Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Σκέφτεται για 3η θητεία ο Γιωρκάτζης… 

Ο ΕΦΕΤΗΣ -
11.07.2021 - 06:59

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Σκέφτεται για 3η θητεία ο Γιωρκάτζης… 

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Τρέμουν τον Στεφάνου…

d

Σύντροφοι, σύντροφοι, 

Μαζευτείτε και μια νέα εποχή αρχίζει για Κόμμα… ΑΚΕΛ, ΑΚΕΛ το κόμμα σου λαέ!!!

Η νέα εποχή με τον Αρχισύντροφο πλέον Στέφανο (θυμάστε ότι Αρχισύντροφος μόνο ένας είναι, ο εκάστοτε Γενικός Γραμματέας του Κόμματος), αρχίζει. 

Δέστε τις ζώνες σας διότι θα είναι μια συναρπαστική νέα περίοδος για το κόμμα της Αριστεράς. 

Δεν θα σας πω τι άκουσα σε όροφο στην Εζεκία Παπαιωάννου αλλά θα σας πω τι άκουσα σε όροφο της Πινδάρου. 

Και ξέρετε, ότι τα κους κους των αντιπάλων καμιά φορά περιέχουν περισσότερες αλήθειες απ’ ότι τα κους κους των ιδίων ή των άλλων. 

Λοιπόν, στον Συναγερμό τα σχόλια ήταν δυο κατευθύνσεων αλλά το συμπέρασμα ήταν το ίδιο ανεξαρτήτως ποιας κατεύθυνσης ήταν τα σχόλια. 

Δηλαδή το κοινό συμπέρασμα ΟΛΩΝ στην Πινδάρου ήταν πως ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ θα ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ.  

Τώρα η δυο κατευθύνσεις βάσει αυτού του συμπεράσματος ήταν οι εξής: 

Η μια κατεύθυνση επιχειρηματολογεί πως επειδή το ΑΚΕΛ θα ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ, τότε ο ΔΗΣΥ θα πρέπει να ΤΡΕΜΕΙ διότι θα είναι θέμα χρόνου το ΑΚΕΛ να ανακάμψει και να επανέλθει δριμύτερο. 

Η άλλη κατεύθυνση όμως, θεωρεί πως είναι προς το συμφέρον του τόπου και του κομματικού χάρτη, το ΑΚΕΛ να ανακτήσει τα ποσοστά του και πλέον τα δυο κόμματα, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ να αρχίσουν να μαζεύουν ποσοστά που να ξεπερνούν τουλάχιστον το 65% του συνόλου. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ εύχεται καλή αρχή στον Αρχισύντροφο Στέφανο. 

 

Όταν ο Νίκαρος υποχρεώνεται να συγχαρεί την Ειρήνη…

d

Όταν ο Νίκαρος εκδίδει συγχαρητήρια ανακοίνωση προς μια Βουλεύτρια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία ποτέ δεν του χαρίστηκε, τότε σημαίνει πως κάτι καλό συμβαίνει. 

Και ο λόγος για την ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, η οποία διανύοντας την τελευταία της θητεία ως Βουλεύτρια ΑΚΕΛ, κατάφερε και εξελέγη ως μία εκ των Αντιπροέδρων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΟΑΣΕ, αξίωμα που για πρώτη φορά καταλαμβάνει Κύπριος βουλευτής.

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου είναι παράλληλα και επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας και Ειδική Αντιπρόσωπος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. 

 

Δικαστήριο προς 186 πολίτες για μέτρα πανδημίας: Παρετάτε μας…

d

Σημαντική δικαστική απόφαση για την πανδημία στην Κύπρο, μετά από αγωγή 186 πολιτών για τα μέτρα και τις αποφάσεις που λήφθηκαν για την πανδημία. 

Ουσιαστικά τα επτά σημαντικά σημεία της Απόφασης είναι: 

1. Η υποχρέωση εμβολιασμού και η διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων δεν παραβιάζουν το δικαίωμα της σωματικής ακεραιότητας, ή την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης ή την ελευθερία της γνώμης.

2.  Ο σκοπός της προστασίας της δημόσιας υγείας δυνατόν να δικαιολογεί την υποβολή των αιτητών σε υποχρεωτική εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.

