ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Επίδειξη και σόου με χρήματα των τραπεζών

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Επίδειξη και σόου με χρήματα των τραπεζών

Σπάταλη κοινωνία- σπάταλο κράτος

*Το σύνθημα του σημειώματος αποτελεί την στυγνή πραγματικότητα που κατέστρεψε την Ελλάδα και φυσικά και την κορούλα της, ονόματι Κυπρούλα, που συμπαρεσύρθηκε στο ίδιο λούκι. Ας μην καμωνόμαστε ότι τερματίστηκαν οι διολισθήσεις και οι οικονομικές κρίσεις, γιατί τ’ αδέλφια- ξαδέλφια και φίλοι εκ λυκοφιλίας μας, οι Ελλαδίτες Ρώσοι, Ισραηλινοί, Αιγύπτιοι, Αμερικανοί, Γάλλοι  δήθεν είναι δίπλα μας, ενώ μέχρι και η Ορθοδοξία δεν μπορεί να ασχολείται πλέον με όλους τους πιστούς -άπιστους  που βρίσκονται στους κόλπους της. 

* Η σπάταλη κοινωνία, την οποία καθοδηγούν, συμπαρασύρουν και σπρώχνουν στην άβυσσο οι πολιτικοί, δια των δήθεν παραχωρήσεων- που φυσικά αποτελεί το άλλοθι  όλων των δικτατοριών- οδεύει τάχιστα στη καταστροφή. 

* Τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά είναι η συντριπτική πλειοψηφία και η άλλοτε κραταιά και ευημερούσα μεσαία κοινωνική τάξη συρρικνώνεται.  Το καμπανάκι χτυπάει, αλλά οι Κύπριοι το εκλαμβάνουν σαν πρόκληση-πρόσκληση, από την αντίστοιχη κωδωνοκρουσία της  Παναγίας της Φανερωμένη για να την επισκεφθούν. Συνεχίζει η επίδειξη και το σόου με χρήματα των τραπεζών οι οποίες οσονούπω θα ανοίξουν τις ιδιωτικές « φυλακές» ( διάβαζε δάνεια- τόκοι και όλα τα συναφή άγχη) και παρακαλούμε ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

*Όσο για το ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ το συναντούμε καθημερινά να πετάει τα χρήματα μας στον Καιάδα των σκανδάλων, χωρίς κανείς να συγκινείται, αφού και η αντιπολίτευση έχασε το GPS( σύστημα προσανατολισμού) της. 

* Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Συνήθως υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο με ανθρώπους που αγαπάμε και θα μας φέρουν γούρι. Κι εμείς περιμένουμε να είναι γουρλής ο Ψινάκης. Αν αυτή δεν είναι η κατάντια μας ως κράτος τότε ψάχνουμε τα όρια της …Όλα και όλοι διαμορφώνονται δια του παραδείγματος Πρόεδρε μας. Ακόμη και οι φίλοι μας που επιλέγουμε να ζήσουμε σημαντικές στιγμές καθοδηγούν την κοινωνία…Οι νέοι προτιμούν το εφήμερο, το λαμπερό άνευ ουσίας…Εκτός κι αν εσείς θεωρείτε σημαντικό τον κυρ Ηλία…

Home