ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι προστάτες ανθρώπων που έγιναν έμποροι ελπίδας

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι προστάτες ανθρώπων που έγιναν έμποροι ελπίδας

Όταν ταν μαθευτούν ονόματα - διευθύνσεις που εμπλέκονται θα ακουστεί τεράστιο μπαμ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ*

 • Με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις κατάφεραν και πάλι να το αποσιωπήσουν, να το αποκρύψουν και να το καταχωνιάσουν. Για επιφανή άτομα της κοινωνίας που στηρίζονται στους ώμους τους χιλιάδες άνθρωποι και εναποθέτουν τις ελπίδες τους για καλύτερο μέλλον, τέτοιου είδους ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ πράξεις καλύτερα θα ήταν να δημοσιοποιούνται.

   

 • Όμως κι αυτοί είναι δυνατοί και κλείνουν στόματα , καταβροχθίζουν άτομα και συντρίβουν συνειδήσεις. Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ που δεν αφήνει κανένα και τίποτε που να μην τον κατατάξει και να δικάσει επιβάλλοντας την ανάλογη ποινή που εκτίει σ’ αυτή την ζωή πάντα με διαφορετικό και εναλλακτικό τρόπο, εξίσου ειδεχθή και βαρύτατο τις περισσότερες φορές, έδρασε για όλους εκείνους τους ΕΜΠΟΡΟΥΣ της ΕΛΠΙΔΑΣ που η μοναδική τους έγνοια ήταν το προσωπικό όφελος. 

   

 • Μιλάμε για σοβαρό κατηγορητήριο που καταχωρίστηκε ενώπιον της ακροαματικής διαδικασίας στην Θεία Δίκη. Α, για την φυσική δικαιοσύνη και τους σχετικούς παραλληλισμούς, δεν έχουμε δικαιοδοσία να αναφερόμαστε και δεν τρέφουμε εξάλλου και σημαντικές ελπίδες. 

   

 • Δεν μιλάμε με γρίφους και παραφραστικά. Η ΞΥΠ δια κορυφαίων πρακτόρων της ανακάλυψε μια υπόθεση που βρίσκεται καλά κρυμμένη και την αποκαλύπτει και οσονούπω όταν μαθευτούν ΟΝΟΜΑΤΑ και διευθύνσεις των ατόμων που εμπλέκονται θα ακουστεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΜ και θα συνταράξει την κοινωνία. Η έκρηξη που θα προκληθεί θα τραυματίσει αρκετούς και ορισμένοι εξ αυτών θα καταστούν ΑΣΥΜΒΑΤΟΙ με την κοινωνική- πολιτική ζωή.  Φτάνει να μην υπάρξουν παρεμβάσεις και διακοπές.
   
 • Κι όπως σε όλα που συμβαίνουν σ’ αυτή την κοινωνία και στην προκειμένη περίπτωση θα τραυματιστούν και πολιτικά- κομματικά στελέχη και πολιτειακοί αξιωματούχοι!!! Οι οποίοι καθότι αδαείς περί της πολιτικής, χτίζουν την καριέρα τους και στήνουν την πολιτική τους δράση σε ψεύτικα – πήλινα πόδια που νομοτελειακά θα συντριβούν. Όπως και στην προκειμένη που θα πάθουν τέτοιου είδους ζημιά που θα τους στοιχίσει αρκετά και ανεπανόρθωτα. 

   

 • Εμείς θα παρακολουθούμε την υπόθεση και όταν προκύψουν στοιχεία που μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε θα το κάνουμε πάραυτα . Οι έμποροι της ελπίδας με τις κομματικές πλάτες κάποια φορά πρέπει να ξεγυμνωθούν και να τους δουν όλοι και να αντιληφθούν ότι θα πρέπει να είναι υποψιασμένοι όταν αφήνουν άλλους να ενεργούν γι αυτούς και δήθεν εξυπηρετούν αγαθά συναισθήματα…

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φανταστήκατε να ήταν κυβέρνηση της αριστεράς και να υποβάθμιζε την Ελλάδα στην Β’ κατηγορία έστω για υγειονομικούς λόγους; Ου, σήμερα ανθέλληνες θα τους ανεβάζαμε, εχθρούς της μητρός πατρίδος θα τους κατεβάζαμε. Για να ακριβολογούμε και τους γράφοντος συμπεριλαμβανομένου που πάντως τα ίδια λέει ότι ισχύουν και για την παρούσα κυβέρνηση. Βεβιασμένη και αχρείαστη απόφαση με νεφελώδη στοιχεία…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home