3. Η υποχρέωση για επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος εξέτασης δεν ισοδυναμεί με επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

4. Δεν αποδείχθηκε ότι οι αιτητές υποβάλλονται ή υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια ή απάνθρωπη ή εξευτελιστική μεταχείριση.

5. Οι αιτητές απέτυχαν να αποδείξουν παραβίαση της αρχής της ισότητας ή ότι έτυχαν άνισης μεταχείρισης.

6. Το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή ή την ελεύθερη διακίνηση ή την άσκηση επαγγέλματος ασφαλώς δεν είναι απόλυτα, αλλά μπορούν να περιοριστούν προς όφελος της δημόσιας υγείας.

7. Με βάση το Σύνταγμα, το μόνο πρόσωπο που μπορεί να κριθεί υπεύθυνο για τις πιο πάνω πράξεις είναι η Δημοκρατία, η οποία ενάγεται μέσω του Γενικού Εισαγγελέα. Η αίτηση εναντίον του τέως Υπουργού Υγείας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου κρίθηκε απορριπτέα, καθότι δεν έχει καταδειχθεί αγώγιμο δικαίωμα εναντίον του.

Το Δικαστήριο καταδίκασε τους αιτητές στα δικηγορικά έξοδα της αίτησης. Τον Γενικό Εισαγγελέα εκπροσώπησαν στο Δικαστήριο οι δικηγόροι Θεανώ Μαυρομουστάκη, Έλλη Φλωρέντζου, Πηνελόπη Χαραλάμπους και Χρίστος Αλεξάνδρου.

Ευτυχώς που ακόμα έχουμε και Δικαστήρια και Δικαστές αλλά και σοβαρούς δικηγόρους που δεν παρασύρονται από τον λαϊκισμό… 

 

Χ Τσίγκης & Α Ασπρής έπιασαν δουλειά ως Κοινοβ. Συνεργάτες

d

Χρίστος Τσίγκης και Αδάμος Ασπρής, πρώην πρωτοκλασάτα στελέχη του ΝΙΚΟΛΑ και νυν πρωτοκλασάτα στελέχη του ΚΑΡΟΓΙΑΝ έπιασαν δουλειά στη Βουλή… 

Ουσιαστικά όπως έμαθε Ο ΕΦΕΤΗΣ οι δυο ΠΥΡΓΟΙ του ΚΑΡΟΓΙΑΝ πλέον θα εργάζονται ως Κοινοβουλευτικοί Συνεργάτες αφού η ΔΗΠΑ ενέγραψε τους δυο στο team της κομματικής ομάδας. 

 

Μιχάλης Δαμιανός (ΔΗΚΟ) θα κοντράρει Παπαχαραλάμπους – Στρόβολο

d

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του ΔΗΚΟ ίσως να αντιμετωπίσει τον ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ για τη θέση του Δημάρχου Στροβόλου. 

Η απόφαση ακόμη δεν πάρθηκε αλλά όπως φαίνεται ο ΝΙΚΟΛΑΣ ευνοεί την παρουσία του ΔΑΜΙΑΝΟΥ στο ψηφοδέλτιο για την Δημαρχία του μεγαλύτερου δήμου της Κύπρου. 

Ωστόσο, ο Δαμιανός θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ΤΕΡΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ, τον Αντρίκκο, ο οποίος το 2016 αν και αντάρτης κατάφερε να κατατροπώσει τον υποψήφιο ΔΗΣΥ και πρώην Δήμαρχο Στροβόλου, Λάζαρο Σαββίδη, την υποψήφια του ΑΚΕΛ Μισιαούλη Στέλλα όπως και τον υποψήφιο του ΔΗΚΟ, Χρίστο Τσίγκη. 

Επίσης απ’ ότι μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ, ο Παπαχαραλάμπους φαίνεται εντός των Δημοτών να είναι από τους πλέον αγαπητούς δημάρχους Στροβόλου που πέρασαν ποτέ… 

Δύσκολο το έργο Δαμιανέ…  

 

Ο Νίκαρος θα τιμήσει τον μεγιστάνα John

d

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 8 Ιουλίου το φιλανθρωπικό gala του Κύπριου μεγιστάνα John Christodoulou για τη στήριξη των 9 ειδικών σχολείων στην Κύπρο, αλλά και για τα παιδιά των πυρόκληκτων οικογενειών, που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα πάντα.

