ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η κάψουλα,το Κοκκινισμένο sms & οι λαμπρατζιές

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η κάψουλα,το Κοκκινισμένο sms & οι λαμπρατζιές

Το άππωμα, αλαζονεία και ο ναρκισσισμός δεν εξέλειπαν
 • Λες και έβαλαν τον πλανήτη σε μια κάψουλα και παρακολουθούν τις ενέργειες του, καταγράφοντας τις κινήσεις και κυρίως την ψυχοσύνθεση του. Ο καθένας φυσικά στον μικρόκοσμο του, βιώνει  αναλόγως την κατάσταση. Και κυρίως αντιλαμβάνεται, ότι μετά την ζωή το πολυτιμότερο αγαθό είναι η ελευθερία.  

   

 • Ανάμεσα στα υπόλοιπα για κάποιους καίγεται και η ιδιότητα, προνόμιο, αγαθό ή όπως άλλως πως το ονομάζει καθένας τους,  ως γονείς. Αν είναι δυνατό, να αφήνουν τα παιδιά τους που βρίσκονται στην εφηβεία να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα τα βράδια και να ανάβουν λαμπρατζιές εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς κατάστασης. Τόση ανευθυνότητα ποια ; Αν κάποιος θα μπορούσε να αφαιρέσει την ιδιότητα του γονέα δια συνοπτικών διαδικασιών, αρκετοί θα την είχαν χάσει. 

   

 • Το άππωμα, η αλαζονεία και ο ναρκισσισμός δεν εξέλειπαν ούτε σ’ αυτές τις συνθήκες. Ούτε ενδιαφέρει κανένα το κοινό καλό, παρά μόνο η προσωπική τους καλοπέραση. Άσε το μωρό να πάει να παίξει και ας δημιουργήσει προβλήματα στην κοινωνία . Και μετά βρίσκουν δικαιολογία ότι εργάζονται πολλές ώρες εξ ου και δεν δίνουν σημασία στα παιδιά. Τώρα που την αράζουν ισχύουν πάλι τα ίδια; 

   

 • Ε, δεν ήταν και ευφυέστατη η δικαιολογία ότι έπεσε το σύστημα και δεν μπορούσαμε να στείλουμε γραπτό μήνυμα για τις διακινήσεις μας κ. Κόκκινε μας. Ας βρίσκατε μια άλλη δικαιολογία μην μας παίρνετε για εντελώς αδαείς και αχάπαρους. Πέστε μας την αλήθεια. Πολύ γρήγορα όμως μπήκες στο νόημα και έμαθες να λες ατεκμηρίωτες δικαιολογίες. 

   

 • Η αλήθεια, την οποία άντλησε πράκτορας της ΞΥΠ ( η υπηρεσία βρίσκεται σε εγρήγορση αν και ο διοικητής είναι σε εαρινή νάρκη)  είναι ότι μόλις πληροφορήθηκε ο Νίκαρος τον αριθμό των αιτούντων για διακίνηση, τους είπε να σταματήσουν την αποδοχή sms και να μπλοκάρουν το σύστημα . Ε, ναι τα υπόλοιπα είναι κουβεντούλες για κατανάλωση κύριε red μας. 

   

 • Εδώ στις εκλογές τα κόμματα στέλνουν μηνύματα σε όλο τον πληθυσμό και ο τελευταίος υποψήφιος βουλευτής σε όλη την επαρχία του. Ξέρετε τέτοιες ώρες που έχουμε να σκεφτούμε λίγο περισσότερο και δεν τα περνάμε όλα στο ντούκου ελέω της βάρβαρης καθημερινότητας, που κυριαρχούσε προ κορωνοιού, τα αναλύουμε καλύτερα. 

   

 • Ιδιαίτερα χωρίς τους πολιτικούς να μας λένε κάμποσες ψευτιές και ανάμεσα τους να ψάχνουμε να βρούμε την μοναδική αλήθεια, έχουμε χρόνο απεριόριστο. Βρε- βρε που τους θυμηθήκαμε τους πολιτικούς. Τι να κάνουν αυτές όλες οι ψυχές; Φανταστήκατε δηλαδή πόσο υποφέρουν μακριά από την δημοσιότητα και το αράδιασμα των λαφαζανιών; Θα χρειαστούν ομαδική ψυχοθεραπεία για να επανέλθουν. Τέλος πάντων υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή τελικά αν δεν το κατάλαβαν. 

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μα είναι σίγουρο ότι είναι 24 ώρες η μέρα; Γιατί μας φαίνεται ότι είναι περισσότερες; 

   

Home