ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η Δευτέρα Παρουσία που δεν χαμπαριάσαμε

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η Δευτέρα Παρουσία που δεν χαμπαριάσαμε

Η διαβίωση σε απέραντη Δικαστική αίθουσα - Η ατιμωρησία για τα κακώς κείμενα είναι διάχυτη

 

  • Σεισμοί, λοιμοί , καταποντισμοί. Έφθασε η Δευτέρα Παρουσία σ’ αυτόν τν τόπο και εμείς ακόμη να την πάρουμε χαμπάρι; Τόσο πολύ ζούμε σε εικονική πραγματικότητα που ούτε καν την έλευση της κοσμογονικής αυτής αλλαγής πήραμε πρέφα. Το θέμα είναι ότι δεν θα χάσει αρκετός χρόνο ο Ύψιστος για να μας διαχωρίσει. Εξάλλου η πλειοψηφία κατά τα καζάνια της κολάσεως θα οδεύσουν και μάλιστα ταχέως…
  • Όταν ζεις σε μια τέτοια κοινωνία, όπου οι εντεταλμένοι και αδροπληρωμένοι άνθρωποι που εκπροσωπούν τους θεσμούς, αντί να ομογνωμονούν και ομοθυμούν προς την κατεύθυνση της Σωτηρίας της Πατρίδας μας, έχουν την εντύπωση ότι ζουν στην Ελβετία και έχουν περιθώρια για εγωισμούς, προσωπικές ατζέντες και αποκόμιση οφελών, τότε είναι που αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε η Δευτέρα Παρουσία κι εμείς δεν το αντιληφθήκαμε…
  • Δηλαδή ο συγχυσμένος πολίτης που βομβαρδίζεται με χιλιάδες πληροφορίες και έχει στο μυαλό του άλλες τόσες προσωπικές που τον ταλαιπωρούν ,οι οποίες είναι και σοβαρότερες , ποια γεύση και εντύπωση αποκομίζει ακούγοντας τις διαμάχες το τελευταίο διάστημα; Αν έχει την όρεξη και τον χρόνο και αναλύσει θα βγάλει κάποια συμπεράσματα. 
  • Οι περισσότεροι όμως έχουν την εντύπωση ότι και ο τομέας της Δικαιοσύνης τείνει να καταστραφεί και να διαφανεί αναξιόπιστος, προς επίρρωση του ρηθέντος, ότι δεν υπάρχουν και πολλοί τίμιοι σ’ αυτό τον τόπο, εξ ου και καταστραφήκαμε και δεν μας φταίει καμία Μέρκελ , αλλά η ξεροκεφαλιά και η τάση προς αποκόμιση χρημάτων. 
  •  Κυρίως όμως να εκφράσουμε για μια ακόμη φορά την αγωνία μας γιατί ζούμε σε μια απέραντη Δικαστική αίθουσα όπου τα πάντα οι δικηγόροι , πολιτευτές και κρατικοί αξιωματούχοι τα εκλαμβάνουν ως διαμάχες ενώπιον της Δικαιοσύνης. Μπορεί οι ίδιοι να είναι συνηθισμένοι στις αντιδικίες , αλλά εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε ιδέα και δεν μας εκφράζουν . Κάποια στιγμή πρέπει να το αντιληφθούν όλοι εκείνοι οι νομικοί ( προφανώς και εννοούμε την συντριπτική πλειοψηφία) που αναλαμβάνουν πολιτειακά αξιώματα ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται ωσάν να εξασκούν το επάγγελμα , αλλά ότι υπηρετούν κάτι εντελώς διαφορετικό. 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ανακάλυψαν όλοι την ατιμωρησία ως την αιτία για τα κακώς κείμενα στην Κύπρο. Μάλλον καθυστέρησαν κατά μερικά χρόνια. Τώρα μόνο με τιμωρία δεν σώζονται οι πάντες.

*Μια παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή 

Home