ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η βιομηχανία κορωνοϊού ανθεί,η οικονομία καταστρέφεται

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η βιομηχανία κορωνοϊού ανθεί,η οικονομία καταστρέφεται

Δεν είναι ιατροί, αν δεν το ξέρετε όλοι αυτοί που ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ πλέον τις ζωές μας

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ* 

 • Στο απόλυτο χάος που προκάλεσε στην οικονομία του πλανήτη- στις καθημαγμένες ανθρώπινες σχέσεις που τις διέλυσε εντελώς, στον φόβο που ενέσπειρε στις ψυχές των ανθρώπων, στο ψυχικό τραύμα που προκάλεσε που δύσκολα θα επουλωθεί, στήθηκε η βιομηχανία του κορωνοιού. Η ανθούσα βιομηχανία που κερδίζει όσα μάζεψαν για χρόνια εκατομμύρια άνθρωποι με τις εργασίες τους. Και ακόμη να αρχίσουν να διαφαίνονται τα αποτελέσματα.

   

 • Πάντως και στο Κυπριστάν θεριεύει και ενδυναμώνεται καθημερινά δίνοντας εκατομμύρια στους ιδιοκτήτες της . Αφού την περίοδο του εγκλεισμού δεν φορούσε κανένας μάσκα και μάλιστα την απαξίωναν και την κατηγορούσαν όλοι, από τον Τσιόδρα έως τους δικούς μας, και το χαρακτήριζαν σαν μέτρο που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον πληθυσμό λόγω κακής χρήσης,  αίφνης μας είπαν ότι είναι απαραίτητη. Οι δε Καραγιάννης- Κωστρίκκης- η Πανά  ο Νικολόπουλος που την περίοδο του εγκλεισμού, όταν υποτίθεται ο κορωνοιός ήταν στις δόξες του, έδιναν συνεντεύξεις τύπου , πήγαιναν στο Προεδρικό, παρακάθονταν σε συσκέψεις, χωρίς μάσκα, ξαφνικά έγιναν μασκοφόροι. Και το απαίτησαν επιτακτικά λες και είναι το ΦΑΡΜΑΚΟ κατά του ιού. 

   

 • Οι άνθρωποι έγιναν μασκοφόροι, χάθηκε η επαφή , εξαφανίστηκε η οπτική επαφή του  προσώπου των ανθρώπων και μας μετέτρεψαν σε ρομπότ. Κανείς, δεν μας λέει πότε θα βγει αυτή η μάσκα. Αυτό το ψυχικό τραύμα δεν μας λένε πότε θα επουλωθεί . Α, ναι θα το μάθουμε στις μελέτες που θα δημοσιεύσουν στον διεθνή τύπο. Εξάλλου αυτή είναι η δουλειά τους. Δεν είναι ιατροί, αν δεν το ξέρετε όλοι αυτοί που ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ πλέον τις ζωές μας. Απλώς, παρατηρούν μαθηματικά δεδομένα, κάνουν στατιστικές και γράφουν μελέτες. Δηλαδή εμείς γίναμε το αντικείμενο των μελετών τους. 

   

 • Μας προετοίμαζαν για το δεύτερο κύμα και ξαφνικά μας είπαν τα γνωστά, ότι μια κυρία που ήρθε από τις ΗΠΑ, κόλλησε τον μισό πληθυσμό και όλα τα συναφή. Και φόρτωσαν καθημερινά χιλιάδες εξετάσεις για τον ιό. Και δώστου εκατομμύρια να μαζεύουν. Υπολογίσατε πόσα εκατομμύρια τεστ έγιναν μέχρι τώρα ; Μιλάμε για πανίσχυρη βιομηχανία. Ε, καλά κι αν μας πουν ότι τα θετικά δείγματα είναι δέκα αντί οκτώ ή επτά δεν χάθηκε και ο κόσμος . Εξάλλου, ο Γενικός Ελεγκτής παρουσίασε περιπτώσεις που στάληκαν μηνύματα σε ανθρώπους, ότι το δείγμα τους ήταν αρνητικό στον ιό κι ενώ οι άνθρωποι βρίσκονταν αλλού και δεν προσήλθαν σε κανένα ιατρείο..
   
 • Όπως κάθε βιομηχανία και οι πλασιέ της, βλέπουν μόνο το δικό τους κέρδος. Έτσι και η συγκεκριμένη. Ναι, αλλά η οικονομία του τόπου καταστράφηκε. Όταν θα χειμωνιάσει και θα είναι όλα ρημαγμένα και θα αρχίσουν οι απολύσεις ή και θα μειωθούν οι μισθοί, θα προκληθούν άλλου είδους προβλήματα. Σκέφτηκε κανένας απ’ όλους αυτούς τον κόσμο που θα μείνει άνεργος και θα χάσει το σπίτι του ή δεν θα  μπορεί να τα βγάλει πέρα; Τότε είναι που θα αρχίσουν τα καρδιακά, εγκεφαλικά και παντός είδους νοσήματα που προέρχονται από τους ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ της ψυχής.  

   

 • Απίστευτο αλλά κυπριστανικό: Και ξέρετε ο κορωνοιός έχει θνητότητα 0.00001 % αλλά τα καρδιακά , καρκίνοι και άλλες αρρώστιες έχουν πιο ψηλό ποσοστό , μάλλον δεκαπλάσιο. Και να μην ξεχνάμε τα ψυχικά νοσήματα που θα προκληθούν. Γιατί δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να διαχειριστούν το ίδιο τις πληροφορίες που τους δίνονται ή και τον φόβο που ενσπείρετε. Και κάτι άσχετο. Γιατί βρομάει αυτή η μάσκα όταν την φοράς; Θα ήταν παλιά αποθέματα που έμειναν στις αποθήκες και τώρα με την ζήτηση …πλασαρίστηκαν. 

   

 • Υ.Γ. Πως ο Κωστρίκκης και ο Καραγιάννης από το Κυπριστάν αμφισβήτησαν πριν γνωρίζουν όλα τα δεδομένα για το εμβόλιο που κατασκεύασε ο Πούτιν. Οκ, η τεχνογνωσία τους είναι από τα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ- Αγγλίας που σπούδασαν και μόνο αυτούς εμπιστεύονται…

*ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home