Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ θέλει να γίνει ο καθηγητής με πίνακες

Offsite Team -
22.09.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ θέλει να γίνει ο καθηγητής με πίνακες

Thumbnail
Δίνει το έναυσμα συζητήσεων για να περιοριστούν τα μείζονα προβλήματα της κοινωνίας

*Γράφει ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ 

Είσαι ένας καθηγητής . Και στην κυριολεξία αλλά και κατά την καθομιλουμένη. Είσαι τεράστιος , πρωτοπόρος και άξιος για να σε συμπεριλάβει το κόμμα σου, στην επικοινωνιακή ομάδα. Εμείς επικεφαλής σε βλέπουμε, αλλά τα κομματικά στεγανά θα σε δυσκολέψουν λιγάκι. Πάντως ΓΙΩΡΚΑΤΣΕ ΓΑΒΡΙΗΛ παρέδωσες μαθήματα επικοινωνίας  και προπαγάνδας. Φίλε μου δεν είσαι μόνο σούπερ καλλιτέχνης, αλλά και τρομερός …επικοινωνιολόγος και καλά είναι να φύγεις από τα σχολεία και να ανοίξεις τέτοιου είδους γραφείο. Θα σαρώσεις. 

Ε, ναι ρε, τι έκανε ο Γιώρκατσος; Πως θα τραβήξει την προσοχή πάνω του και να σαρώσει στις επικείμενες εκλογές για ανάδειξη της νέας ηγεσίας της Ομοσπονδίας Ελλήνων( αυτό θα σε ενοχλεί φαντάζομαι και θα το αλλάξεις , έτσι Γιώρκατσε;) Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης ( ΟΕΛΜΕΚ) που διεξάγονται την ερχόμενη Πέμπτη; Με απλό, παραδοσιακό και πετυχημένο τρόπο. ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ. Ε, τους πίνακες δεν τους φιλοτέχνησε πριν λίγες μέρες αλλά προ καιρού. Δημοσιοποιώντας τους, προφανώς και γνώριζε ότι θα προκαλούσε αναταραχή και δημόσιες συζητήσεις. Θα προκαλείτο σάλος και θα βρισκόταν στην δημοσιότητα για μέρες και θα αποτελούσε το κέντρο συζήτησης στην δημόσια σφαίρα.

Έτσι όλοι ασχολήθηκαν μαζί του, ο Γιώρκατσος έκανε το θύμα και ιδού πως ένας καθηγητής τέχνης, δίνει το έναυσμα συζητήσεων για να παραμεριστούν τα μείζονα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά και άνθρωποι που προσφέρουν και βασανίζονται στα εργαστήρια και με χιλιάδες ώρες μελέτης για να προσφέρουν στον τόπο. Κι όλοι ασχολούνται γιατί κάποιος ζωγράφος θέλησε να προκαλέσει με υβριστικούς για τα θεία πίνακες. . Γι’ αυτό ο Γιώρκατος πρέπει να βραβευθεί από τους επικοινωνιολόγους για την εργασία της χρονιάς. 

Λοιπόν, για όσους δεν γνωρίζουν τους συσχετισμούς στην ΟΕΛΜΕΚ να τους επισημάνουμε ότι – πάντα με άνωθεν εντολές- συμπτύσσονται συμμαχίες, ως προς την εκλογή του Προέδρου της οργάνωσης , καθότι καμία παράταξη δεν διαθέτει τις απαιτούμενες έδρες για να προχωρήσει από μόνη της . Με τα υφιστάμενα δεδομένα και λόγω της περιρρέουσας, θα συνεργαστούν Προοδευτική ( καθηγητική οργάνωση ΑΚΕΛ) με ΔΗΚΙ ( του ΔΗΚΟ) και της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ( αποστασιοποιημένοι ΕΔΕΚίτες και ανένταχτοι) εναντίον της Αλλαγής (του ΔΗΣΥ). Όπως και την προηγούμενη θητεία εφάρμοσαν την εκ περιτροπής Προεδρία ΑΚΕΛικοί και ΔΗΚΟικοί, μάλλον προς τα εκεί κατατείνουν έστω και αν τους χωρίζει χάος… 

Ε, μ’ αυτά και εκείνα ο Γιώρκατσος θα εκλεγεί στην ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ και βεβαίως- βεβαίως θα είναι στην γραμματεία και ενδεχομένως …Πρόεδρος. Και η πρώτη του επίσκεψη ως μέλος της ηγεσίας της οργάνωσης θα είναι στον Αρχιεπίσκοπο. Ουάου! 

Πάντως να πούμε ότι προβληματίζονται ΔΗΚΟικοί και λοιποί συνεργάτες της Προοδευτικής λόγω Γιώρκατσου. Εξάλλου, όλοι τους τάχθηκαν εναντίον των πινάκων του καθηγητή και μάλιστα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μιλώντας στο ΡΙΚ, είπε ότι ένοιωσε ΑΗΔΙΑ, όταν είδε τους πίνακες…Πάντως εμείς ζούμε Πρόεδρο τον Γιώρκατσο για να δούμε) παρακαλώ δυνατά και με φωνή στεντόρεια)…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό 1: Δηλαδή, αν κάποιος καλλιτέχνης φιλοτεχνούσε πίνακα με σκύλο να ουρεί σε πρώην Προέδρους της Δημοκρατίας ή πολιτικούς της σύγχρονης γενιάς,  γιατί θεωρούσε ότι ήταν υπεύθυνοι για την καταστροφή της οικονομίας του τόπου και για την μη λύση του Κυπριακού και πάλι οι justice ή όλοι αυτοί οι υπερασπιστές του Γιώρκατσου, θα διαμαρτύρονταν με επικεφαλής θυγατέρες πρώην Προέδρων;  

1

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό 2: Που κρύφτηκαν όλες οι γυναικείες οργανώσεις η Σκεύη Κουκουμά, η Αργεντούλα , η Ζέλεια και όλες οι μαχήτριες; Δεν είδαν τον πίνακα του Γιώρκατσου με την γυναίκα- σκύλα; ( Δέστε πιο πάνω). 

*Μια παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή

Home