ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κοινή επιτροπή για ΦΑ και αλλάζουν όλα στο Κυπριακό

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κοινή επιτροπή για ΦΑ και αλλάζουν όλα στο Κυπριακό

Η βαρβαρότητα στην Αγ. Σοφία και η σιωπή των Τ/Κ

Μπλέξαμε. Με τον χειρότερο λαό του πλανήτη και με τον ειδεχθέστερο δικτάτορα του κόσμου. Με τον μεγαλομανή αδίστακτο Ταγίπ Ερντογάν και τους ρουφιάνους του σε όλη την Ευρώπη. Εμείς όλοι που πιστεύουμε ότι σ’ αυτή την ζωή μόνο η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ μπορεί να επιβάλει τιμωρίες αναλόγως του παραπτώματος , προσμένουμε και ελπίζουμε στην τιμωρία του για την επαίσχυντη βαρβαρότητα με την Αγία Σοφία και όσα κάνει καθημερινά στον Ελληνισμό και την ανθρωπότητα. 

Περιμένουμε και από τους σύνοικους Τουρκοκυπρίους- ιδιαίτερα από τους πολιτικούς τους- να επιδείξουν ανάλογη στάση και να μιλήσουν για την βαρβαρότητα του δικτάτορα. Αλλά και από όσους Ελληνοκύπριους κατηγορούν συνέχεια την δική μας πλευρά για λάθη και παραλείψεις και εντέχνως δίνουν άλλοθι στην Τουρκία, να καταδικάσουν τον βάρβαρο που έκανε όπως είπε και η μέγιστη ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ υα ψηφιδωτά της εκκλησίας Της Του Θεού Σοφίας να δακρύσουν… 

Προφανώς μετά την κίνηση Ερντογάν και τον συγκλονισμό της κοινής γνώμης αλλάζουν όλα και στο Κυπριακό. Όσοι έχτισαν την πολιτική τους στον εξευμενισμό του θηρίου, μάλλον απογοητεύτηκαν, αφού το ζώο είναι ικανό να καταβροχθίσει τους πάντες. Θα σκέφτονται πολλές φορές πριν επιμένουν σε εγγυήσεις από την Τουρκία και όλα τα συναφή. 

Και πάμε στο επόμενο θέμα που αν δεν δράσουν έγκαιρα Κυβέρνηση- κόμματα- Ελλάδα, θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. Δηλαδή αυτό που επαναλαμβάνει εδώ και αρκετό καιρό η στήλη – μαζί και με άλλους που αρθρογραφούν- ότι το επόμενο βήμα- απαίτηση - στρατηγική των Τούρκων είναι η σύσταση κοινής επιτροπής αποτελούμενης από Ελληνοκύπριο- Τουρκοκύπριο και κάποιο ξένο, που θα είναι η αρμόδια για διαμοιρασμό των εσόδων που προκύπτουν από την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου. 

Θα πνίξουμε και το έσχατο μας ατού για λύση του Κυπριακού και θα υποταχθούμε πλήρως στην Τουρκία. Θα υποθηκευτεί το μέλλον της Κύπρου και κάποια στιγμή θα παρουσιαστεί σαν η καλύτερη λύση από την συμφωνημένη κοινή επιτροπή, ότι ο αγωγός μεταφοράς φυσικού αερίου πρέπει να περάσει από την Τουρκία. Ε, μην πείτε ότι θα αντιδράσει κάποιος. Όλα αυτά μάλλον είναι ζήτημα χρόνου, αφού η Τουρκία συνεχίζει τα σχέδια της και εμείς ζούμε στον κόσμο μας. Ενδεχομένως να μην μπορούν ή και να μην θέλουν να κάνουν περισσότερα οι πολιτικοί μας. 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο Ελληνισμός και ιδιαίτερα η Κύπρος θα σωθούν όταν θα σβηστεί από το ημερολόγιο ο μαύρος μήνας Ιούλιος. 

* Μια παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή 

 

Home