ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι Vol.7

ολα στο στόχο πιστολέρο
Περιληπτικά και συνοπτικά όσα κατέγραψε η στήλη την βδομάδα που διανύσαμε.

Θα σας παραθέτουμε αποσπάσματα της στήλης για να παίρνετε μια γεύση τι προσφέρουμε στους πελάτες μας. 

O Μέσι της CYTA και η φόρμουλα για ιδιωτικοποίηση του οργανισμού

Η τετράδα των υποψηφίων για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου

Για τα μεγέθη της CYTA το δίχως άλλο χρειάζεται κάποιος του βεληνεκούς του Μέσι για να μπορέσει να οδηγήσει τον ημικρατικό οργανισμό στην νέα εποχή.

Οι χάκερς «ανακοίνωσαν» τον Μέσι στη Ρεάλ! (Φώτο)

Χρειάζεται να κάνει τα μαγικά του για να πείσει τις συντεχνίες, τα κόμματα και κυρίως τους εργαζομένους ότι στοχεύει στον εκσυγχρονισμό του οργανισμού και δεν έχει στόχο να ρίξει την CYTA στον κυκεώνα των συμφερόντων ορισμένων γερακιών που είναι έτοιμα να την κατασπαράξουν.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία στο Δ.Σ για διορισμό του νέου διευθύνοντος συμβούλου που θα οδηγήσει την CYTA στην νέα εποχή.

Κι όπως προαναφέραμε από τους 11 υποψήφιους σε λίγο χρονικό διάστημα θα πρέπει να αναδειχθεί και επιλεγεί ο Μέσι του οργανισμού.

Φαίνεται ότι, σύμφωνα με ειδικό επί των τηλεπικοινωνιών πράκτορα της ΞΥΠ, υπάρχει μια τετράδα υποψηφίων από την οποία θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος. 

Η τετράδα υποψηφίων είναι οι Μιχάλης Αχιλλέως- Γιάννης Κουλίας- Αντρέας Νεοκλέους και Νέστορας Νεστορίδης, οπόταν το κομματικό κράτος θα έχει πεδίο δράσης το επόμενο διάστημα.

Κι επειδή είναι και οι 4 αξιόλογοι τεχνοκράτες , οποιοσδήποτε επιλεγεί θα καταφέρει να οδηγήσει τον κολοσσό που λέγεται CYTA ένα βήμα πιο κάτω, όπως και απαιτεί η σύγχρονη εποχή. 

Πρόστιμο €10.000 στη Cyta για  διαρροή προσωπικών δεδομένων

Οι θυγατρικές της CYTA δίνουν την λύση 

Κι επειδή οι πράκτορες μας δεν είναι αργόσχολοι και αναλύουν κάθε κίνηση που συμβαίνει σε όλα τα μέτωπα, με απόρρητο σημείωμα και για πρώτη φορά σας γνωστοποιούμε και ότι βρέθηκε και η φόρμουλα που θα οδηγήσει την CYTA στην ιδιωτικοποίηση.

Προσέξετε παρακαλώ και να αναμένετε για τις εξελίξεις. Θα μεταφερθούν οι εργασίες του οργανισμού κάτω από την ομπρέλα μιας εκ των θυγατρικών εταιρειών και θα μπορέσει έτσι απρόσκοπτα, χωρίς νομοθεσίες και λοιπές επώδυνες και μακροχρόνιες μεταβολές να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η μερική ιδιωτικοποίηση του οργανισμού. 

Όπερ μεθερμηνευόμενο σε πρώτο στάδιο θα δοθεί σε ιδιώτη το 25 % και η διοίκηση του οργανισμού και θα παραμείνει το κράτος μεγαλομέτοχος με το υπόλοιπο ποσοστό για κάποια χρόνια.

Φυσιολογικά και με την πάροδο του χρόνου θα δίνεται και το υπόλοιπο ποσοστό σε ιδιώτες, αν και για την CYTA δεν ισχύουν όσα συμβαίνουν και σε άλλους οργανισμούς αφού εκτός από προσοδοφόρος οργανισμός με τεράστια προοπτική , ελέγχει και τις νευραλγικές για ημικατεχόμενη χώρα …τηλεπικοινωνίες, μέσω ενός καλά στημένου υπερσύγχρονου δικτύου.

