ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Δεν χωράνε & οι 2 πρώην Ομονοιάτες στο ψηφοδέλτιο ΑΚΕΛ

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Δεν χωράνε & οι 2 πρώην Ομονοιάτες στο ψηφοδέλτιο ΑΚΕΛ

Πανίκος Ξιούρουππας και Νικόλας Γεωργίου στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ στην Λάρνακα
 • Η μαγική εικόνα με τον αριστερό οπισθοφύλακα ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ να κατέρχεται με ταχύτητα και αφού τριπλάρει  κάποιους αντιπάλους να βγάζει την καλοζυγισμένη ( όπως λένε και οι φίλοι μου αθλητικογράφοι, λες και στο πόδι υπάρχει ζύγι…) σέντρα, με αποδέκτη τον φουνταριστό σέντερ- φορ ΠΑΝΙΚΟ ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑ να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά και τα πράσινα πλήθη των ΟΜΟΝΟΙΑτών να παραληρούν στις εξέδρες, μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί σε πολιτικό επίπεδο.  

   

 • Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, χωρίς να αποκλείεται τελευταία στιγμή όλα να ανατραπούν, αφού στο ποδόσφαιρο και την πολιτική πριν την εκπνοή του αγώνα και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή , τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.  
 • Οι δυο πρώην παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην επαρχία Λάρνακας ήταν εκ των ονομάτων που ακούγονταν για το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ στην πόλη του Ζήνωνα …Όπως σας αποκάλυψε η offsite σε ρεπορτάζ του Διοικητή της ΞΥΠ ( ΑΚΕΛ Λάρνακας: Ευανθία- Χρυστάλλα και στο βάθος Ξιούρουππας), ο πρώην σέντερ – φορ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ- ΑΕΚ- ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ- ΕΡΜΗ θα είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της αριστεράς και θα διεκδικήσει βουλευτική έδρα. 

   

 • Κι επειδή ως ΞΥΠ διαθέτουμε και επιφανείς πράκτορες σε όλες τις πόλεις ( στο κλιμάκιο Λάρνακας εδρεύουν τρεις εκ των κορυφαίων μας οι ΠΟΛ- ΕΠΑ- ΑΛΚΗ, αντιλαμβάνεστε ότι τα ψευδώνυμα δόθηκαν για αυτονόητους λόγους) οσμιστήκαμε ότι στην πολιτική περιρρέουσα της πόλης, διοχετευόταν πέραν από το όνομα του κ. Ξιούρουππα και αυτό του δημοτικού συμβούλου Λάρνακας Νικόλα Γεωργίου. 

   

 • Επικοινωνήσαμε με τον Νικόλα ο οποίος απέρριψε τέτοιου είδους σκέψεις και μοναδική του έγνοια, όπως μας είπε, είναι να προσφέρει στον Δήμο της πόλης του. Θα ήταν δε ευτυχισμένος, αν ψηφιζόταν η μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση και παρατεινόταν η θητεία του μέχρι το 2024. Αν όμως, σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες, η μεταρρύθμιση δεν θα προωθηθεί  ο Νικόλας δεν θα δικαιούται να είναι ξανά υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Δεκεμβρίου του 2021, αφού διετέλεσε τοπικός άρχοντας για 3 θητείες. 

   

 • Φυσικά θα ήθελε άλλη μια θητεία για να ολοκληρώσει το έργο του μαζί με τους υπόλοιπους στο δημοτικό συμβούλιο και τον σύντροφο του  Δήμαρχο ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ, αλλά προφανώς άλλαι αι βουλαί της Εζεκία Παπαϊωάννου, η οποία δεν κάνει εκπτώσεις σε καταστατικές αλλαγές. 

   

 • Οπόταν, έμειναν όλα αιωρούμενα. Φυσικά η απόφαση του Νικόλα που κοινοποιείται μέσω της offsite, θα καθησυχάσει αρκετούς στην επαρχία Λάρνακας , αφού τυχόν υποψηφιότητα του θα προκαλούσε αναταραχή και θα αφαιρούσε από αρκετούς ψήφους, δυσκολεύοντας το έργο τους καθιστώντας το αποτέλεσμα στην Λάρνακα  για το ΑΚΕΛ … δισεπίλυτο γρίφο. 

   

 • Είπαμε όμως το ματς τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή και τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αν θυμώσουν τον Νικόλα, μπορεί να κατέβει στον στίβο και όντας αριστεροπόδαρος να αρχίσει τις επελάσεις του από αριστερά στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και τότε θα γίνει του …κοκκινολαίμη.
   
 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Καλά δεν βαρέθηκαν αυτοί οι νεαροί στα απογευματινάδικα ( αδόκιμη έκφραση, αλλά κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με τα παγωτάδικα) να κάνουν τους χαζούς και να λένε αρλούμπες που εκθέτουν το νοητικό τους επίπεδο; Αντρικές γλάστρες με κάκτους…

   

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home