ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Από υποψήφιος ΠτΔ, παραλίγο άνεργος ο Γενικός Ελεγκτής

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Από υποψήφιος ΠτΔ, παραλίγο άνεργος ο Γενικός Ελεγκτής

Το τηλεφώνημα του Πρίγκιπα Νικόλαου στον Άντρο έπιασε τόπο
 • Ρε μπας και ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ φέρει και το όνομα και την χάρη; Λέτε να είναι η μετεμψύχωση του θρυλικού μυθικού ήρωα που βασανίστηκε ο άνθρωπος μέχρι να βρει την Ιθάκη του. Ε, κάπως έτσι είναι και το ταξίδι του Γενικού Ελεγκτή που από την Σκύλλα στην Χάρυβδη βρέθηκε να ακούει τις Σειρήνες. 

   

 • Ε, ο σύγχρονος Οδυσσέας βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ να είναι σε επικίνδυνε ατραπούς. Κυριολεκτικά ενώ ήταν ένα εκ των ονομάτων της λίστας των υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας, βρέθηκε  λίγο πριν τα σκαλιά της ανεργίας. Ε, αν αναβίωνε η συμμαχία ΔΗΣΑΚΕΛ θα γλίτωνε ο Οδυσσέας; Α, μπα. 

   

 • Τέλος πάντων το φαν κλαμπ του Οδυσσέα με ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ , ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ( πολλές επιτυχίες σύντροφοι έχει η Ρένα και προσέξτε) και άλλους που κινούνται στην πολιτική σκηνή έδρασε προς την πλευρά του ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ , ο οποίος – όσο και να το ωραιοποιεί και στρογγυλεύει – ανέκρουσε πρύμναν και τα έριξε σε άλλους, όσα ο ίδιος είπε περί αλλαγής στον θεσμό του Γ. Ελεγκτή. 

   

 • Κι όσο κι αν λέει ότι δεν τα εννοούσε ή τον παρεξήγησαν, ο σύντροφος και φίλος μου Άντρος τα είπε δυο φορές σε διάστημα λίγων ωρών . Στην εκπομπή του ΠΛΑΣ και στον καλό συνάδελφο ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΛΑΤΖΗ και σε συνέντευξη του στον Πολίτη. Ε, πόσες παρεξηγήσεις Άντρο μου; 

   

 • Εν πάσει περιπτώσει, σημασία έχει ότι έδρασε αμέσως και διόρθωσε το λάθος του οπόταν όλα βαίνουν ομαλώς. Όταν δε μας έλεγε ότι πιστεύει στον Γ. Ε και οι όποιες αλλαγές να γίνουν σε μεταγενέστερο στάδιο, μάλλον παραπέμπει σε άνθρωπο που δέχτηκε τις υποδείξεις περί λάθους του και το διόρθωσε. Οκ, Άντρο μας γίνονται αυτά και καλά είναι να κλείσεις το θέμα. 

   

 • Ε, να το δούμε και από την ανάποδη. Το τηλεφώνημα του Πρίγκιπα Νικόλαου στον Άντρο έπιασε τόπο. Θα σε παρεξηγήσουν σύντροφε του είπε ο Πρίγκιπας και ο Οδυσσέας είναι φίλος και συνεργάτης, οπόταν θα πρέπει να αναιρέσεις όσα επισήμανες …Ο Άντρος προβληματίστηκε και βεβαίως βρήκε τον τρόπο μετά από συνάντηση με τον Οδυσσέα…επανήλθε. 

   

 • Όσο για τον Γενικό Ελεγκτή. Η ΞΥΠ που έψαχνες τελευταίως Οδυσσέα μου σε προειδοποίησε για τους κινδύνους στο ταξίδι σου κυρίως από τις σύγχρονες Σειρήνες(  αγάπη των κομμάτων), που μοιάζει με δίκοπο μαχαίρι. Και ο στάβλος του Αυγεία μάλλον θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Οδύσσεια σου.

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: To τραμ που ονομάζεται ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, (τον νεότερο πολιτικό, όχι τον πρώην Βουλευτή ΔΗΣΥ), έκανε καινούρια στάση στο ταξίδι του. Οι μέχρι σήμερα στάσεις του ήταν ΔΗΚΟ- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΔΗΠΑ. Και επειδή είναι καινούριας τεχνολογίας τραμ δεν θα σιγοτραγουδήσει μαζί με την αξεπέραστη ΒΙΚΥ ΜΟΣΣΧΟΛΙΟΥ ότι βιάζεται για να προλάβει το τελευταίο (τραμ)

   

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home