Οι ψεκασμένοι, αρνητές του Κορωνοϊού…

Οι ψεκασμένοι, αρνητές του Κορωνοϊού…

Από την στιγμή που ΔΕΝ είμαι ειδικός, προτιμώ να ακούω τους Ειδικούς παρά τον όποιο αθκιασερό μέσα στα Social Media που ούτε και αυτός είναι ειδικός. 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή)

Τα Social Media το είπαμε ξανά. Αναδεικνύουν και ένα άλλο πρόσωπο της κοινωνίας. Αυτό το θλιβερό, το μίζερο, το οποίο σε κάνει να τρέμεις μόνο και με την ιδέα ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και είναι και πολλοί… 

Όπως πχ οι αρνητές της ύπαρξης του Κορωνοϊού.

Αγαπητοί μου, ο Κορωνοϊός υπάρχει. Είτε είναι σαν γρίπη, είτε όχι, υπάρχει. Η διασπορά του επίσης είναι τεράστια και ο ιός για τους περισσότερους ΔΕΝ είναι θανάσιμος αλλά για πολλούς είναι.

Το ξέρω; Όχι! Αλλά έτσι μας λένε οι Ειδικοί. Και από την στιγμή που ΔΕΝ είμαι ειδικός, προτιμώ να ακούω τους Ειδικούς παρά τον όποιο αθκιασερό μέσα στα Social Media που ούτε και αυτός είναι ειδικός. 

Και ακριβώς εδώ είναι η προσπάθεια. Να προστατέψουμε αυτούς για τους οποίους είναι θανάσιμος ο ιός, και οι οποίοι δεν ξέρουν οι επιστήμονες ποιοι είναι. Μπορεί να είναι θανάσιμος και για μένα ή και για σένα ή και για το παιδί σου ή και για τους γονείς σου ή και για τους παππούδες και γιαγιάδες σου. Ακριβώς αυτό είναι που τον κάνει επικίνδυνο! 

Home