Ο John Χριστοδούλου μάζεψε συνολικά 365,000 μέσα από μια ωραία βραδιά στο γιοτ του, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στην Μαρίνα Λεμεσού αφού η είσοδος ήταν προς 5000ευρώ ανά άτομο ή 7,500ευρώ ανά ζευγάρι. 

Πάντως ο Νίκαρος θα τιμήσει τον John Christodoulou στο Προεδρικό σε ειδική τελετή με μετάλλιο προσφοράς για το φιλανθρωπικό του έργο.

>>> Περισσότερες φωτό και βίντεο εδώ <<<

 

Σκέφτεται και για 3η θητεία ο Γιωρκάτζης…

d

Σας λέγαμε τις προάλλες ότι ο Γιωρκάτζης «έφαε ξύλο» αλλά έφτιαξε τη Λευκωσία και αφού έφαε αυτός το ξύλο, τώρα θα παραδώσει την Πρωτεύουσα σε άλλο Δήμαρχο για να κάνει ο επόμενος τον ωραίο… 

Ωστόσο αυτό ΜΑΛΛΟΝ αλλάζει.

Διότι όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις και ένα βασικό επιχείρημα που έπαιξε το ρόλο του είναι αυτό που έγραψε και Ο ΕΦΕΤΗΣ. Ότι δηλαδή και ο ίδιος σκέφτηκε: «Τώρα που άρχισε η Πρωτεύουσα να παίρνει τα πάνω της, τώρα που τελειώνουν τα σημαντικότερα έργα, τώρα που αναβαθμίστηκαν περιοχές και δρόμοι, θα φύγω;»

Ένα δίκαιο πάντως το έχει. 

Αλλά οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμη. Άλλωστε πρέπει να υπολογιστούν στην εξίσωση και τα πλάνα του ΔΗΣΥ όσο και του ΔΗΚΟ…. 

Για να δούμε. Πάντως φαίνεται πως ούτε τον Ιούλιο, ούτε και τον Αύγουστο θα πάμε διακοπές με τόσες εξελίξεις που αναμένονται… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Διαγραφή από ΔΗΣΥ Χριστοδουλίδη, Κωστάκη & Μαρίνας

Ο ΕΦΕΤΗΣ -
26.06.2022 - 06:26

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Διαγραφή από ΔΗΣΥ Χριστοδουλίδη, Κωστάκη & Μαρίνας

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Ο γάμος που έφερε κοντά Αβέρωφ - Χριστοδουλίδη 

Ο ΕΦΕΤΗΣ εύχεται σε Χριστίνα Σαββίδη και Σάββα Σπυριδάκη να ζήσουν και βίο ανθόσπαρτο. 

Το γαμήλιο dinner που έγινε -που αλλού; Στη Λεμεσό- έκρυβε και μια πολιτική έκπληξη.

Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης ήταν και οι 2 προσκεκλημένοι και παρευρέθηκαν και οι δυο.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ήταν από την αρχή και παρέμεινε μέχρι το τέλος σχεδόν ενώ ο Αβέρωφ Νεοφύτου ήρθε στο ενδιάμεσο και παρέμεινε για μια δυο ώρες και αποχώρησε. 

Πάντως οι δυο δεν κάθονταν στο ίδιο τραπέζι αλλά ούτε και αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους, όπως ξέρει Ο ΕΦΕΤΗΣ σύμφωνα με το Αλεπούδιν (informer του ΕΦΕΤΗ)… 

 

Από Δεκέμβριο η Νατάσα ξανά γραφείο…

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ εύχεται στην ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ να της ζήσει το νεογέννητο και μόνο χαρές. 

Λέτε να κάνει ΦΟΥΛ χρήση την Άδεια Μητρότητας η Νατασού και να επιστρέψει στο Υπουργείο τον Δεκέμβριο; 

Διότι ως μάνα τρίτου παιδιού δικαιούται 6 μήνες ΑΔΕΙΑ.

Άλλη μια καινοτομία της μ. ΖΕΤΑΡΑΣ, η οποία ανέβασε, αναβάθμισε το ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 100 σκαλιά!!!! 

