ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – Θα πάθουν ότι και η Συμμαχία Πολιτών του Λιλλήκα;

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – Θα πάθουν ότι και η Συμμαχία Πολιτών του Λιλλήκα;

Θα τους φύγουν οι Βουλευτές κατά την διάρκεια της πενταετίας;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 6/10)

Συνομιλώντας με κομματικούς φίλους της αντιπολίτευσης μου έκαναν μια ανάλυση για τους Οικολόγους καταλήγωντας στην εκτίμηση πως οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ έχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ πιθανότητες να πάθουν ότι και ο Λιλλήκας, του οποίου δηλαδή έφυγαν οι Βουλευτές κατά τη διάρκεια της πενταετίας και έμεινε η Συμμαχία Πολιτών με ένα βουλευτή. 

Όπως μου εξήγησαν, ήδη διαφαίνονται ΣΥΝΝΕΦΑ κόντρας ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ – ΕΦΗΣ, αφού η πρώτη «άρπαξε» την έδρα μέσα από τα χέρια της δεύτερης και η δεύτερη δεν το χωνεύει. 

Ακόμη όπως ανέλυαν, η ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, ως γυναίκα με πολιτική άποψη, με ισχυρή προσωπικότητα και με ξεκάθαρες θέσεις υπέρ της ΕΕ και της λύσης ΔΔΟ, δεν θα ανεχτεί παρέκκλιση από αυτές τις αρχές, οι οποίες αρχές θα δοκιμαστούν λίαν συντόμως από τους Οικολόγους. Η εκτίμηση είναι πως η ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ σε μια τέτοια κρίση και αν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ παρεκκλίνουν από αυτές τις Αρχές, τότε η Αλεξάνδρα είτε θα προσχωρήσει στο ΑΚΕΛ είτε στον ΔΗΣΥ.

Ο δε άλλος Βουλευτής των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, Σταύρος ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ, ο οποίος διατηρεί ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις με τον ΒΟΤΣΗ, ενώ κάποιοι λένε πως είναι και κουμπάροι, λίαν συντόμως και αυτός «πιθανότατα να φύγει από την Οικολογική φάρμα» με πιθανότητες να ενταχθεί στην ΔΗΠΑ. Υπενθυμίζουμε πάντως ότι ο Παπαδούρης ήταν αρχικά υποψήφιος της ΔΗΠΑ και επειδή θα ήταν στο ψηφοδέλτιο της Λεμεσού ο Καρογιάν αποχώρησε αφού κατάλαβε πως δεν θα είχε καμία πιθανότητα εκλογής, μιας και στη Λεμεσό η ΔΗΠΑ είχε Κάρογιαν και μετά Βότση. Το θεώρησε απίθανο η ΔΗΠΑ να εξασφαλίσει 3 έδρες στη Λεμεσό, οπόταν πήγε στους Οικολόγους και τα κατάφερε να έρθει πρώτος σε σταυρούς στη Λεμεσό.   

Για να δούμε. Θα έχει action… 

Home