ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…16/3

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…16/3

Οι... ριπές της εβδομάδας από τον ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ

Απόμακροι- καχύποπτοι –ακοινώνητοι- ανοργασμικοί … λόγω κορωνοιού.

Παγκόσμιοι δυνάστες οι φαρμακευτικές εταιρείες κάτι θα ετοιμάσουν…

 • Τελειωτικό χτύπημα στις ρημαγμένες διαπροσωπικές σχέσεις  αποτελεί αυτός ο ιός που αναδείχθηκε από το παγκόσμιο σύστημα, σαν ο ηγέτης της εποχής μας. Δεν φτάνει που τα σύγχρονα καφενεία ή social media, όπως τα λένε στα χωριά τους απομάκρυναν τους ανθρώπους και τους μετέτρεψαν σε ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ ήρθε και αυτή η κορώνα στο κεφάλι της κοινωνίας. 

   

 • Ε, μα ποια . Με τόσα που ακούνε και από τα μίντια οι άνθρωποι τα οποία κατάντησαν σαν άλλοι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, φοβούνται. Ρίχνει ένα φταρνισματάκι ο άλλος και τον κοιτάζουν καχύποπτα. Και κάποιοι εξ ημών που θέλουμε να ρίχνουμε το φτάρνισμα μας με στυλ και πάθος με τον ανάλογο ήχο, μπορεί και να καλέσουν τον ψηλό τον Κώτσιο της Υγείας να μας συλλάβει. 

   

 • Άσε δε περί βηξίματος ούτε και να το διανοηθείς.  Ρε αδελφέ τα χάπια της πίεσης των ανθρώπων το προκαλούν. Στέγνωσε ο λαιμός μου και λοιπά. Σε βλέπουν λες και τους πυροβόλησες την μάνα. 

   

 • Ναι κι όλοι αυτοί που δήθεν παίρνουν προληπτικά μέτρα είναι οι ίδιοι που πίνουν 4 πακέτα τσιγάρα την ημέρα και είναι φορτωμένοι εργασιακό άγχος. Ε, γι’ αυτά δεν πρέπει να σας βάλουν σε καραντίνα; Έλεος δηλαδή θα τρελάνουν την ήδη ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ κοινωνία. Δεν φτάνουν όλα τα άλλα με το κυνηγητό του χρήματος να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη έχουν και το άγχος ελέω κορωνοιού. Κατάντησαν οι άνθρωποι απόμακροι, καχύποπτοι , ακοινώνητοι μην πούμε και το ανοργασμικοί.
   
 • Ήρεμα ρε ήρεμα, θα περάσει. Απλούστατα οι φαρμακευτικές εταιρείες θα βγάλουν κι άλλα δισεκατομμύρια Ευρώ, αφού οσονούπω θα ετοιμάσουν το φάρμακο και οι φοβισμένες και πανικόβλητες Κυβερνήσεις θα τρέξουν να το πάρουν. Θα τσοντάρει η ανθρωπότητα για να πάρουν κι άλλα δις- τρις εκατομμύρια οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.  
 • Ε, ναι όταν καθοδηγείς τον άνθρωπο σε άγχος , πανικό και όλα τα συναφή και λαμβανομένου υπόψη και του ελαφρώς χαλασμένου γενετικού υλικού, τότε σε χαπακώνουν εφ’ όρου ζωής, αφού και οι πάντα πρόθυμοι περί τούτου ιατροί είναι αρκούντως συνένοχοι…Πολύ αριστερό μου βγαίνει τελευταία και πρέπει να το κοιτάξω ( καλημέρα ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ μου κι αν ήξερες τους φίλους σου δεν θα έψαχνες τους εχθρούς σου)

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προσέξατε ότι ο κορωνοιός εξαφάνισε την πολιτική από το προσκήνιο και οι πολίτες ξέχασαν τα πάντα.

Α, μπα. Μα αρρωσταίνουν και οι θεοί στο Κυπριστάν;