Όμως Νατάσα μου, πέραν των άλλων, σε θέλουμε γρήγορα πίσω διότι η Άγκυρα έβαλε στο μάτι το "6" και σύντομα άκου το τρυπάνι.... 

 

Αλεξία, Αρτέμης, Λεόντιος έλεγξαν την ζιβάνα ΛΟΕΛ

d

Ο Αρτέμης Αρτεμίου ανάρτησε μια φωτογραφία, στην οποία είναι ο ίδιος, η Αλεξία Κουντούρη και ο Λεόντιος Φιλοθέου, γράφοντας ΕΥ ΖΗΝ.

d

Κρίνοντας από την προτίμηση του Φιλοθέου στη Ζιβάνα, λογικά και οι τρείς τους θα τέσταραν το εκλεκτό κυπριακό ποτό στη ΛΟΕΛ που βρέθηκαν… 

 

2 ευρώ το λίτρο. Και ακόμη που είστε…

d

«Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης, σημείωσε στην Brief πως για πρώτη φορά το diesel έχει ξεπεράσει τα €2, τονίζοντας ταυτόχρονα πως οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων αναμένεται πως θα συνεχιστούν», διάβαζα τις προάλλες στην Brief.

Πάντως, δεν μπορείτε να έχετε παράπονο από τον ΕΦΕΤΗ. Σας προειδοποίησε δυο φορές για τις αυξήσεις και ότι οι τιμές θα ξεπεράσουν τα 2ευρώ το λίτρο και μάλιστα προ 3 μηνών, με τίτλο: «Και τώρα; Ποιος θα μας πληρώνει €2/λίτρο καύσιμα; Ο Ζελένσκι;»

Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΡΟΦΟΣ μου ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο μεταξύ, σχολίασε το ρεκόρ τιμής του diesel με την εξής ανάρτηση: «Το φράγμα των δύο ευρώ στα καύσιμα έχει σπάσει. Tο ΑΚΕΛ με την πρόταση Νόμου που έχει καταθέσει στη Βουλή, παρέχει επιπλέον εργαλεία στην κυβέρνηση για να δράσει, αλλά αυτή αρνείται να τα δεχτεί! Η στάση της κυβέρνησης είναι -τουλάχιστον- ακατανόητη».

d

Πάντως ένα δίκαιο το έχει ο Αρχισύντροφος… 

 

Θα μας αυξήσει τα Γαλλικά ο Πρόδρομος

d

Διάβαζα τις προάλλες στην OFFSITE NEWS ότι θα αυξηθούν οι υποχρεωτικές ώρες των Γαλλικών στα Σχολεία μας. Μάλιστα ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν ο εξής: «Parlez-vous français? - Αυξάνονται οι υποχρεωτικές ώρες Γαλλικών»

Αυτό που ίσως να μην ξέρετε όμως είναι πως ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ σπούδασε Γαλλία και μιλάει και απταίστως την Γαλλική. Οπόταν μια ιδιαιτερότητα και μια αγάπη προς τα Γαλλικά την έχει… 

Το ερώτημα όμως είναι άλλο: Οι ώρες διδασκαλίας ξένων γλωσσών στα σχολεία μας θα αυξομειώνονται αναλόγως της συμπάθειας εκάστου Υπουργού Παιδείας προς συγκεκριμένη γλώσσα; Δηλαδή αν αύριο διοριστεί ένας Υπουργός Παιδείας που μιλάει Γερμανικά θα γίνουν τα Γερμανικά υποχρεωτικά; 

Και αν μεθαύριο εκλεγεί ο Χριστοδουλίδης και διορίσει Υπουργό θα εντάξουν τα Ρωσικ​​​​​ά; 

Ουπς! Λέμε τώρα…  

 

«Απ’ όσιει μούγια, μουγιάζεται» (Video)

d

ΩΧ. ΩΧ. ΩΧ. 

Μα τι μπηχτή ήταν αυτή προς τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ από τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ;;;;;;;;;;;

Τον ακούσατε; Μιλούσε στο Συνέδριο του ΔΗΣΥ. Δείτε το βίντεο: 

 

Είπε: Σε όλους αυτούς θα σταθούμε απέναντι ξεκάθαρα. Και όταν φίλε Αβέρωφ στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας μίλησα για κάποιους εγχώριους πρόθυμους που σιγοντάρουν αυτές τις τακτικές έγινα στόχος τους. Ε λοιπόν σήμερα το επαναλαμβάνω εδώ από το βήμα του συνεδρίου του Δημοκρατικού Συναγερμού και τους λέω και μάλιστα στα κυπριακά όποιος έχει την μουγιά μουγιάζεται.

