Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι φωνές Χαμπουλλά - Κίρζη έφτασαν στο Προεδρικό

Offsite Team -
06.10.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι φωνές Χαμπουλλά - Κίρζη έφτασαν στο Προεδρικό

Thumbnail
Πικάντικες ειδησούλες για Κουντούρη- Νικηφόρου- Παπαπέτρου

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ* 

  • Ποιος έχει τα κότσια αυτή την περίοδο να τα βάλει με ΑΝΟΡΘΩΣΗ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ; Α, πα, πα Νίκαρε μου και θα αντιμετωπίσεις πιέσεις και προβλήματα, που  σε αντιπαραβολή με αυτά που πέρασες στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μοιάζουν με περπάτημα στην παραλία της Λεμεσού. Αν δε, αρχίσουν να φωνάζουν και οι βουλευτές και οι υποψήφιοι δελφίνοι για κατάληψη έδρας σε Αμμόχωστο και Λεμεσό, τότε είναι που θα γίνει το μεγάλο μπουρδούκλωμα. 
  • Ιδιαίτερα, αν εμφανισθεί η όλη ιστορία σαν ενίσχυση του ΑΚΕΛ που λόγω της καλής πορείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τους έκαναν όλους- του φίλου μου ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ συμπεριλαμβανομένου- ότι είναι φανατικοί Ομονοιάτες, τότε είναι που θα γίνει χαμός και χάος.. Επανέρχεται λοιπόν η μέθοδος του τριφυλλιού, που διακόπηκε βάναυσα λόγω της διολίσθησης της ομάδας, μετά την Προεδρία του εθνικού εργολάβου ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΝΕΟΦΥΤΟΥ.  
  • Πράκτορες της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύουν στο Προεδρικό, μου μετέφεραν πληροφορίες ότι οι Πρόεδροι ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ και ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΖΗΣ, είχαν συνάντηση με τον Νίκαρο και του εξέθεσαν τα παράπονα τους για την στάση του Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ , ο οποίος έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων και το μιτσοκάμμιμα- γνέψιμο του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Λόρια στον επιθετικό του Απόλλωνα Νταμπό την ώρα εκτέλεσης του πέναλτι. 
  • Μάλιστα οι  υψηλόβαθμοι πράκτορες της υπηρεσίας μας μετέφεραν την αγανάκτηση των Προέδρων και διερμήνευσαν την οργή των οπαδών τους για την στάση του κ. Παπαχαραλάμπους, ο οποίος επισήμαναν ότι έτρεξε για συμπαράσταση σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ. Ουάου. Και τι λες τώρα αν είσαι ο Νίκαρος;
  • Μπέρδεμα. Και μεγαλύτερο, αν αναλογιστείς ότι παρακολουθήσαμε και άλλη μια φάση που καταγράφεται στο ρεκόρ Γκίνες αφρικάνικων χωρών, όπου και είμαστε πρωτοπόροι. Ψάξαμε στο σχετικό αρχείο και ανακαλύψαμε ότι παρόμοιες περιπτώσεις συνέβησαν στην Ταγκανίκα, στην νήσο Άου- άου και στην Μοζαμβίκη. Ναι , δηλαδή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της χώρας, να απαντάει στον συνέταιρο του στο δικηγορικό γραφείο που κατέχει άλλο θεσμικό ρόλο. Ε, μην ξεχνάτε ότι Κούσιος και Παπαχαραλάμπους μαζί με τους Κορφιώτηδες, έχουν από τις μεγαλύτερες σε εύρος συνεταιρικές δικηγορικές εταιρείες του τόπου. Ω, λα, λα. 
  • Τα υπόλοιπα που είπε ο Νίκαρος στους οργισμένους Χαμπουλλα- Κίρζη θα σας τα μεταφέρουμε οσονούπω και ιδιαίτερα τις πράξεις του Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί τέτοιες εποχές Νίκαρε και Φούλη αν σας κηρύξουν πόλεμο αυτοί οι γίγαντες του ποδοσφαίρου μας, τότε μάλλον δεν σας σώζουν ούτε το ΓΕΣΥ, ούτε τα πακέτα της Ζέτας και του Κώτσιου του Πετρίδη. 
  • Άστε τα αυτά. Κι επειδή έχουμε τρεις πικάντικες πληροφορίες που περισυνέλεξε η ΞΥΠ και περιμένουν εδώ και μέρες να πληροφορήσουμε τους ενδιαφερόμενους τα εξής:.
  • Ο Βοηθός Γενικής Λογίστριας ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ- παιδί-διαμάντι και από τις κορυφαίες επιλογές του Νίκαρου- αναλαμβάνει και Πρόεδρος της σημαντικής Κεντρικής Επιτροπής Αλλαγών και Απαιτήσεων ( ΚΕΑΑ) σε αντικατάσταση του Στράτη Ματθαίου που εξελέγη Γ. γρ. της ΠΑΣΥΔΥ. 
  • Υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ Λευκωσίας θα θέσει ο δραστήριος πολυπράγμων ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ εξ Άλωνας ορμώμενος, ο οποίος είναι μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου του κυβερνώντος κόμματος , προπονητής- παράγοντας του θρυλικού ΑΠΟΑλωνας , ενώ  μετέχει και σε άλλες συναφείς δραστηριότητες του χωριού και εν γένει της  θρυλικής Πιτσιλιάς ... 
  • Αλλαγή θα έχουμε και στην αγροτική οργάνωση της ΠΕΚ, όπου το τοτέμ του αγροτικού τομέα ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΥΤΡΑΣ αποχωρεί στις 25 Οκτωβρίου και στο συνέδριο θα τον διαδεχθεί ο δραστήριος και άξιος συνεχιστής ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ. 

*ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή

Home