Το γράμμα χωρισμού του Σιζόπουλου σε Περδίκη- Θεοχάρους

Ερωτεύτηκαν την ΕΔΕΚ αλλά την ήθελαν χωρίς δεσμεύσεις

«Πόσος εν ο κάουρας τζιαι πόσο το ζουμί του».

Προφανώς και δεν ενστερνίζονται την λαϊκή θυμοσοφία τα μικρά κόμματα ή ο ούτω καλούμενος ενδιάμεσος χώρος , εξ ου και δεν φαίνεται ότι θα συμμαχήσουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές, αφού φαίνεται ο καθένας τραβά τον δικό του δρόμο.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα και οι θέσεις και οι καρέκλες που τους αναλογούν… λιγοστές για να χωρέσουν τις φιλοδοξίες όλων των επονομαζόμενων μικρών κομμάτων, παίρνοντας το ρίσκο της αυτόνομης καθόδου με όλα τα συνεπαγόμενα. 

Ο Διοικητής της ΞΥΠ βρισκόταν χθες στον Ναό της Δημοκρατίας προς άντληση πληροφοριών. Παρατηρούσε τους περιφερόμενους εκπροσώπους του λαού και άλλους φιλοξενούμενους στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές. 

Αίφνης αντιλήφθηκε τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο να κατέρχεται με το αποφασιστικό του στυλ και ευθυτενές βήμα και να προχωρεί έχοντας ανάμεσα στα έγγραφα που κρατούσε και ένα φάκελο...

Google: Νέα λειτουργία διαγραφής του ιστορικού αναζήτησης

Η  αναζήτηση από την Google στηρίζεται εν πολλοίς στην λειτουργία του ανθρωπίνου εγκεφάλου

Το μάτι του Διοικητή έπεσε στον παραλήπτη του γράμματος που ήταν ο Γιώργος Περδίκης, Πρόεδρος των Οικολόγων.

Αμέσως τα λαμπάκια άναψαν και αφού έγινε η κατάλληλη έρευνα από τον εγκέφαλο, έδωσε εντολή να ενεργοποιηθεί το σύστημα και να γίνουν οι κατάλληλες ερωτήσεις και η σχετική έρευνα.

Σκιώδης υπ. Γεωργίας …αριστερός αγροτοπατέρας

Ο Καδής ανατίναξε μεταρρυθμίσεις Κουγιάλη

Ο δραπέτης Καδής  εκτόπισε κάθε έννοια πρακτικής που είναι καταγεγραμμένη στα εγχειρίδια της πολιτικής επιστήμης και αναφέρει ότι οι Κυβερνήσεις έχουν συνέχεια, ιδιαίτερα αν συστήνονται από το ίδιο κυβερνών κόμμα.

Ωστόσο στην προκειμένη ο δραπέτης, Κώστας Καδής, δεν ήθελε να αντιμετωπίσει και πάλι την μήνη των συνδικαλιστικών οργανώσεων, έχοντας την προηγούμενη δυσάρεστη εμπειρία με τις αντίστοιχες των εκπαιδευτικών και επέλεξε να περάσει ήσυχα την θητεία του χωρίς τριβές και αντιπαραθέσεις.

Ε, μα έτσι μόνο στα κατηχητικά μπορείς να υλοποιήσεις ρηξικέλευθες τομές, γιατί στην πολιτική δεν πετυχαίνεις οτιδήποτε μόνο με φιλικές τοποθετήσεις, χαμογελάκια και καλοσυνάτες προσεγγίσεις, αφού πάντα κάποιων τα συμφέροντα θίγονται.

Καδής: ''Υπάρχουν πειθαρχικά παραπτώματα αλλά…'' - Στους δρόμους τη Δευτέρα οι αδιόριστοι

Ο Χάμπας και το Κυπριστανικό Κιλελέρ.

Ανατίναξε κατ’ αρχάς τις κορυφαίες μεταρρυθμίσεις που επιχείρησε ο προκάτοχος του Νίκος Κουγιάλης και προχώρησε στην εφαρμογή όλων εκείνων που επιθυμούσαν οι αγροτικές οργανώσεις. Όπως εκείνες με τον Οργανισμό Γεωργικής Ασφάλισης ( ΟΓΑ) και την Επιτροπή Σιτηρών.