 

100% κερδισμένος ο Νικόλας αν ο Χριστοδουλίδης δεν πάει 2ο γύρο

d

Ο Νικολής μου είπε σε ανύποπτο χρόνο ότι το ΔΗΚΟ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα είναι εξουσία από το 2023. 

Και τα σχεδίασε καλά. Επέλεξε «άππαρο που βουρά», τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, θα κρύψει τα ποσοστά του ΔΗΚΟ και ο Νικόλας θα είναι 100% κερδισμένος αν ο υποψήφιος του ΔΕΝ περάσει 2ο ΓΥΡΟ. Γιατί; 

Διότι ΑΝ ΔΕΝ περάσει ο Νίκος 2ο γύρο, τόσο ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ όσο και ο ΑΒΕΡΩΦ θα τον θέλουν μαζί τους για να εκλεγούν. ΑΡΑ κάνει DEAL 2ης ΚΥΡΙΑΚΗΣ και καθαρίζει. Θα βρίσκεται Εξουσία. 

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος όμως του ΝΙΚΟΛΑ είναι ΑΝ ο Χριστοδουλίδης περάσει 2ο Γύρο και ΔΕΝ καταφέρει να εκλεγεί την 2η Κυριακή… 

Είναι ή δεν είναι παίχτουρας; Εσείς ξαναείδατε πολιτικό να είναι 100% κερδισμένος αν χάσει ο υποψήφιος του από την 1η Κυριακή; Όχι.

Άρα; Παραδέχεστε την ΔΗΚΟική Στρατηγική;

Δαιμόνια, ε; 

Διαγραφή από ΔΗΣΥ Χριστοδουλίδη, Κωστάκη & Μαρίνας

d

Προς διαγραφή από μέλη του ΔΗΣΥ φαίνεται να πηγαίνουν ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ καθώς και άλλα μέλη του κόμματος που τον περιστοιχίζουν. 

Όπως πληροφορείται Ο ΕΦΕΤΗΣ αρκετά Συναγερμικά στελέχη (συμπεριλαμβανομένων και Υπουργών) έχουν ξεκάθαρη θέση πως ο ΝΙΚΟΣ είναι πλέον ΕΚΤΟΣ ΔΗΣΥ, ιδιαίτερα μετά και από την υιοθέτησή του και επίσημα από το ΔΗΚΟ ως ο υποψήφιος του

«Του δόθηκαν αρκετά περιθώρια. Από την στιγμή που δεν ακολούθησε τις αποφάσεις του Κόμματος, όφειλε τουλάχιστον να παραιτηθεί από μέλος, αν μη τι άλλο για τα προσχήματα. Το να καπηλεύεται την ιδιότητα του ως μέλος δεν τον τιμά αλλά την ίδια ώρα είναι και άκρως προσβλητικό για το ίδιο το Κόμμα και τις χιλιάδες μέλη του», ήταν το σχόλιο Συναγερμικού. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διαγραφή του ΝΙΚΟΥ και άλλων, δεν αποκλείεται να τεθεί στο Πολιτικό Γραφείο στις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού πλέον ο Νίκος Χριστοδουλίδης, είναι υποψήφιος του ΔΗΚΟ

«Δεν πήγε το ΔΗΚΟ σε αυτόν, αλλά αυτός πήγε στο ΔΗΚΟ», ήταν το σχόλιο άλλου Συναγερμικού, ο οποίος και αυτός τάσσεται υπέρ της άμεσης ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ από τον ΔΗΣΥ.    

Όπως πληροφορείται Ο ΕΦΕΤΗΣ, πρόταση για διαγραφή από το κόμμα θα γίνει και για τον ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, τον πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ ΠΑΦΟΥ καθώς και για την ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΚΗ, η οποία είναι Δημοτική Σύμβουλος του ΔΗΣΥ στο Δήμο Λεμεσού ενώ ήταν και υποψήφια Βουλευτής ΔΗΣΥ Λεμεσού το 2021. 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Home