ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η Δικτατορία των κομμάτων «σκότωσε» τον Στυλιανό

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η Δικτατορία των κομμάτων «σκότωσε» τον Στυλιανό

Δημιούργησαν το δίκτυο των πρακτόρων τους και των ημετέρων και διορίζουν ανεξαρτήτως ικανοτήτων και προσόντων
 • Επανήλθαμε! Τα πολιτικά φληναφήματα και λοιπές αρλουμπολογίες περί αντιπαραθέσεων μην τα ακούτε γιατί η μοναδική τους έγνοια είναι να σας παραπλανήσουν και να μην δείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που παρουσιάζεται στην δημόσια σφαίρα κάποιο τραγικό ή μείζον γεγονός. 

   

 • Κατ’ αρχάς όλη η προσπάθεια που γίνεται με τις αλληλοκατηγορίες και την μετάθεση των ευθυνών για τον θάνατο ενός 15χρονου, αποτελεί μέρος της παραπλάνησης και της κάλυψης των ευθυνών τους για το άλλο μεγάλο θέμα που ταλανίζει την κοινωνία, με τις παρακολουθήσεις και το κατασκοπευτικό βαν. Βρίσκοντας κάποιο άλλο θέμα – δήθεν για να τσακωθούν- αποποιούνται των ευθυνών τους για όσα διαδραματίζονται στην εν λόγω υπόθεση της κατασκοπείας και η κοινωνία παρασυρμένη στον κυκεώνα των καθημερινών της προβλημάτων…ξεχνάει.  
 • Αποτελούν κι αυτά μέρος της δράσης της στυγνής ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ των κομμάτων που διαφεντεύει τις ζωές μας και μετέτρεψε τους Ελληνοκύπριους σε άβουλα πιόνια. Ε, ναι αυτή η δικτατορία είναι που ΦΤΑΙΕΙ, αφού δίνει θέσεις σε ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν σε σημαντικά καθήκοντα. Και ακόμη δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα και το εύρος της αποστολής τους. Αυτοί όλοι πήραν τις θέσεις για να δώσουν ψήφους και δεν ήταν προφανώς οι ικανότεροι.
   
 • Μετά πήραν τις προαγωγές τους και πάλι με επεμβάσεις του κυκλώματος και ανήλθαν σε ψηλά πόστα   για να μπορούν πλέον να εξυπηρετούν τους δικτάτορες των κομμάτων όταν θα θέλουν να κάνουν ρουσφέτια. Κι αυτό συμβαίνει σε όλη την δημόσια υπηρεσία, σε όλους τους τομείς και σε όλα τα πόστα. 

   

 • Δημιούργησαν το δίκτυο των πρακτόρων τους και των ημετέρων και διορίζουν ανεξαρτήτως ικανοτήτων και προσόντων αλλά πάντα με βάσει την κομματική προσήλωση. Ε, όλοι αυτοί είναι που μας διοικούν , τα πουλαίν ή αν προτιμάτε τα κατασκευάσματα της δικτατορίας των κομμάτων. Οι υπόλοιποι ας βασανίζονται στον ιδιωτικό τομέα και όταν θέλουν κάποια εξυπηρέτηση, αφού φυσικά βασανιστούν και δεν έχουν άλλη διέξοδο,  να πάνε κοντά τους για να τους λύσουν το πρόβλημα.
   
 • Και μετά τσακώνονται δημοσίως . Το ΑΚΕΛ μιλάει μόνο για πολιτικές ευθύνες και δεν βάζει στο κάδρο τους δημόσιους λειτουργούς που επέδειξαν αμέλεια, προφανώς γιατί είναι ημέτεροι  και ο ΔΗΣΥ δεν δέχεται ότι φταίει η Κυβέρνηση και η αρμόδια Υπουργός. Ε, ναι φταίει η Υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας της Τανζανίας…

   

 • Τέλος πάντων δεν θα αλλάξει και τίποτε…όμως εμείς αντί μνημόσυνου στον 15χρονο Στυλιανό λέμε την αλήθεια για τους αίτιους. Κι είμαστε σίγουροι ότι αυτοί φταίνε…Τα υπόλοιπα είναι για να σας κοροϊδεύουν….  
 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν κάνουν λάθη δημόσιοι υπάλληλοι πάντα φταίει η υποστελέχωση. Το ίδιο παραμύθι και η ίδια ψευτιά. Να πληροφορήσουμε όσους δεν έχουν την δύναμη να αντεπεξέρχονται στα δύσκολα να παραιτηθούν και να αναζητήσουν εργασία στον ιδιωτικό τομέα. Και εκεί όταν κάνουν λάθη να φωνάζουν για υποστελέχωση. Μάλλον από το σπίτι τους.  
Home