ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Όλα καλά στο Πριγκιπάτο Νικόλαε;

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Όλα καλά στο Πριγκιπάτο Νικόλαε;

Εξ αποστάσεως σκιώδης ηγέτης ο επικοινωνιολόγος
  • Ήχησαν οι σάλπιγγες στα ανάκτορα της Διγενή Ακρίτα ; Το θέμα αν ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και οι αυλικοί και παρατρεχάμενοι άκουσαν τους ήχους ή τελικά τους πέρασαν για παραλλαγή ροκ μουσικής, από άσμα που ετοιμάζει ο Πρίγκιπας με την ηλεκτρική του κιθάρα. 
  • Ότι κλειστήκατε στα ανάκτορα σας περιστοιχίζοντας τον Πρίγκιπα και πολυβολώντας τον με διάφορες ιδέες χωρίς να τον αφήνετε να αφουγκραστεί την κοινωνία φαντάζομαι ότι είναι μέρος της στρατηγικής σας στελέχη του κονκλαβίου. Εξάλλου είναι και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ εξ Ελλάδας που βλέπει τα πάντα, ελέγχει όλους και καθοδηγεί. Εξ αποστάσεως σκιώδης ηγέτης ο επικοινωνιολόγος.
  • Ναι Πανάγο αλλά το Κυπριστάν κινείται με δικούς του όρους και κανόνες και φαίνεται ότι ο προσανατολισμός που έδωσες οδήγησε σε επικίνδυνες ατραπούς. Εξάλλου, όταν η πολιτική υποκαθίσταται και δεν συμπληρώνεται από τους επικοινωνιολόγους τότε επισωρεύονται δεινά.
  • Δηλαδή, θεωρείται επικοινωνιακή τακτική να ανακοινώνεται εν μέσω οικονομικής κρίσης ότι μειώνονται οι μισθοί των εργαζομένων στο ΔΗΚΟ όταν το παραδάκι της χορηγίας πέφτει κανονικά; Όπως και η ενέργεια να μπεις στο σχέδιο του Υπουργείου Εργασίας περί μείωσης εργασιών των επιχειρήσεων και απώλειας κερδών; Καλά τι επιχείρηση είναι το κόμμα και έχασε κέρδη; 
  • Ε, μην μου πεις Πανάγο ότι αυτή δεν ήταν επικοινωνιακή πατάτα. Δίνει μήνυμα στην κοινωνία, για τον τρόπο που θα ενεργήσεις σε περίπτωση που αναδειχθείς Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν ζούμε όλοι στον περίγυρο του Πριγκιπάτου και δεν αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει.  Εξάλλου, μεταξύ μας, δυο –τρεις χιλιαδούλες τον μήνα τι είναι ; Μερικά κιβώτια αναψυκτικών… 
  • Α, και το άλλο. Να φεύγουν στενοί σου συνεργάτες , ιδιαίτερα αυτοί που ασχολούνται με θέματα τύπου και αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα σε διάστημα λίγων μηνών , οι οποίοι  γνωρίζουν , ακούνε και παρατηρούν όσα συμβαίνουν στο κόμμα , αυτό κάτι σημαίνει. 
  • Μπορεί να πετάξατε την δημοσκόπηση του ΠΟΛΙΤΗ στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά δεν παύει από του να αποτελεί την αποτύπωση μιας στιγμής και ενδεχομένως τάσης. Όμως το ΔΗΚΟ, με τις συγκυρίες ελέω ιού και τον ρυθμιστικό ρόλο που παίζει στο Κοινοβούλιο, θα έπρεπε ενδεχομένως να ήταν ανεβασμένο. Αλλά βλέπετε δεν καταφέρνετε να περάσετε τα μηνύματα σας στην κοινωνία. 
  • Α, και το τελευταίο. Επειδή η ΞΥΠ και ιδιαίτερα ο Διοικητής της κινείται σε όλα τα μήκη και πλάτη της κοινωνίας και της πολιτικής ζωής και έχει από καλές έως και άριστες σχέσεις με αρκετούς ΔΗΚΟικούς, όλοι εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο. Πίκρα και προβληματισμό γιατί νοιώθουν ότι το κόμμα απομακρύνεται απ’ αυτούς και εκείνοι νοιώθουν ψυχικά αποξενωμένοι από την πολιτική τους κοιτίδα. Άσε λοιπόν Πρίγκιπα μου τους αυλικούς, παρατρεχάμενους και επικοινωνιολόγους και κατέβα στην κοινωνία και το κόμμα να αφουγκραστείς την πραγματικότητα. Εδώ ολόκληρος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  που τα παπούτσια του δεν τα σκόνιζε και τον μάλωναν η μαμά Μαρίκα και η γυναίκα Μαρέεβα αν τσαλακωνόταν το πουκαμισάκι του , κατεβαίνει στον κόσμο και επικοινωνεί με την κοινωνία. 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μην ξεχνάτε ότι στο διπλανό σας μαγαζί άρχισαν να ετοιμάζονται τα Αρμένικα λαχματζού, κούπες , σουβλάκια και άλλα εδέσματα. Ε και ξέρετε ότι οι ΔΗΚΟικοί είναι λιγούρηδες και καλοφαγάδες…

* Μια παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή 

Home