ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Απόμακροι-καχύποπτοι–ακοινώνητοι… λόγω κορωνοϊού

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Απόμακροι-καχύποπτοι–ακοινώνητοι… λόγω κορωνοϊού

Παγκόσμιοι δυνάστες οι φαρμακευτικές εταιρείες κάτι θα ετοιμάσουν…
 • Τελειωτικό χτύπημα στις ρημαγμένες διαπροσωπικές σχέσεις  αποτελεί αυτός ο ιός που αναδείχθηκε από το παγκόσμιο σύστημα, σαν ο ηγέτης της εποχής μας. Δεν φτάνει που τα σύγχρονα καφενεία ή social media, όπως τα λένε στα χωριά τους απομάκρυναν τους ανθρώπους και τους μετέτρεψαν σε ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ ήρθε και αυτή η κορώνα στο κεφάλι της κοινωνίας. 

   

 • Ε, μα ποια . Με τόσα που ακούνε και από τα μίντια οι άνθρωποι τα οποία κατάντησαν σαν άλλοι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, φοβούνται. Ρίχνει ένα φταρνισματάκι ο άλλος και τον κοιτάζουν καχύποπτα. Και κάποιοι εξ ημών που θέλουμε να ρίχνουμε το φτάρνισμα μας με στυλ και πάθος με τον ανάλογο ήχο, μπορεί και να καλέσουν τον ψηλό τον Κώτσιο της Υγείας να μας συλλάβει. 

   

 • Άσε δε περί βηξίματος ούτε και να το διανοηθείς.  Ρε αδελφέ τα χάπια της πίεσης των ανθρώπων το προκαλούν. Στέγνωσε ο λαιμός μου και λοιπά. Σε βλέπουν λες και τους πυροβόλησες την μάνα. Έλεος δηλαδή μ’ αυτή την καταραμένη αρρώστια που είναι μια παραλλαγή της γρίπης και την μετέτρεψαν σε θανατηφόρα πανώλη. 

   

 • Ναι κι όλοι αυτοί που δήθεν παίρνουν προληπτικά μέτρα είναι οι ίδιοι που πίνουν 4 πακέτα τσιγάρα την ημέρα και είναι φορτωμένοι εργασιακό άγχος. Ε, γι’ αυτά δεν πρέπει να σας βάλουν σε καραντίνα; Έλεος δηλαδή θα τρελάνουν την ήδη ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ κοινωνία. Δεν φτάνουν όλα τα άλλα με το κυνηγητό του χρήματος να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη έχουν και το άγχος ελέω κορωνοιού. Κατάντησαν οι άνθρωποι απόμακροι, καχύποπτοι , ακοινώνητοι μην πούμε και το ανοργασμικοί.  
 • Ήρεμα ρε ήρεμα. Γρίπη είναι θα περάσει. Απλούστατα οι φαρμακευτικές εταιρείες θέλησαν να βγάλουν κι άλλα δισεκατομμύρια Ευρώ, οπόταν οσονούπω θα ετοιμάσουν το φάρμακο και οι φοβισμένες και πανικόβλητες Κυβερνήσεις θα τρέξουν να το πάρουν. Θα τσοντάρει η ανθρωπότητα για να πάρουν κι άλλα δις- τρις εκατομμύρια οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.

   

 • Ε, ναι όταν καθοδηγείς τον άνθρωπο σε άγχος , πανικό και όλα τα συναφή και λαμβανομένου υπόψη και του ελαφρώς χαλασμένου γενετικού υλικού, τότε σε χαπακώνουν εφ’ όρου ζωής, αφού και οι πάντα πρόθυμοι περί τούτου ιατροί είναι αρκούντως συνένοχοι…Πολύ αριστερό μου βγαίνει τελευταία και πρέπει να το κοιτάξω ( καλημέρα ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ μου κι αν ήξερες τους φίλους σου δεν θα έψαχνες τους εχθρούς σου)

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προσέξατε ότι ο κορωνοιός εξαφάνισε την πολιτική από το προσκήνιο και οι πολίτες ξέχασαν τα πάντα;

  *ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μία στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή

 

Home