Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Αντι-ομοσπονδιακός ο Σιζό, ανοίγει τις πόρτες της ΕΔΕΚ

Offsite Team -
30.09.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Αντι-ομοσπονδιακός ο Σιζό, ανοίγει τις πόρτες της ΕΔΕΚ

Thumbnail
Στοιχίζονται άτομα που προέρχονται από τον αντιομοσπονδιακό χώρο

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ*

  • Όσοι πιστοί προσέλθετε . Με το εν λόγω κάλεσμα ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, ανοίγει τις πύλες της ΕΔΕΚ και προσκαλεί όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο κόμμα των πυγμάχων και να παλέψουν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Το σύνθημα της έναρξης του προεκλογικού αγώνα δόθηκε από τον Σιζόπουλο και την Κυριακή η Κεντρική Επιτροπή θα επικυρώσει την πολιτική διακήρυξη, που θα μεταμορφώνει εν πολλοίς την ΕΔΕΚ.
  • Κυριότερη στροφή των σοσιαλιστών και του Σιζόπουλου θα είναι η ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ της λύσης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας , μετατρέποντας το κόμμα του σε ξεκάθαρα αντιομοσπονδιακό. Με αυτό τον τρόπο ο ΕΔΕΚίτης Πρόεδρος, θέλει να καταστεί ο επικεφαλής του αντιομοσπονδιακού χώρου και να κινηθεί προς την κατεύθυνση της εν λόγω πολιτικής μερίδας ψηφοφόρων. 
  • Ελπίδα και προσδοκία της στρατηγικής Σιζόπουλου είναι να καλύψει ένα μεγάλο μέρος ανένταχτων πολιτών - κυρίως δυσαρεστημένων κεντρώων αλλά και κάποιων που αγγίζουν τις παρυφές της δεξιάς-  οι οποίοι έφυγαν από τα κόμματα τους, γιατί αυτά επιμένουν στην διζωνική ομοσπονδία ως λύση του Κυπριακού. Προς τούτο και η πολιτική διακήρυξη του κόμματος που θα παρουσιαστεί και αναμένεται να  εγκριθεί από την Κ.Ε . 
  • Ήδη, στο πλευρό του Σιζόπουλου στοιχίζονται άτομα που προέρχονται από τον αντιομοσπονδιακό χώρο και θα τους παρουσιάσει το επόμενο διάστημα. Έτσι θα ανοίξει τις πύλες της ΕΔΕΚ, προσδοκώντας να το μετατρέψει σε ανοιχτό κόμμα , αφού μέχρι πρότινος αποτελούσε κλειστό κλαμπ με όλα τα παρεμφερή του.
  • Κι όλα αυτά, για το μεγάλο στοίχημα που είναι οι βουλευτικές εκλογές. Εκεί όπου είναι στραμμένο το βλέμμα όλων των κομμάτων, αφού δίνουν πραγματική μάχη για να γεμίσουν τα ψηφοδέλτια. Η ΙΔΙΟΡΥΘΜΙΑ της κατάστασης αυτή την εποχή λόγω ακατονόμαστου , επιτάσσει δυνατά ψηφοδέλτια, αφού οι παραδοσιακοί τρόποι άντλησης ψηφοφόρων, θα υποκατασταθούν από νέους, κυρίως δε από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο σημείωμα, οι εν λόγω εκλογές αποτελούν τον ορισμό της ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ του υποψήφιου βουλευτή, αφού του περιορίζουν τα όπλα του στον πόλεμο των βουλευτικών εκλογών .
  • Όσον αφορά την ΕΔΕΚ, παραμένει ερωτηματικό πόσο θα στοιχίσει στους πυγμάχους η αναταραχή με τον Ευρωβουλευτή ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ. Πέραν από τους Παπαδικούς, άγνωστο είναι αν θα επηρεαστεί και ο μέσος σοσιαλιστής ψηφοφόρος ή αν θα στηρίξει ΕΔΕΚ ανεξαρτήτως περιπλανήσεων και ονομάτων. 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θα μιλήσει λοιπόν η ττενέκκα και σε κάθε περίπτωση για κάποιους θα αποτελεί ο ήχος αντίστοιχο με τις καμπάνες της Αναστάσεως και για ορισμένους σαν εκείνους που συνθέτουν το πένθιμο εμβατήριο. 

*ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή

 

Home