Οι συζητήσεις, τα πλάνα , οι μελέτες και οι χιλιάδες εργατοώρες πετάχτηκαν στα σκουπίδια για να ικανοποιηθούν οι αγροτικές οργανώσεις.

οι τρεις διεκδικητές για τη θέση Γ.Γ. ΑΚΕΛ

Η Σιωπή της Ειρήνης, η συνεχής παρουσία της Σκεύης και οι 3 σωματοφύλακες του ΑΚΕΛ

Συντροφικά ΑΚΕΛικά μαχαιρώματα

Ο αφέτης έδωσε την εκκίνηση ( ο άλλος ο Εφέτης του διαδικτυακού δέντρου- DIGITAL TREE θα δώσει την δική του οσονούπω) και πλέον οι σύντροφοι τρέχουν.

Οι τρεις σωματοφύλακες του ΑΚΕΛ( Γιώργος Λουκαίδης- Στέφανος Στεφάνου- Άριστος Δαμιανού) άρχισαν την μάχη επικράτησης, αφού ο καθένας εξ αυτών θέλει να δώσει το δικό του στίγμα στην κοινωνία και στους ψηφοφόρους του κόμματος που θα κληθούν να επιλέξουν τον νέο Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου εμμέσως αλλά σαφέστατα και εντελώς διακριτά εμφανίζεται η έναρξη της πάλης- όπως θα έλεγαν και οι σύντροφοι- για την επικράτηση στο ΑΚΕΛ είναι και η χθεσινή παρουσία των τριών σωματοφυλάκων, στο βήμα της αίθουσας διασκέψεων του Κοινοβουλίου, όπου και μίλησαν διαδοχικά για διαφορετικά θέματα.

Παρατηρείται το φαινόμενο όσοι είναι με το στρατόπεδο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Γιώργου Λουκαίδη να έχουν μεγαλύτερο μερίδιο δημοσιότητας στο Κοινοβούλιο, όπου είναι και ο χώρος που ως εκ του αξιώματος του ελέγχει και καθοδηγεί .

Από την άλλη ο Στέφανος Στεφάνου ως εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ελέγχει τις παρουσίες στα τηλεοπτικά πάνελ και διαμοιράζει ρόλους.

Όσο για τον Άριστο Δαμιανού υστερεί στους δυο αυτούς τομείς αλλά λόγω σχέσεων και δράσης, έχει παρεμβάσεις και σε τηλεοπτικά κανάλια και Κοινοβούλιο…

Ειρήνη: Ζητά εξηγήσεις για απαλλαγή από κατάταξη πλοιοκτητών

Το ξέσπασμα του ΑΚΕΛικού βουλευτή

Το πρόσφατο ξέσπασμα ΑΚΕΛικού βουλευτή -μετά που φυσικά ενσπείραμε κι εμείς τα καινά δαιμόνια-  ότι δεν εμφανίζεται για δηλώσεις στην Βουλή λόγω του ότι είναι κομμένος από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και παρέπεμπε « θα τα πούμε σύντομα» απεικονίζει την εσωκομματική κατάσταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

Φαντάζομαι ότι προσέξατε ότι δεν βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Ε, μα βέβαια.

Κοινή διαπίστωση ότι αποτελεί κίνδυνο για τους τρεις σωματοφύλακες, οπόταν θα έπρεπε να περιοριστεί η δράση της Ειρήνης και οι συχνές της παρουσίες στα τηλεοπτικά πάνελ και στο βήμα του Κοινοβουλίου.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά με την Ειρήνη που μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, η Σκεύη Κουκουμά εμφανίζεται στο βήμα του Κοινοβουλίου και στα τηλεοπτικά πάνελ τόσο συχνά που οι τηλεθεατές και οι δημοσιογράφοι έλαβαν γνώση για το σύνολο του περιεχομένου της γκαρνταρόμπας της

Eπιφυλάξεις ΔΗΚΟ για ΝΑΤΟ ως εγγυητής λύσης

Πρωθυπουργός ο  Φούλης- και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ο Νικόλας 

Νίκαρος- Νικόλας – Φούλης και το τρίγωνο του Κυπριστάν όπως …Βερμούδων

Αν επιτεύχθηκε τέτοια συμφωνία – συμμαχία μεταξύ αυτών των τριών πολιτικών ( Νίκαρος- Φούλης- Νικόλας) τότε να αναμένετε κάτι εκθαμβωτικό.

