Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πιο ακριβείς Δημοσκοπήσεις από Φθινόπωρο

Offsite Team -
08.08.2022 - 09:22

Πιο ακριβείς Δημοσκοπήσεις από Φθινόπωρο

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 7/8)

Με τις καλοκαιρινές τουρνέ σε όλη την Κύπρο να βρίσκονται σε εξέλιξη των βασικών υποψηφίων, αλλά και τις συζητήσεις που προγραμματίζονται -πλέον- με φορμάτ debate, συνεντεύξεων ή παρουσιάσεων, οι δημοσκοπήσεις ίσως να έχουν άλλη εικόνα το ερχόμενο Φθινόπωρο (ή και όχι; Παναγία μου και θα πάθει καρδιακό ο Φούλης μου αν δεν αλλάξει η εικόνα).

Όπως σας είπε Ο ΕΦΕΤΗΣ και παλαιότερα, ασχέτως όμως από το τι θα δείχνουν οι Δημοσκοπήσεις το Φθινόπωρο, τα δεδομένα θα είναι πιο ακριβή σε σχέση με τις τάσεις στην κοινωνία και τη δυναμική των υποψηφίων.

Με λίγα λόγια, ανεξαρτήτως το τι θα δείχνουν οι Δημοσκοπήσεις το Φθινόπωρο (μπορεί δηλαδή να δείχνουν αυτά που έδειχνα πριν, μπορεί και όχι) η ουσία είναι πως θα είναι πιο ακριβείς. Με πιο ξεκάθαρα δεδομένα και με πιο κοντά στην πραγματική τάση των πολιτών. 

Τον δικό τους ρόλο, εννοείται, θα διαδραματίσουν τα τελικά κείμενα των προεκλογικών προγραμμάτων τα οποία βρίσκονται σε στάδιο επεξεργασίας από τα επιτελεία των υποψηφίων.

Ταυτόχρονα, τα όποια χαρτιά σε πολιτικό επίπεδο, οι προτάσεις ή και τα άτομα που θα στηρίξουν τις υποψηφιότητες έχουν τη δική τους σημασία.

Συνεπώς, από Φθινόπωρο και όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα δούμε την ουσία των πραγματικών προθέσεων του εκλογικού σώματος και προς ποια κατεύθυνση θα κλειδώσουν τα ρεύματα δημοφιλίας.

Ωστόσο ΠΟΤΕ μην ΞΕΧΝΑΤΕ δυο πράματα: 

Ένα. Οι δημοσκοπήσεις ΔΕΝ είναι κάλπη (και όπως μας έδειξαν σε σειρά τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων άλλα έλεγαν οι μετρήσεις και άλλα η κάλπη) 

Δυο. Η ΣΟΒΑΡΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ κρίνει τον νικητή η οποία θέλει σταθερότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια και πρόεδρο που να ξέρει τι του γίνεται. 

Home