 Οι προστάτες  μας σε όλους του τομείς μας αφήνουν απελπιστικά…απροστάτευτους

 • Η ρήση « τυχερός στην ατυχία του» είπαμε ότι προσδιορίστηκε, ειπώθηκε για το Κυπριστάν μας. Ε, μα και αυτή όμως η θεά τύχη ορισμένες φορές βαριέται αυτούς τους τύπους που φορτώθηκε στην πλάτη της και τους κουβαλάει λες και είναι ανήλικα. Ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για ομόσταβλους της θεούς, σου λέει ας πρόσεχαν και αυτοί, μην τα περιμένουν όλα από εμένα…
 • Στην προκειμένη, στα ανάκτορα όπου διαβιούν οι θεοί , σε διπλανές επαύλεις από την δική της τύχης, ζουν οι θεοί του Κυπριστάν , επονομαζόμενοι και ιατροί. Ε, γίνεται να αρρωστήσει ο θεός ; Α, μπα. Σε καμία των περιπτώσεων. Τα προληπτικά μέτρα που καθημερινά εξαγγέλλουν και μας προτρέπουν να ακολουθούμε  δεν είναι για τους θεούς, αλλά για τους κοινούς θνητούς. Σιγά μην κολλήσουν κορωνοιό οι θεοί…Τέτοιοι ιοί δεν πλησιάζουν τους ύψιστους. Αν ήταν κάποια κορώνα στο κεφάλι τους να την δεχτούν. 
 • Έλα όμως που τους ξέφυγε και μας λένε διάφορα. Τριγύριζε λέει στα νοσοκομεία και χειρουργούσε ενώ είχε συμπτώματα. Και γιατί δεν πήγε στον συνάδελφο του να του κάνει μια εξέταση; Μα και ο ίδιος δεν διέκρινε τα συμπτώματα της ασθένειας; Αν δε όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος εξετάστηκε από λοιμωξιολόγους που περιμένουμε να μας σώσουν από τον ιό και δεν είχε κάποιο πρόβλημα, τότε ζήτω που καήκαμε γενικώς…
 • Αυτά συμβαίνουν στους θεούς . Μας κάνουν χάρη που ασχολούνται μαζί μας και είναι τεράστιοι για εμάς όλους τους υπόλοιπους. Εξάλλου, τους βιώσαμε και στην ιστορία με την εφαρμογή του ΓΕΣΥ. Μόνη τους έγνοια ο ασθενής και όχι η περισυλλογή χρήματος. Ε, ναι ρε παιδιά. Τα ανάκτορα των θεών θέλουν και συντήρηση. Μην τα κάνουμε όλα ίσα και όμοια.
 • Πάντως το συμπέρασμα σ’ αυτό τον τόπο είναι ότι οι κατ’ εντολή, κατά πληρωμή και καθ’ υπόδειξη ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ μας σε όλους του τομείς μας αφήνουν απελπιστικά…απροστάτευτους. Από τους πολιτικούς, τους τραπεζίτες, τους έχοντες αξιώματα δεν εκπληρώνουν την αποστολή τους . Και το άσχημο είναι ότι δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη και να στηρίζεσαι πάνω σου. Ο καθένας στο ανάκτορο του να ζει ευτυχισμένος και οι υπόλοιποι ας ψωμοζούν. Και αν βρεθεί και κάποιος θεός υπό κατηγορία ρίχνουν και ένα διχασμό στους πολίτες και τους αποπροσανατολίζουν… 
 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ακούγονταν τριγμοί – θόρυβοι και λοιπές αναταραχές σε τάφους στην Κω. Τα κόκαλα του Ιπποκράτη δεν έτριζαν  , αλλά διασκορπίστηκαν . Α, ρε Ιπποκράτη μου με τους όρκους σου. Άντε μην προκαλείς οχληρία μην σου βγάλουν και κανένα τιμολόγιο. Εξάλλου δεν ανήκεις και στην συντεχνία του Κούμα να σε υπερασπιστεί. Μην τα βάζεις με τους θεούς είπαμε…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Υποβαθμίζεται η ζωή μας και η περηφάνια της μεσαίας τάξης διαλύθηκε

 

Οι εστιάτορες  (διάβαζε Ευρωπαϊκή ένωση- ΗΠΑ- Αγγλία) διανέμουν το μενού στους πελάτες

 • *Αλλάξαμε. Χάσαμε ως πολίτες του Κυπριστάν, αυτό που περηφανευόμαστε και διατυμπανίζαμε . Την ποιότητα της ζωής μας. Αν προτιμάτε την χαλαρότητα μας, τουλάχιστο σε σχέση με το οικονομικό μέλλον της χώρας μας. Το οποίο φυσικά ήταν αντιστάθμισμα, για τα δεινά που επισώρευσε η εισβολή και τα οποία βιώνουμε καθημερινά.  
 • * Μπορεί να είναι και μιας μορφής σχιζοφρένια, να χτίζεις τη ζωή σου σε μια χώρα στην οποία καραδοκούν , μόνο λίγα μέτρα μακριά, οι αιμοβόροι και ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ  της ανθρωπότητας, με το στόμα ανοιχτό να σε καταβροχθίσουν, όταν οι εστιάτορες  (διάβαζε Ευρωπαϊκή ένωση- ΗΠΑ- Αγγλία) διανέμουν το μενού στους πελάτες για να επιλέξουν το κομμάτι τους.
 • * Υποβαθμίζεται η ζωή μας. Συρρικνώνεται η κραταιά μεσαία τάξη, εκείνη που κυριαρχούσε στην κοινωνία και ανθοφορούσε δίνοντας ποιότητα και περιεχόμενο στην ύπαρξη του Κυπριστάν.. Πλέον ισοπεδώνεται ο διαχωρισμός και στο Κυπριστάν  διαλύθηκαν οι αδιόρατες κοινωνικές γραμμές. Υπάρχουν μόνο, πλούσιοι και φτωχοί. Η άλλοτε κραταιά μεσαία τάξη, βολοδέρνει και προσπαθεί να επιβιώσει με το μέλλον της να προδιαγράφεται ιδιαίτερα ζοφερό. 
 • Κι αυτή είναι μια προσφορά των κομμάτων προς τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δηλαδή η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ της μεσαίας τάξης διαλύθηκε και πλέον  αντικαταστάθηκε από φόβο και τρόμο για το μέλλον της.. 
 • Το δε πιο σύντομο ανέκδοτο είναι να μιλάνε για κοινωνική πολιτική. Λόγω οικονομικής περισυλλογής γίναμε απλώς ακοινώνητοι…αφού δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. 
 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Και δεν διανοούμαστε πώς θα καταντήσουν οι επόμενες γενιές. Πραγματικά τρομάζουμε.

 

*ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μία στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή

 

Home