Είτε που θα οδηγήσουν το Κυπριστάν σε καλύτερες μέρες και θα αναπνεύσει η κοινωνία, είτε στον πολιτικό κυκεώνα που θα περιπλεχθούμε θα βαδίσουμε ολοταχώς στην καταστροφή.

Ίσως οι πολιτικές συγκυρίες, ενδεχομένως η μοίρα του τόπου, αλλά πλέον αν η τριανδρία συνεχίζει την συμμαχία τότε θα ελέγξει και τις επόμενες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, από την οικονομία έως και τους διορισμούς σε καίρια πόστα , αλλά και την εκλογή των επόμενων αξιωματούχων του κράτους που θα καταλάβουν πολιτειακά αξιώματα. 

Πως επιτεύχθηκε η συμφωνία όταν τους τρεις ηγέτες τους χωρίζει χάος, σε θέματα κουλτούρας, πολιτικής προσέγγισης και εν γένει αντιμετώπισης των καταστάσεων;

Περιγράφηκε μοναδικά από τους αρχαίους ημών προγόνους. « Ανάγκα και οι θεοί πείθονται».

Αν προτιμάτε όπως το διατύπωσε η λαϊκή θυμοσοφία «  τώρα τους χωράει η τρύπα του βελονιού». Προφανώς και έκανε μαγικά και ο Φούλης που κάτι τέτοια είναι ψωμοτύρι γι’ αυτόν αλλά και οι πολιτικές συγκυρίες και δυσκολίες το επέβαλαν. 

Προσέξτε λοιπόν. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θέλει να επιδείξει κοινωνική πολιτική, αλλά μόνο με τις ψήφους ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ στο Κοινοβούλιο μπορεί να επιτευχθεί η ψήφιση ανάλογων νομοθετημάτων και  να ξεφύγει από την απομόνωση στο Εθνικό Θέμα, αφού οι μεν πρώην φίλοι του ΝΑΙδες τον αποδοκιμάζουν γιατί τους εγκατέλειψε κατηγορώντας τον ότι φόρεσε φουστανέλα ( σας ενημερώσαμε για το μπούλινγκ που δέχεται),  οι δε ΟΧΙάδες του καταλογίζουν πολιτικές μανούβρες και εκ των υστέρων ανάνηψη από την υποχωρητική πολιτική στο Κυπριακό.

Εξ ου και τα έκανε πλακάκια με τον Νικόλα και παρά τους τσακωμούς και την λυκοφιλία με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, υποχρεώθηκε να συναινέσει για την ανάληψη από τον Φούλη ρόλου Πρωθυπουργού και τον Νικόλα ρόλο Αντιπροέδρου και αυτός φυσικά ως Πρόεδρος έχει πάντα τον τελευταίο λόγο…

ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ – Προεδρικό: Ετοιμάζουν 5 σεντ μείωση στα καύσιμα 

Η δράση του δαιμόνιου Φούλη και ο Νικόλας που εξοστρακίζει Κάρογιαν

Τι παίρνει ο Φούλης από αυτή την συμφωνία είναι αυτονόητο και πεντακάθαρο.

Εδραιώνεται σαν ο μάστερ οφ δε γκέιμ του πολιτικού παιχνιδιού( σας περιγράψαμε ότι για να πάει στον προορισμό του στην Αργάκα περνάει από την Αφρική) που πάντα επιβάλλει την άποψη του και παραμερίζει τους επίδοξους δελφίνους στο Προεδρικό και αλλού, που θέλησαν να του βάλουν τρικλοποδιές.

Δένει χειροπόδαρα τον Νίκαρο που αν και τελευταία μόλις βγει από την πόρτα του Προεδρικού ο Φούλης ρίχνει καλάθους και τραπέζια.

Για τα υπόλοιπα ο δαιμόνιος Φούλης θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή.

Εξάλλου το είπε και στο αίθριο του Κοινοβουλίου στις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με τον Διοικητή της ΞΥΠ και άλλους δημοσιογράφους- σε ανύποπτο χρόνο- ότι ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ θα συνεργαστούν σύντομα…

19