ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Στα απλά όλοι παριστάνουν τους ήρωες & τους κορυφαίους

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Στα απλά όλοι παριστάνουν τους ήρωες & τους κορυφαίους

Ο κομματικός πάτος και τα κανάλια με όψη δράκουλα
 • Οι δυνατοί και οι άξιοι φαίνονται στα δύσκολα και στις κρίσεις. Στα απλά καθημερινά όλοι μπορούν να παριστάνουν τους ήρωες και τους κορυφαίους. Εκεί όπου τα πάντα καίνε αποδεικνύεις το θάρρος , τις ικανότητες, τις γνώσεις και το τσαγανό. Κι αν όλα τα πιο πάνω ισχύουν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής , στην πολιτική ισχύουν σε μεγαλύτερο βαθμό. Γιατί ως οι κατ’ εξοχήν εκπρόσωποι του λαού- τα κόμματα – έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση στις λαϊκές μάζες και καλώς η κακώς, διαμορφώνουν συνειδήσεις και συμπεριφορές.  

   

 • Πάντως το 2020 θ’ αποτελεί κομβικό σημείο για το πολιτικό προσωπικό στον τόπο μας. Μέσα από τραγικά γεγονότα αποδείχθηκε η γύμνια της και η ανάγκη για σκληρή και διαρκή εργασία ώστε να μπει σε λεωφόρους και να ξεφύγει από τα σκοτεινά μονοπάτια. Το 2020 η πολιτική στον τόπο μας, για ν’ ακριβολογούμε η κομματική ζωή( αν μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός δηλαδή), βρήκε πάτο. 

   

 • Η  υγειονομική βόμβα του ιού , επιφέρει και την συνεπαγόμενη οικονομική αβεβαιότητα  και ήδη  προκάλεσε  τον πόνο των συμπατριωτών μας, αφού πέραν από τις καρδιές και τις ψυχές μας που τραυματίστηκαν ανεπανόρθωτα, χτύπησε και τα κόμματα. Σε ένα απίστευτο αλαλούμ αντί να προβαίνουν σε ενημέρωση της κοινής γνώμης ,προκαλούν  αναστάτωση και θλίψη. Η έλλειψη ανθρώπων που να μπορέσουν να παρουσιάσουν τα γεγονότα με τον ενδεικνυόμενο τρόπο, προκάλεσε φόβο και επέτεινε τον πόνο και την ανησυχία. 

   

 • Όλοι παριστάνουν τους ειδικούς επί των ιατρικών θεμάτων και των παραμέτρων της και ξαφνικά ανακάλυψαν ότι πέραν από του να είναι πελάτες σε νοσοκομεία και να βλέπουν την αναλυτική κατάσταση με την μισθοδοσία τους, δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα. Ούτε καν τα χαρακτηριστικά που διέπουν την οικονομία του κράτους. 

   

 • Έγιναν οικονομολόγοι, λογιστές και μάλιστα με άποψη και θέση. Η διαχείριση των συζητήσεων έγινε με τρόπο αποκρουστικό και αντί ενημέρωσης η κοινωνία τυγχάνει παραπληροφόρησης. Ο βομβαρδισμός με πληροφορίες που έδινε ο πρώτος τυχόντας , χωρίς να διασταυρωθούν και να αναζητηθεί η αλήθεια προσέδωσε στα κανάλια μια όψη δράκουλα. Που διψούσε για αίμα και αφού το βρήκε το ρούφηξε. 

   

 • Η ανυπαρξία στρατηγικής και συντονισμένης δράσης ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής και η ενημέρωση του κοινού έπεσε στα χέρια κάποιων κομματικών ανθρώπων που δεν έχουν το ειδικό βάρος για τις δύσκολες καταστάσεις. Ξέρουν απλώς να διαβάζουν . Οι στρατηγοί που θα έπρεπε να ήταν επιφορτισμένοι με την καθοδήγηση των υπολοίπων έμειναν αρκετά πίσω και μοιραία οι υπόλοιποι έφαγαν αρκετές αδέσποτες. Εν πάση περιπτώσει αφού πλέον άγγιξαν τα κόμματα  τον πάτο, τους δίνεται η ευκαιρία ν’ ανανήψουν και να προχωρήσουν στην δημιουργία. Να δώσουν στην κοινωνία αυτά που επιζητεί. Να γίνουν ρε παιδί μου,  κόμματα , χώρας- μέλους της ευρωπαϊκής ένωσης. 

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Και επιτέλους και οι αρχηγοί των κομμάτων ν’ αντιληφθούν ότι στα χέρια τους κρατούν εξουσία, την οποία πρέπει να χειρίζονται με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και σε δεύτερη μοίρα, την ικανοποίηση του ναρκισσισμού τους… 

   

Home