ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η Οδύσσεια του Γ.Ελεγκτή και οι στυμμένες κομματικές

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η Οδύσσεια του Γ.Ελεγκτή και οι στυμμένες κομματικές

Καταθέσεων συνέχεια στην ερευνητική επιτροπή για τον Συνεργατισμό
Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης βρέθηκε μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης
 • Η κομματική υπερχρήση θα κάψει και τον Γενικό Ελεγκτή. Αν δεν το έκανε ήδη η εσκεμμένη ή ακούσια επιβάρυνση του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ με όλο το πολιτικό παιχνίδι, σίγουρα θα του προκαλέσει προβλήματα. Οι κομματικές μέγγενες θα τον συνθλίψουν και θα εξαφανίσουν την οποιαδήποτε προσπάθεια του. Και ξέρετε αυτοί δεν έχουν όριο , ούτε και σκέφτονται τους ανθρώπους . Απλώς τους χρησιμοποιούν και αργότερα τους πετάνε στον κάλαθο τον αχρήστων σαν στυμμένες λεμονόκουπες.  
 • Εξάλλου και ο θρυλικός συνονόματος του πέρασε αρκετά βάσανα με Σειρήνες, Κύκλωπες και άλλες δοκιμασίες και λένε ότι κατέληξε στην Ιθάκη, αλλά μπας και έπεσε τελικά σε ξέρα. Εν πάσει περιπτώσει, η Ελληνική μυθολογία είναι κατατοπιστική, αλλά η σκληρή κομματική πραγματικότητα λέει πολλά άλλα. Και ο Γ. Ελεγκτής βρέθηκε μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης και αμφιβάλουμε αν θα ξεφύγει χωρίς τραύματα.
   
 • Γιατί και αυτοί που τώρα τον ευνοούν και σαν Σειρήνες τον σαγηνεύουν, παρασκηνιακά και στο προσκήνιο, μετέπειτα θα τον στέλνουν στο πυρ το εξώτερον και κάποια στιγμή θα τον εγκαταλείψουν. Όσοι είναι εις βάρος του θέλουν να τον εξοντώσουν σαν άλλοι Λαιστρυγώνες ( ανθρωποφάγοι γίγαντες) και να του κλείσουν το στόμα λόγω συγκυριών. Κάποια στιγμή μπορεί και να μετατραπούν γλυκύτερες και από Σειρήνες και να ερμηνεύσουν άσματα της Σελίν Ντιόν( σιγά ρε ΞΥΠ που άκουγες και στο χωρκό σου την Σελίν και την Αντέλ. Μάξιμουμ να άκουσες το τραμ το τελευταίο από την Βίκυ Μοσχολιού). 

   

 • Τέλος πάντων η πραγματικότητα είναι ότι και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης θα ακολουθήσει την μοίρα όλων εκείνων που βρέθηκαν εν μέσω διασταυρούμενων κομματικών πυρών. Κανείς και ποτές δεν γλίτωσε , τουλάχιστον να φύγει βαριά τραυματισμένος. Το στοίχημα για τον Γ.Ε είναι να καταφέρει να ξεφύγει από αυτή την μάχη. Ήδη ενέσπειραν την αμφιβολία σε μια μερίδα της κοινωνίας για τα πραγματικά του κίνητρα . Και είναι πολύ δύσκολο πλέον να πείσει κάποιους ,αφού του φόρτωσαν πολλά. Χρειάζεται μαεστρία και μεθοδικότητα να τα καταφέρει. Και κυρίως κοινωνική αποστασιοποίηση, γιατί για τον συγκεκριμένο ιό χρειάζονται δυο μέτρα απόσταση, για τον κομματικό …μίλια ολόκληρα.
   
 • Κουίζ: Ποιο κόμμα με τροπολογία του έθεσε τον Γ. Ελεγκτή εκτός ελέγχου του Συνεργατισμού; Η απάντηση βρίσκεται στην ανάγνωση του κειμένου σε συνάρτηση με την δημόσια συζήτηση.  
 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κι επειδή επιμένετε να μην παρακολουθείται το ΣΙΓΜΑ και να το κατατάσσεται στον πάτο του πίνακα τηλεθέασης, σε έκτακτη σύσκεψη στο Πεντάγωνο του ΔΙΑ, αποφάσισαν τα Διούθκια, Τσουρούλης και Χρήστος Χαραλάμπους, μετά το πετυχημένο πείραμα με το lockdown, που επέμεναν με πάθος για την εφαρμογή του, προσεχώς να κηρύξουν γενική επιστράτευση. Η Πετρούλα θα μοιράζει όπλα και πυρομαχικά. 

   

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home