Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Τελείωσε. Ο Νίκος εκτός Κυβέρνησης… 

ΕΦΕΤΗΣ -
09.01.2022

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Τελείωσε. Ο Νίκος εκτός Κυβέρνησης… 

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Συναγερμικοί δείτε Ειρήνη να μαθαίνετε…

d

Ωεεοοοοοοοοοοο

Μας είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης ότι τα PCR τεστ μας στην Κύπρο είναι ελαττωματικά γι’ αυτό και τα αγοράζουμε ως Κράτος φτηνά. 

Δεν αντέδρασε κανένας. Ούτε από Κυβέρνηση, ούτε από ΔΗΣΥ. 

Τα πήρε όμως στο κρανίο η ΕΙΡΗΝΑΡΑ (ναι η Χαραλαμπίδου) και έκανε ένα tweet -υπερασπιζόμενη τις διαδικασίες του Κράτους στην αγορά των τεστ και κατ’ επέκταση της Κυβέρνησης- και το θέμα πήρε προεκτάσεις. 

Αποτέλεσμα; Να ανακαλέσει ο Άδωνης Γεωργιάδης. 

Το σημείο όμως είναι άλλο: Καλά ρε κοπέλια του ΔΗΣΥ και της Κυβέρνησης, πώς νιώσατε που εσείς «εκρύψετε», δεν βγάλατε άχνα, και σας έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά η Ειρήνη; 

Να βλέπετε να μαθαίνετε… ΥΓ. ΑΒΕΡΩΦ – Εν καλή μεταγραφή η ΕΙΡΗΝΑΡΑ νομίζω. Αν εκλεγείς Πρόεδρος ΘΕΛΟΥΜΕ την ΕΙΡΗΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟ. 

 

Αυξάνονται τα μποφόρ και στη ΔΗΠΑ…

d

Τα πράγματα δεν προμηνύονται και ευοίωνα στη σχέση ΔΗΠΑ και Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει ότι ενόψει και του εκλογικού συνεδρίου της ΔΗΠΑ (6/2) ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΤΣΗΣ επανέρχεται με τελεσίγραφα και απαιτεί από τον ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ να υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε ότι σε περίπτωση που θα εκλεγόταν στη Βουλή ο ίδιος και όχι ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΤΣΗΣ τότε θα παραιτείτο για να πάρει την έδρα ο δεύτερος. 

Το θέμα θα θυμάστε απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα και αμέσως μετά τις Βουλευτικές εκλογές αλλά τελικά δεν έγινε κάτι. 

Το αρφούι μου (ο Κάρογιαν) υπολόγιζε ότι ενόψει και των διεργασιών των Προεδρικών ενδεχομένως να «τρύπωνε» κάπου ως υποψήφιος με αποτέλεσμα να έδιδε και την έδρα στον Βότση. Ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να κυλούν όπως υπολογιζόταν και έτσι ο Βότσης τώρα επιμένει στην υλοποίηση της αρχικής δέσμευσης. 

Πάντως φίλος του ΕΦΕΤΗ έλεγε πως δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο διάσπασης των δυο δηλαδή ΔΗΠΑ και Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων. 

Interesting… 

 

Όσοι Συναγερμικοί δεν «κανονίστηκαν» θα πάνε με Νίκο;

d

Το έργο το ξαναζήσαμε. Σε όλα τα κόμματα. Όποιος είναι κακοφανισμένος με τον εκάστοτε Κομματάρχη προσπαθεί σε εκλογές να του κάνει ζημιά. 

Στο ΑΚΕΛ; Μα στο ίδιο έργο θεατές. 

Στο ΔΗΚΟ; Ακόμη χειρότερα. 

Στην ΕΔΕΚ; Τρέχουν αίματα… 

Στο ΔΗΣΥ που είναι και Κυβέρνηση; Όσοι δεν «κανονίστηκαν», όσων τα κοπελλούθκια τους δεν βρήκαν δουλειά στην Κυβέρνηση, όσοι δεν εξελέγησαν θα έχουν μάλλον μια καλή ευκαιρία τώρα (μέσω του ΝΙΚΟΥ) να τιμωρήσουν τον ΦΟΥΛΗ, ο οποίος δεν τους «τακτοποίησε»… 

 

Στήνεται «Ομάδα Παπαδάκη» ενόψει Προεδρικών…

d

Ώπα. 

Μα τι μαθαίνω; 

Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει… 

Ω, ναι! Λοιπόν: 

Να σας πω τι έμαθα: Γίνονται σκέψεις να στηθεί ΟΜΑΔΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ έτσι ώστε στις Προεδρικές Εκλογές αυτή η μερίδα της ΕΔΕΚ να προκρίνει και να στηρίξει υποψήφιο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ από τον υποψήφιο που θα επιλέξει το Κίνημα επίσημα. 

Δηλαδή αν ο ΣΙΖΟ αποφασίσει να στηρίξει Νικόλα (λέμε τώρα) τότε η Ομάδα Παπαδάκη θα στηρίξει άλλο υποψήφιο.

Ο στόχος είναι να γίνει επίδειξη δύναμης και παράλληλα να στείλουν το μήνυμα στους υποψήφιους ότι όσοι θέλουν την ΕΔΕΚ να μην υπολογίζουν μόνο στον ΣΙΖΟ αλλά να τους λαμβάνουν και αυτούς υπόψη… 

Λέτε; Για να δούμε.  

 

Τελείωσε. Ο Νίκος εκτός Κυβέρνησης…

d

Βρέθηκαν λοιπόν οι Νίκοι το πρωί μιας καθημερινής της προηγούμενης βδομάδας και τα είπαν. 

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ με το Νίκο Χριστοδουλίδη. 

Κάλεσε ο πρώτος τον δεύτερο «πάνω στο Προεδρικό» και του είπε «δυο κουβέντες». 

Οι κουβέντες όπως αντιλαμβάνεστε είχαν να κάνουν με τις Προεδρικές. Ο ΝΙΚΑΡΟΣ επεσήμανε στον Νίκο ότι το κόμμα είναι υπεράνω όλων και υπεράνω προσωπικών φιλοδοξιών και αν επιθυμεί να είναι υποψήφιος για την Δημοκρατία να πάει μέσω των διαδικασιών του ΔΗΣΥ. 

Ο Νίκος εμφανίστηκε αρνητικός και μάλλον προτίμησε την σιωπή ενώ μέσα από τις κουβέντες του άφησε να νοηθεί ότι αν θα είναι υποψήφιος θα προχωρήσει εκτός των διαδικασιών ΔΗΣΥ, δηλαδή ως ανεξάρτητος. 

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ στο τέλος της κουβέντας τους, του είπε πως η απόφαση είναι του ίδιου για το τι τελικά θα πράξει αλλά ο ίδιος ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας του ξεκαθάρισε πως όποια απόφαση και να λάβει (είτε μέσω των διαδικασιών ΔΗΣΥ είτε εκτός ΔΗΣΥ) δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στο Υπουργικό Σχήμα. 

Η απομάκρυνση του Νίκου από το ΥΠΕΞ είναι πλέον θέμα χρόνου, είπε φίλος στον ΕΦΕΤΗ…

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Ciaooooooooooooooooooooooooo

Home