ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι επαίτες στα κοινωνικά παντοπωλεία των ψήφων

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι επαίτες στα κοινωνικά παντοπωλεία των ψήφων

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό με αγάπη και χωρίς χρωματιστά γυαλιά

  • Πώς κατάντησαν έτσι οι άνθρωποι. Πραγματικά είναι για να τους λυπάσαι. Κάποτε ήταν άρχοντες και κάθε φορά που άνοιγαν το στόμα τους, έτρεχαν αποσβολωμένοι οι πολίτες να τους ακούσουν με προσοχή και ενίοτε με δέος.

  • Τώρα τους ακούνε και το λιγότερο είναι να τους γυρίσουν την πλάτη και το περισσότερο είναι να τους βρίσουν χυδαία. Για τους πολιτικούς μας αναφέρομαι που επαιτούν πραγματικά ψήφους.

  • Μπορεί να οδήγησαν αρκετούς πολίτες στα κοινωνικά παντοπωλεία για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην , αλλά κι αυτοί οδηγήθηκαν σε αντίστοιχα για να πάρουν έστω και μια ψήφο. Ακούγοντας τις ομιλίες τους στα τηλεοπτικά πάνελ επί αρκετών θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία πραγματικά είναι για λύπηση οι άνθρωποι.

  • Τρέχουν , τρέχουν, παρακαλούν, παρακαλούν αλλά κανείς δεν φαίνεται να υπακούει όπως παλαιότερα. Έγιναν όλοι ανυπότακτοι και δεν συσπειρώνονται και ούτε καν παρευρίσκονται στις συγκεντρώσεις τους Όλα εδώ πληρώνονται

  • Τι να γίνει. Όλα εδώ πληρώνονται. Νόμιζαν ότι θα κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς αντίτιμο. Θα καταστρέφουν τον τόπο λόγω ανυπαρξίας και τραγικών λαθών και θα επιρρίπτουν ευθύνες σε άλλους και ενίοτε ο ένας στον άλλο. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσετε το λογαριασμό. 

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ευχαριστώ όλους τους δημοκράτες πολίτες για τα σχόλια τους για τον Πιστολέρο της περασμένης Πέμπτης. Ξέρετε φίλοι  μου σ΄αυτή την ζωή υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας. Εφόσον είστε προοδευτικοί πρέπει να μάθετε να τις δέχεστε. Εξάλλου γι’ αυτό ο Ύψιστος Έκανε τον καθένα από εμάς μοναδικό. Φιλιά σε όλους με αγάπη. Εκτονωθήκατε, καιρός να επιστρέψετε στην πραγματικότητα σας… Παρεμπιπτόντως, ξέρετε τι όμορφη που είναι η ζωή όταν δεν φοράς χρωματιστά γυαλιά; Απολαμβάνεις τον αξεπέραστο ζωγραφικό πίνακα που λέγεται φύση, σκέψη, ύπαρξη και δεν τα βλέπεις όλα κόκκινα, μπλε, γαλάζια αναλόγως του χρώματος που αντανακλούν οι φακοί σου…

Home