Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο συμφεροντολογικός γάμος ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ

Offsite Team -
29.09.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο συμφεροντολογικός γάμος ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ

Thumbnail
Οι ταινίες προσεχώς του Νίκαρου

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ*

  • Ξέρετε από την μέρα ανάληψης της εξουσίας από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη  έγινε το κλικ και πλέον ζούμε σε εικονική πραγματικότητα. Καθημερινά, παρακολουθούμε σκηνές από κωμωδίες, ταινίες τρόμου αλλά και έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις ταινίες προσεχώς...Αν κάποιος προσπαθήσει να παρακολουθήσει επισταμένως τις εξελίξεις , όπως πρέπει να κάνει κάθε ενεργός πολίτης, είτε θα τρελαθεί, είτε θα μαυρίσει το σώμα του από τα πολλά τσιμπήματα , για να διαπιστώσει αν πραγματικά ζει στην πραγματικότητα ή σε κάποια άλλα μήκη κύματος. 
  • Πρόσφατα, ανάμεσα στις άλλες ταινίες παρακολουθούμε και ιατρικές, στις οποίες οι πρωταγωνιστές μας εκπλήσσουν για τις ερμηνείες τους. Πάντα, φυσικά σε δεύτερο όμως ρόλο, συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι... Στο όλο πλέγμα παρασύρονται και άνθρωποι που δεν μπορούν να συμμετέχουν σε κατασκοπευτικές ταινίες, αφού δεν έχουν τα κατάλληλα προσόντα, αλλά που παρασύρονται από την γενικότερη υστερία της μόδας, για ηθοποιία.
  • Ο στίχος από το έντεχνο άσμα του Βασίλη Πλιάτσικα «Μοναξιά μου όλα…μοναξιά μου τίποτα /Μη μ’ αφήνεις τώρα,» απεικονίζει την κατάσταση που περιήλθε το ΑΚΕΛ. 
  •  Ξέρετε το ΑΚΕΛ θυμίζει την κοπέλα που επιδιώκει να παντρευτεί για να κερδίσει περιουσία, χωρίς να έχει οποιαδήποτε αισθήματα για το σύζυγο. Μόλις βάλει το στεφάνι στο κεφάλι η κοπέλα, τότε δείχνει και τον πραγματικό της εαυτό, καθιστώντας τη συνύπαρξη με το σύζυγο, πραγματική κόλαση. 
  • Φυσικά, αφού δεν υπάρχει αγάπη συμπεριφέρεται σκληρά , ενίοτε βρίζει και πάντα παραμελεί τον άνθρωπο, που δημόσια έλεγε ότι μαζί του θα μοιραστεί τη ζωή της. Οπόταν και δεν απομένει στο σύζυγο άλλη διέξοδος παρά η εγκατάλειψη, έστω και αν χάσει μέρος της περιουσίας, την οποία είχε τόσο μεγάλη ανάγκη.
  • Όσο για τους κουμπάρους και λοιπούς συμφεροντολόγους αυτοί και πάλι θα έχουν να κερδίσουν από το διαζύγιο. Εξάλλου σε πριγκιπικό γάμο είχαν την ευκαιρία να διαδραματίσουν τον δικό τους ρόλο…
  • Τελικά όλα σ’ αυτή την ζωή κατάντησαν …συμφεροντολογικά. Οι σχέσεις των ανθρώπων, των φίλων ακόμη και των γάμων. Οπόταν η καταστροφή είναι δεδομένη. 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό : Η νέα μορφή αγώνα της πλατφόρμας των Ανανιστών - όσοι πιστεύουν ότι διαλύθηκε πλανώνται οικτρά - έχει πάρει κατεύθυνση και περιεχόμενο και σχηματοποιήθηκε μέσα από τις παραινέσεις των ξένων εμπνευστών της και των ημετέρων εκφραστών της. 

*ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή

 

Home