα πολιτικά / κομματικά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου… 

Τα παρασκήνια λιγοστεύουν, οπόταν η δουλειά μας δυσκολεύει… 

Ελπίζουμε να υπάρξουν όμως ίντριγκες, διαφωνίες, τσακωμοί, έστω και το Καλοκαίρι, για να γράφουμε κι’ εμείς τίποτα… 

 

Η Σάββια άφησε τα καθήκοντα της ως μητέρα και πήγε Ολομέλεια

Δ

Η Σάββια, η οποία μόλις πρόσφατα γέννησε, άφησε τα καθήκοντά της ως μάνα νεογέννητου και πήγε την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή για να συμμετέχει στις εργασίες της Ολομέλειας! 

Μπράβο της πάντως α! 

 

Το t-shirt της Άννας  Θεολόγου

Δ

«Η Δημοκρατία είναι σε αναμονή – Παρακαλώ περιμένετε», έγραφε το tshirt της Άννας Θεολόγου, που το φορούσε στην τελευταία συνεδρία της Ολομέλειας. 

Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι θέλει να πει, αλλά δεν πειράζει…  

Άννα δεν ξέρω τι θα κάνεις στις Βουλευτικές που έρχονται, αλλά ο ΕΦΕΤΗΣ σου άνοιξε την πόρτα σε ανύποπτο χρόνο και σου μετέφερε κάποιες σκέψεις που γίνονταν στο ΑΚΕΛ να σε φιλοξενήσουν στο ψηφοδέλτιο τους, κι εσύ βγήκες πυροβολώντας κατά του ΕΦΕΤΗ διαψεύδοντας. Λες κι εγώ έγραψα ότι εσύ ήσουν που σκεφτόσουνα! Εγώ σου έλεγα για τις σκέψεις άλλων για σένα!!! 

Όπως και να έχει, εμείς σε αγαπάμε ακόμη… 

 

Τουρκία: Ας πάμε στους Κυπραίους…

Δ

Τελικά η Άγκυρα, ας πούμε ότι «υποχώρησε» για λίγο με τις έρευνες στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα. 

Σου λένε, τελικά οι Έλληνες το πήραν πολύ σοβαρά και θα μας κάνουν και καμιά ζημιά αν εμπλακούμε σε θερμό επεισόδιο. 

Οπόταν σκέφτηκαν: Δεν πάμε ξανά πίσω στους Κυπραίους που δεν μας λέει κανένας τίποτα; 

Έτσι έστειλαν το Μπαρμπαρός και το Γιαβούζ στον συνηθισμένο τους πλέον «περίπατο» μέχρι τη Λεμεσό…

 

Μετά την «Οδό ΟΕΒ», έρχεται και «Οδός ΠΕΟ». Θα πληρώνουν όμως;

Δ

Προφανώς δεν το προσέξατε, και αν το προσέξατε δεν δώσατε την δέουσα προσοχή. 

Η οδός Γλαύκου, μετονομάζεται σε Οδό ΟΕΒ

Αλήθεια. Δεν σας κάνω πλάκα. Εγώ είδα το tweet του Μιχάλη Αντωνίου και νόμιζα ότι ο Μιχάλης είχε κέφια και τρολάρει

Μετά ψάχνω και την ιστοσελίδα της ΟΕΒ και όντως εξέδωσαν και επίσημη ανακοίνωση: 

«Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) με βαθιά συγκίνηση και μεγάλη περηφάνεια ανακοινώνει ότι τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Λευκωσίας και Στροβόλου κατά τις συνεδριάσεις τους στις 16/7/2020 και 30/6/2020 αντίστοιχα, έχουν κάνει αποδεκτό αίτημα μας για μετονομασία της οδού επί της οποίας κείται το Μέγαρο της ΟΕΒ, από Οδό Γλαύκου σε ‘Οδό Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων’ Η απόφαση αυτή συνιστά τεράστιας σημειολογικής αξίας αναγνώριση και αποδίδει ύψιστη τιμή στην μεγάλη εργοδοτική και επιχειρηματική Οργάνωση της Κύπρου και μέσω αυτής σε κάθε ένα χωριστά, τους δεκάδες χιλιάδες άνδρες και γυναίκες επιχειρηματίες – Μέλη, που από το 1960 συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της Χώρας. Εκ μέρους όλων των Μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, εκφράζουμε ολόθερμες ευχαριστίες στους Δημάρχους, Αντιδημάρχους και όλα τα Μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων Λευκωσίας και Στροβόλου για την ανεκτίμητη συμβολή τους στην υλοποίηση αυτού του στόχου, ο οποίος επισφραγίζει με τον ισχυρότερο και ομορφότερο τρόπο τα 60χρονα της ΟΕΒ.».

Δ

Οκκκκκκ!!!! 

Ο ΕΦΕΤΗΣ εισηγείται να αλλάξουν και άλλοι Οδοί. 

