Οι 7 σίγουρες υποψήφιες του ΔΗΣΥ

Οι 7 σίγουρες υποψήφιες του ΔΗΣΥ

Άρχισαν εμφανίσεις στα social media

Άρχισε για τα καλά να σχηματίζεται το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ για τις Βουλευτικές του 2021 με υποψήφιους να κάνουν την εμφάνιση τους στα social media. 

Μάλιστα δύο γυναίκες που θέλουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την είσοδο τους στο νέο Κοινοβούλιο έχουν αρχίσει για τα καλά την προεκλογική. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Άννα Κοσμά στην επαρχία Λάρνακας η οποία εξήγγειλε μέσω Facebook την υποψηφιότητά της  στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με το  ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Η κυρία Κοσμά τόνισε ότι μετά, από αρκετά χρόνια συμμετοχής της  στα κοινά μπορεί να  συμβάλει  μέσα από την κεντρική πολιτική σκηνή να πάμε τον τόπο μας κι άλλο μπροστά , με συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια και ήθος.

Εντατικά μέσω των social media ξεκίνησε την προσπάθεια της  Φωτεινή Τσιρίδου στην Λεμεσό χωρίς για την ώρα να ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητα της. Υπενθυμίζεται ότι το όνομα της έπαιξε στο παρελθόν για υπουργοποίηση αλλά όπως φαίνεται τελικά το πήρε απόφαση για διεκδίκηση Βουλευτικής έδρας. 

Πέραν των δύο στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ σίγουρες γυναικείες παρουσίες θεωρούνται η Αννίτα Δημητρίου, Ξένια Κωνσταντίνου, Σάββια Ορφανίδου,Ελένη Σταύρου και Μαριέλλα Αριστείδου.

Tags
Home