Ο ΕΦΕΤΗΣ: Τέλος το ΔΗΚΑΚΕΛ, τώρα ΔΗΣΑΚΕΛ ενόψει κυπριακού

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Τέλος το ΔΗΚΑΚΕΛ, τώρα ΔΗΣΑΚΕΛ ενόψει κυπριακού

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Θα είναι φουλ οι παραλίες φέτος – προλάβετε ομπρέλες

d

Το αδιαχώρητο θα γίνει αυτό το Καλοκαίρι στις κυπριακές παραλίες, αφού θα δεχόμαστε εμβολιασμένους τουρίστες από Ισραήλ και κυρίως Βρετανία. 

Ήδη η απόφαση της Κυβέρνησης να αποδέχεται από 1η Μαΐου Βρετανούς τουρίστες χωρίς καμία άλλη ταλαιπωρία και τεστ και καραντίνες αν αυτοί είναι εμβολιασμένοι, προκάλεσε ντελίριο ευφορίας στην Βρετανία και οι κρατήσεις για Κύπρο αναμένεται να απογειωθούν. 

Επιπλέον όμως δεν είναι μόνο η άφιξη τουριστών που θα γεμίσει τις παραλίες. Είναι και η «δίψα» η δική μας, να κάνουμε ένα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Καλοκαίρι και όχι όπως πέρσι που είμασταν σαν τους ερημίτες. 

Αν καταφέρουμε και εμβολιαστούμε και εδώ στην Κύπρο μέχρι τον Ιούλιο τότε θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τις παραλίες χωρίς μέτρα… ελπίζουμε δηλαδή. 

Οπόταν προετοιμαστείτε και φέτος ΔΕΝ θα βρίσκουμε ομπρέλα στον Πρωταρά… 

 

Μπάιτεν – Κατά Ρωσίας και Κίνας

d

Ο Μπάιτεν θεωρεί ως τις δυο πιο επικίνδυνες χώρες την Ρωσία και την Κίνα. 

Να δείτε που επί Μπάιτεν θα έχουμε ξανά πολέμους και αποστολές αμερικανικών στρατευμάτων σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Και να θυμάστε: Στην Κύπρο όλοι αυτοί που πανηγύριζαν για την εκλογή Μπάιτεν θα είναι οι πρώτοι που θα μας αρχίσουν για τις ΗΠΑ τα περί «δολοφόνους των Λαών». 

Εμ, τι να κάνουμε. Κύπρος είμαστε, ότι μας βολεύει και όπως βολεύει έτσι κάνουμε. ΠΕΛΛΟΤΟΠΟΣ. 

 

Χάλασε και το twitter

d

Αν κάτι διέκρινε το facebook με το twitter ήταν πως στο twitter οι χρήστες, ας πούμε ήταν παραπάνω ψαγμένοι, περισσότερο μπασμένοι, δεν ήταν τόσο λαϊκιστές και σχετικά αναπτύσσονταν ωραίες συζητήσεις με επιχειρήματα κτλ κτλ. 

Όσο πάει όμως χειροτερεύει και το twitter. 

Τελικά όμως κατακλείστηκε και αυτό από κάθε καρυδιάς καρύδι, από τον κάθε πονεμένο και τον κάθε «αδικημένο». 

Πολλά fake accounts, πολλά trolls, πολύ τοξικότητα, επιχειρηματολογία σχεδόν μηδέν ή του πάτου, και γενικά το επίπεδο πήγε υπό του μηδέν. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις μία είναι η λύση: 

Απλώς αγνοείτε ΚΑΙ το twitter και αφήνετε τον κόσμο να βγάλει το άχτι του. 

Όπως πάει θα μετατραπεί σε facebook με το οποίο κανένας πλέον δεν ασχολείται, ούτε και κάθεται να απαντά και να δίδει σημασία. 

Προβλέπω ότι σύντομα θα γεννηθεί άλλο Social Media… 

 

Έκαναν lifting στο έμβλημα οι Οικολόγοι

d

Λίφτινγκ στο έμβλημα έκαναν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ εδώ και λίγο καιρό. 

Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ στα πλαίσια αλλαγών και εκσυγχρονισμού «άγγιξαν» και το έμβλημά τους, στο οποίο έδωσαν ένα…πιο οικολογικό τόνο. Μεταξύ άλλων αφαίρεσαν τα 4 αστέρια, αντικατέστησαν τους 3 ομόκεντρους κύκλους με ένα συμπαγές μαύρο, άλλαξαν την γραμματοσειρά όπως και τα χρώματα των γραμμάτων και τέλος άλλαξαν και το πώς εμφανίζεται το λουλούδι. 

Μπορείτε να δείτε τις διαφορές πιο πάνω. 

Ο Θεοπέμπτου φαίνεται δεν θέλει να αφήσει τίποτα στους Οικολόγους που να μυρίζει… Περδίκη! (ουπς) 

 

Ωραίο το βιντεάκι του ΑΚΕΛ…

d

Δεν ξέρω αν είδατε το πρώτο προεκλογικό βιντεάκι του ΑΚΕΛ. 

Εγώ το είδα στο Instagram στο account του ΑΚΕΛ που είναι: akel1926

Τίτλος; ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ και στο τέλος αναφέρει «Δύναμη Πολιτών Εγγύηση Αλλαγής»

Αλλά μπορείτε να το δείτε και στο youtube και για να μην σας δυσκολεύω σας το μεταφέρω και εδώ: 

 

Για να δούμε Σύντροφοι μου πόσο δυνατά θα πάμε… διότι όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής, τα πράματα δεν είναι καλά ΟΥΤΕ για το ΑΚΕΛ… 

 

Τέλος το ΔΗΚΑΚΕΛ, τώρα έρχεται ξανά ΔΗΣΑΚΕΛ ενόψει κυπριακού

d

Τίτλοι τέλους στο φλερτ ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ. 

Από την μια οι συνεχείς αναφορές του ΓΓ ΑΚΕΛ ότι δεν υπάρχει περίπτωση το ΑΚΕΛ να υποστηρίξει αρχηγό κόμματος ως υποψήφιο στις Προεδρικές του 2023 -κλείνοντας έτσι οριστικά την πόρτα στον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ- και από την άλλη οι αναμενόμενες εξελίξεις στο κυπριακό, έφεραν το ΤΕΛΟΣ στο ειδύλλιο μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων της αντιπολίτευσης. 

Την ίδια ώρα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συμφώνησαν ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ενόψει των εξελίξεων στο κυπριακό, σχηματίζοντας ουσιαστικά το πλαίσιο για «μέτωπο υπέρ λύσης». 

Η μάχη θα είναι σκληρή και αδυσώπητη. Ήδη το ΔΗΚΟ κάνει λόγο για κίνδυνο εκπτώσεων στο κυπριακό από πλευράς ΔΗΣΥ «συνεπικουρούμενο» από το ΑΚΕΛ. 

Το μέλλον θα είναι άκρως ενδιαφέρον και με πολλές εκπλήξεις αλλά και εναλλαγές σκηνικού. 

Δεν ξέρω αν ο ΑΒΕΡΩΦ πιστεύει το ΑΚΕΛ αλλά ως γνωστό το ΑΚΕΛ την ώρα της κρίσης αν δει ότι η πλειοψηφία είναι από την άλλη πλευρά, θα την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια, όπως τους έκανε και το 2004 αφήνοντας τον ΝΙΚΑΡΟ μόνο του να προσπαθεί να πείσει για τη λύση. 

Συνεπώς να είστε έτοιμοι για οριστικές αλλαγές, ανατροπές και περίεργες συμμαχίες

Να θυμάστε: Το κυπριακό είναι ο καλύτερος μύλος. Αλέθει τα πάντα. Διαλύει τα πάντα (διαφωνίες, συμφωνίες κτλ) και το αλεσμένο προϊόν μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Κάντε υπομονή και έρχονται υπέροχες στιγμές… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Τσιαοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο    

Home