ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κούρεμα έναντι φυσικού Αερίου το στοίχημα Νίκαρου

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κούρεμα έναντι φυσικού Αερίου το στοίχημα Νίκαρου

Η εξουσία είναι το μέγιστο αφροδισιακό των ανθρώπων
 • Μπορούν να συνυπάρξουν Κυπριακό πρόβλημα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, φτάνει οι εμπνευσμένοι μας ηγέτες να μπορούν να τα συνδυάσουν άψογα ή έστω το δικό μας ατού ( φυσικό αέριο) να αποβεί προς όφελος μας . Χωρίς ψευτοπαλληκαρισμούς, αλλά φυσικά και να μην κρύψουμε το πλεονέκτημα μας για να μην θυμώσουμε τους συνομιλητές μας ότι κάνουμε επίδειξη δύναμης. 

   

 • Εμείς όλοι οι πολίτες που αντέξαμε αγόγγυστα και ματώσαμε από τα λάθη τους που οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή, απαιτούμε τουλάχιστο σ΄ αυτό τον τομέα να επιδείξουν στάση υπεύθυνη χωρίς μικροκομματισμούς και λοιπές μαγκιές άνευ λόγου. 

   

 • Περιμένουμε πάντως, πότε θα αρχίσει να πωλείται το φυσικό αέριο για να νοιώσουμε και ως λαός ότι μπορέσαμε να αναπνεύσουμε και έστω και αν υπεστήκαμε τα πάνδεινα λόγω της ανευθυνότητας των πολιτικών, έστω τώρα μας προσφέρουν ανάσα ζωής και ελπίδα για το μέλλον.  
 • Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κριθεί από την διαχείριση του φυσικού αερίου. Αν είναι η ενδεδειγμένη τότε όλα θα ξεχαστούν και ακόμη και το κούρεμα θα το αναπολούμε, σαν μια εμπειρία από τις δεκάδες που βιώσαμε ως πολίτες αυτού του ευλογημένου και καταραμένου συνάμα κράτους. 

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η εξουσία είναι το μέγιστο αφροδισιακό των ανθρώπων. Δύσκολα μπορεί κάποιος να παραμείνει προσγειωμένος όταν νοιώθει ότι εξουσιάζει ανθρώπους και από την δική του κρίση μπορεί και να επηρεαστεί το μέλλον συνανθρώπων του. Πόσω μάλλον όταν ο εξουσιαστής απευθύνεται σε άτομα που είναι επιρρεπή στην κρίση του, λόγω ηλικίας αλλά και χαμηλών προσδοκιών από την ζωή. Τότε είναι που ο εξουσιαστής μπορεί να μετατραπεί σε άγριο θηρίο που κατασπαράσσει το θύμα του.
Home