ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κατάσκοπος; Διαφημίζει κάποιος μυστικές υπηρεσίες;

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κατάσκοπος; Διαφημίζει κάποιος μυστικές υπηρεσίες;

Παραμύθια. Μπας και το συγχύσαμε με σαντουιτσίδικο; 

  • Πάει ξεφτιλίσαμε και τις μυστικές υπηρεσίες. Την χρησιμότητα τους, την δράση τους, την επιχειρησιακή τους δεινότητα. Ε, μα μην μου πείτε ότι χάψατε όλη αυτή την σκηνοθεσία και τους θεατρινισμούς με τον μυστικό πράκτορα που βγήκε σε περιοδικό του εξωτερικού και διαφήμιζε την δράση του και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Αν είναι δυνατό. Αφού το λέει και η έκφραση. Μυστικές υπηρεσίες , Τι σόι μυστικές είναι όταν τις ξέρει ολόκληρος ο πλανήτης. 
  • Και μάλιστα όταν ο μυστικός πράκτορας είναι Ισραηλινός. Ε, όχι μην μας τρελαίνετε. Η ΜΟΣΑΝΤ των Ισραηλινών είναι μια εκ των κορυφαίων μυστικών υπηρεσιών στον πλανήτη και υπήρχε ενδεχόμενο κάποιος εκ των πρακτόρων της, πρώην έστω, να προβεί σε δημόσιο σόου για τις υπηρεσίες που προσφέρει; Επιβίωσε το Ισραήλ εν μέσω των Αράβων γιατί η Μοσάντ ήταν μια υπηρεσία που γνώριζε τα πάντα. Γι’ αυτό άστε τα παραμύθια . 
  • Καλά τι είναι το βαν των κατασκόπων; Σαντουιτσίδικο ή κάποιος υδραυλικός που μεταφέρει τον εξοπλισμό τους και κάνει επίδειξη των εργαλείων της εργασίας του; Εκτός κι αν νομίζαμε ότι είναι απ’ αυτά τα βανάκια που χρησιμοποιούν οι κοπέλες με τα καυτά σορτ και πωλούν φραπέ και το εξέλιξαν με τηλεοράσεις και όλα τα συναφή για να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.  
  • Ρε εδώ και τα γραφεία συνοικεσίων ή οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ που ψάχνουν για δραστήριους συζύγους και δεν διαφημίζουν έτσι τις υπηρεσίες τους και κυρίως έχουν εχεμύθεια.
  • Εν πάσει περιπτώσει κάτι άλλο παίζετε και όλα αυτά είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ όχι της καημένης της Χαλιμάς που την ξεπεράσαμε, αλλά του Κυπριστάν. Τελικά δεν είμαστε μόνο πειραματόζωα της Ευρώπης, αλλά κάτι περισσότερο. Άστε δεν μπορεί να σε κοροϊδεύουν τόσο φανερά και να μην βρίσκεται κάποιος να τους πει , σταματήστε τις αρλούμπες.
  • Κι όπου πανηγύρι πρώτοι πάντα και οι πολιτικοί. Μην χάσουν…Η πιο ωραία φάση ήταν που ο ΆΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ διακατεχόμενος από τον οίστρο του για αντιπολίτευση, κριτίκαρε την δράση της Κυβέρνησης με το κατασκοπευτικό βαν. Αμάν ρε φίλε μου, συντοπίτη δεν μπορείς να περιμένεις λίγο να δεις πως θα κινηθούν τα πράγματα και μετά λες ότι θέλεις; Δεν σε ενημέρωσαν στο κάτω- κάτω οι παρατρεχάμενοι σου που κι αυτοί κάποιοι άλλοι κάτι τους είπαν για το βανάκι και τον Ισραηλινό. Ε, μην κοροϊδευόμαστε αγόρια. Δεν τρώμε κουτόχορτο όλοι μας. 
  • Εξάλλου τη ΞΥΠ είμαστε αν δεν γνωρίζαμε τι έγινε. Υπάρχει έκθεση γεγονότων και γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από όλη αυτή την ιστορία. Αλλά εμείς επειδή είμαστε πραγματικές μυστικές υπηρεσίες και όχι μαϊμού, δεν θα αποκαλύψουμε τι προηγήθηκε και ποιοι ήξεραν και γιατί. 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Άστε Ευρωττοπουζοκυπραίοι μου . Ζήστε στην εικονική πραγματικότητα και το βαν πέστε ότι είναι προς όφελος σας. Παραγγείλετε σάντουιτς με απ’ όλα και μην αγχώνεστε…
Home