ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η εικονική πραγματικότητα των μάππατζηδων

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η εικονική πραγματικότητα των μάππατζηδων

Και το κονκλάβιο Προεδρικού

  • Κακίες είναι όλα αυτά που λέγονται περί του βαθέως κονκλαβίου που ελέγχει την Κυβέρνηση και καθοδηγεί τα πάντα με εγκεφάλους στο Προεδρικό. Εξάλλου δεν κατονομάζονται ως  συνεργάτες του Προέδρου; Βέβαια και θα τον επηρεάζουν…Σε ποιο βαθμό είναι μια άλλη ιστορία που ανήκει σε άλλο κεφάλαιο και δύσκολα μπορεί κάποιος να είναι απόλυτος…
  • Παράλληλοι βίοι για πολιτικούς και ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Όσοι δε προβάλουν το επιχείρημα ότι ενίοτε ποδοσφαιροποιείται η πολιτική ή πολιτικοποιείται το ποδόσφαιρο , μάλλον αποδίδουν την πραγματικότητα. Οι πολιτικοί και οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες ζουν σε εικονική πραγματικότητα. Λες και δεν είναι κομμάτι της κοινωνίας ή απευθύνονται στους πολίτες ή εξυπηρετούν τους ανθρώπους , αλλά διαβιούν  σε μια άλλη διάσταση. Σε άλλο κόσμο. 
  • Αν είναι δυνατό να μας μιλάνε καθημερινά για τα οικονομικά χάλια των σωματείων και τον κίνδυνο να βάλουν λουκέτο και την ίδια στιγμή να σπαταλούν εκατομμύρια Ευρώ κουβαλώντας στην Κύπρο κάποιους τύπους, που ονομάζουν ποδοσφαιριστές, που έρχονται για να κάνουν την αρπαχτή τους, και είναι αμφιβόλου ποιότητας και αξίας. Ε, δεν γίνεται να απέχουν τόσο από την πραγματικότητα. Και κυρίως για να πετύχουν τι δηλαδή οι παράγοντες των σωματείων που σπαταλούν τα εκατομμύρια; Κάποιοι εξ αυτών για να πάρουν την δεύτερη ή Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. 
  • Κι αν έχουν χρήματα δικά τους που τα δίνουν ορισμένοι για το βίτσιο τους δεν είναι δα και κάτι το επιλήψιμο- φτάνει τα χρήματα να είναι νόμιμα- αλλά να κάνουν εράνους και να τα στερούν από τους οπαδούς τους που λόγω της παθολογικής αγάπης στην ομάδα δίνουν πρώτα γι’ αυτή και μετά για τις άλλες οικογενειακές ανάγκες, τότε είναι εγκληματικό. Παίζουν με τον πόνο των οπαδών τους και φτάνουν σε σημεία εκμετάλλευσης. 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Εξ ου και η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρέπεμπε σε αντίστοιχη επιχειρηματιών που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Η έγνοια τους είναι μπας και ξυπνήσουν τα μαντρισμένα αρνιά και θέλουν να καταστούν ελεύθερης βοσκής.
Home