ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Είπαμε Σαββίδη δεν είσαι Ιωνάς…μην φας κόκκινη κάρτα

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Είπαμε Σαββίδη δεν είσαι Ιωνάς…μην φας κόκκινη κάρτα

Ζήτησε προσωρινή αναστολή της εφαρμογής της νομοθεσίας
  • Γιώρκατσε μου υπουργάρα μου. Δεν είπαμε ότι διαφοροποιήθηκες από την πρακτική του συγκεντρωτικού προκατόχου σου και πλέον έδωσες την βρόμικη δουλειά στην Αστυνομία και εσύ επιτηρείς διακριτικά και εκ του μακρόθεν, για να μην έχεις στο κεφάλι σου τα κόμματα και όλους τους υπόλοιπους που περιφέρονται στο πολιτικό σκηνικό; Αλλά και η Αστυνομία να μην απεκδύεται των ευθυνών της και να κρύβεται πίσω από τους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης, όπως έκανε μέχρι πρότινος, αφού για όλα και όλους υπεύθυνος ήταν ο Ιωνάς. Όχι πως δεν άρεσε στον Ιωνά αυτή η κατάσταση- πρακτική,  αλλά λέμε τώρα…
  • Λοιπόν μετά το φιάσκο και το αλαλούμ με την κάρτα φιλάθλου και τις λάθος συλλήψεις, το σύστημα πλέον ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ και εσύ αιωρείσαι μεταξύ ευθυνών και δικαιολογιών που δεν πείθουν κανένα. Ε, μπορείς να πάρεις άλλη μια ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ και να κλειδώσεις την παραμονή σου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. 
  • Ζήτησε προσωρινή αναστολή της εφαρμογής της νομοθεσίας και επανέφερε το σύστημα, όταν θα είσαι σίγουρος ότι θα εφαρμοστεί σωστά και δεν θα συλλαμβάνονται ανυποψίαστα πλάσματα. Ε, αφού διαφάνηκε ότι δεν είναι κανείς έτοιμος να το εφαρμόσει το σύστημα και όταν γίνουν επεισόδια και πάλι θα έχεις πρόβλημα…σοβαρό. Θα βρίσκονται πάντα ευφυείς και ικανοί δικηγόροι όπως ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΙΕΡΗ και θα σας στριμώχνουν στην γωνία, αφού το σύστημα δεν λειτουργεί επαρκώς ή έστω αυτοί που το χειρίζονται περί άλλων τυρβάζουν.
  • Ε, τότε να ξέρεις ότι τα κόμματα θα ζητήσουν και από σένα την παραίτηση και δεν θα διστάσουν να σε πυροβολήσουν, χωρίς να σκέφτονται αν ο Γιώρκατσος κάνει καλά την δουλειά του. Μην εφησυχάζεις από όλα εκείνα που σου λένε οι διάφοροι δήθεν αρμόδιοι, γιατί απ’ αυτούς είναι που θα την βρεις και θα αποποιηθούν των ευθυνών τους, φορτώνοντας σου τα πάντα και αυτοί θα κρυφτούν στα καταφύγια των κομμάτων τους.
  • Ξέρεις όλα σημειώνονται. Μπορεί τώρα να δέχτηκες κίτρινη κάρτα και να σου δόθηκε άλλη μια ευκαιρία, αλλά την επόμενη φορά δεν γλιτώνεις την κόκκινη και η κάρτα φιλάθλου μην σε καταβροχθίσει. Έρχονται και βουλευτικές εκλογές οπόταν και ο κάθε πικραμένος θα βρίσκει συμπαραστάτες, αφού οι ψήφοι είναι πλέον πολύτιμοι... 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Και από Γιώρκατσο θα σε μετονομάσουν σε Κόκο και θα σε στείλουν χωρίς να το καταλάβεις στο δικηγορικό σου στη Λεμεσό.
Home