Εκεί που είναι η ΠΕΟ, να γίνει Οδός ΠΕΟ, εκεί που είναι η ΣΕΚ να γίνει Οδός ΣΕΚ, εκεί που είναι η ΔΕΟΚ να γίνει οδός ΔΕΟΚ και εκεί που είναι το ΚΕΒΕ να γίνει Οδός ΚΕΒΕ κτλ κτλ

Αλλά για να τους ταπώσει η ΟΕΒ, έχω μια εισήγηση προς την Συντεχνία των Εργοδοτών και Βιομηχάνων: 

Αφού η Οδός πλέον φέρει το όνομά τους, ας την κάνουν ΠΡΟΤΥΠΟ για το πώς πρέπει να είναι οι Οδοί. Με ράμπες αναπήρων, καινούργιες πλάκες πεζοδρομίων που είναι συμβατές και για συμπολίτες μας με διάφορα προβλήματα (τύφλωση κτλ), να γίνουν διαβάσεις κτλ κτλ κτλ. 

Διότι στην Κύπρο το παραξηλώσαμε. 

Παίρνουν όλοι το Όνομα και μετά τρέχει το κράτος να τα συντηρήσει. Το ίδιο γίνεται και με διάφορα κτήρια και κοινόχρηστους χώρους. Πληρώνει ο όποιος επιχειρηματίας κτλ στην αρχή για την κατασκευή αλλά μετά η συντήρηση μένει στο κράτος, αλλά το όνομα του μένει… 

 

Ωεοοοοοο… Πάνε στον Καρογιάν

Δ

Δεν μπορείτε να έχετε παράπονο ε! 

Ο ΕΦΕΤΗΣ, με τίτλο «Ετοιμάζουν «έκπληξη» στον Νικόλα…», σας το είπε από 28 ΙΟΥΝΙΟΥ. Και εσάς, τους αναγνώστες αλλά και του ΝΙΚΟΛΗ μου, ο οποίος προφανώς ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ.

Κοιτάξτε: 

Δ

Μετέπειτα έγραψε ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ και μετά ΞΑΝΑ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ, Ο ΕΦΕΤΗΣ σας αποκάλυψε και ένα παρασκηνιάκι που παίζεται -μαζί με τα άλλα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι- για την προεδρία της Βουλής. Τίτλος; «Ο ΕΦΕΤΗΣ: Στήνεται παρασκήνιο για Βότση Πρόεδρο Βουλής»

Ε, ΝΙΚΟΛΗ μου τι να σου κάνω. Όταν σε προειδοποιούσα ας άκουγες. 

Τώρα θα σας πω για ένα άλλο πράμα ακόμη: 

Παρά το ότι ο ΒΟΤΣΗΣ, ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ, ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ και ΤΣΙΓΚΗΣ λένε για δημιουργία ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ, η απόφαση είναι ειλημμένη: ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΓΙΑΝ – ΔΗΠΑ. Είτε ως φουλ είτε ως δήθεν συνεργασία κτλ κτλ κτλ. 

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΔΗΠΑ θα στηρίξουν στις Βουλευτικές εκλογές, όπου κάποιοι εξ αυτών, αν όχι και οι 5, θα φιλοξενηθούν στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ... Δείτε και το πιο κάτω όμως παρασκήνιο:

 

Και Υπουργείο ή άλλο πόστο στο deal

Δ

Η ΔΗΠΑ ως γνωστόν λειτουργεί ως ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ του ΝΙΚΑΡΟΥ. 

Άλλωστε αυτός τους συντηρεί και από αυτόν αντλούν δύναμη, αφού τους αφήνει κάμποσα στελέχη σε διάφορα ισχυρά πόστα και απ’ εκεί μπορούν να «κανονίζουν» τους ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΙΚΟΥΣ και άλλους ΔΗΚΟικούς που επιθυμούν να «μεταπηδήσουν» στην ΔΗΠΑ. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ λοιπόν πληροφορείται πως κατά το DEAL των πέντε με την ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, τους αφέθηκε να νοηθεί πως στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να εκλεγούν στην Βουλή, τότε «ο ΘΕΟΣ (βλέπε ΝΙΚΑΡΟ) είναι Μεγάλος», και να μην ανησυχούν ότι θα βρεθούν εκτός πολιτικής σκηνής. 

Για παράδειγμα ο ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ως πρώην Αξιωματικός της ΕΦ, μπορεί να αξιοποιηθεί, λέμε τώρα, ως ΥΠΑΜ, αφού κλείσει το 18μηνο ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ. 

Ο ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ, λόγου χάρη, θα μπορούσε αν δεν εκλεγεί Βουλευτής τον Μάιο του 2021, να διεκδικήσει «με αξιώσεις και υποστήριξη» τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Και ούτω καθεξής. 

Για να εξηγούμαστε όμως: Αυτά ΔΕΝ κλείδωσαν. Εγώ σας μεταφέρω το παρασκήνιο και το τι αφέθηκε να νοηθεί στους πέντε, ώστε να κάνουν το βήμα και να αποχωρήσουν από το ΔΗΚΟ. 

Λοιπόν. Σας είπα ήδη πολλά και ίσως εκθέσω και τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον ΕΦΕΤΗ, οπόταν δεν θα πω άλλα…promise!!!!

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Μπάιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Home