Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι Συντεχνίες συνεργοί στην καταστροφή της κοινωνίας

Offsite Team -
26.08.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι Συντεχνίες συνεργοί στην καταστροφή της κοινωνίας

Thumbnail
Αν δεν επιδείξουν την αναγκαία αποφασιστικότητα τότε θα σημάνει και το ΤΕΛΟΣ των συντεχνιών

* Γράφει ο Πιστολέρο

•  Καλά δεν υπήρξε κάποιος να τους γιουχαΐσει; Έστω ρε παιδί μου να τους πει ότι φέρετε κι εσείς κύριοι εργατοπατέρες τεράστια ευθύνη που αφήσατε τους ανθρώπους ξεκρέμαστους και έρχεστε τώρα με ντουντούκες να κάνετε ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ και να μοιράσετε κόλλυβα; Αντιλαμβάνομαι ότι ο πόνος της ανεργίας ( όλοι εμείς στον ιδιωτικό τομέα που τον βιώσαμε επανειλημμένα…γνωρίζουμε)  είναι τεράστιος και θολώνει το μυαλό του ανθρώπου που κρέμεται από τα χείλη του οποιουδήποτε παρουσιάζεται σαν αυτόκλητος σωτήρας του. Αλλά αυτοί δεν έχουν τσίπα και δεν έχουν και την δύναμη. Μόνο τα παπαγαλάκια τους και οι έμμισθοι τους επωφελούνται.

• Αν κάποιος κατανέμει σε ποσοστά την καταστροφή του Κυπριστάν , θα δώσει γύρω στο 20-30 % μερίδιο ευθύνης στους συντεχνιακούς, οι οποίοι έγιναν μέρος του συστήματος και αφομοιώθηκαν από τα κόμματα με τα οποία συναγελάζονταν και συνέτρωγαν στα ίδια τραπέζια. Σε μέγαρα και πολυτελή γραφεία ξεκουράζονταν και έγιναν μέρος της εξουσίας , αντί προστάτες των εργαζομένων. 

•  Ανάλογα με τον χρωματισμό της εξουσίας έπαιρναν και αυτοί την ανάλογη θέση.. Άσε που στο μαλακό υπογάστριο της εξουσίας ενίοτε ξεχνούσαν και τους χρωματισμούς.

•  Τώρα χύνουν ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ( λες ότι γι’ αυτούς εφευρέθηκε η παρομοίωση). Εκτός κι αν παίρνατε κι εσείς μερίδιο από το μέλι …αν κρίνουμε από τα ανθηρά οικονομικά σας τότε μάλλον καρπωθήκατε αρκετά. Λες και είσαστε βαριά βιομηχανία. 

• Όλα αυτά ως προειδοποιητικές βολές για όσα θα επέλθουν μόλις χειμωνιάσει και αρχίσουν οι απολύσεις. Ήδη ο Διευθυντής της ΟΕΒ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ το είπε ξεκάθαρα και μάλιστα στην παρουσία των κορυφαίων εργατοπατέρων της ΣΕΚ – ΠΕΟ ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΤΣΑ και ΠΑΜΠΗ ΚΥΡΙΤΣΗ , αντίστοιχα. Θα πρέπει να επωμιστούν το κόστος και οι εργαζόμενοι. Οπόταν αναμένεται χαμός το Φθινόπωρο και το νέο τεστ για τις συντεχνίες είναι το έσχατο που τους παρέχεται από τους εργαζόμενους. Αν δεν επιδείξουν την αναγκαία αποφασιστικότητα τότε θα σημάνει και το ΤΕΛΟΣ των συντεχνιών. 

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σε δελτίο του ΡΙΚ μας είπαν ότι θα πέσουν κεραυνοί . Ρε μπας και οι ΡΙΚάδες οσμίζονται την Δευτέρα Παρουσία; Ε, ανάμεσα στα άλλα τους χαρίσματα έχουν κι αυτό…

*ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή

Home