Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Συνεργασία ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ ανέδειξε τον νέο Γ.Γρ. της ΠΑΣΥΔΥ

Offsite Team -
18.09.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Συνεργασία ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ ανέδειξε τον νέο Γ.Γρ. της ΠΑΣΥΔΥ

Thumbnail
Ο επικεφαλής των δημοσίων υπαλλήλων είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ και υπέχει θέσης- οιονεί- Αντιπροέδρου

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ* 

 • Μπορεί η σχέση ΦΟΥΛΗ- ΠΡΙΓΚΙΠΑ να βρίσκεται σε κρίση, αλλά οι ψηφοφόροι τους συμπεριφέρονται με διαφορετικό τρόπο , δίνοντας άλλη διάσταση στα πολιτικά δρώμενα και ενδεχομένως υποδεικνύοντας διαφορετικό τρόπο θεώρησης των γεγονότων. Η πρότερα τους συνεργασία, αλλά και όσα τους συνέδεσαν στο παρελθόν, άφησαν ρίζες που δύσκολα μπορούν να ξεριζώσουν οι πρόσκαιρες και ευκαιριακές προσεγγίσεις των ηγετών τους με άλλα κόμματα.

   
 • Τρανή απόδειξη το αποτέλεσμα επί της κάλπης, για ανάδειξη του νέου Γενικού Γραμματέα της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Δημοσίων Υπαλλήλων ( ΠΑΣΥΔΥ) , όπου ο καθαρόαιμος ΔΗΚΟικός ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, εξελέγη με την βοήθεια και την συμπαράσταση Συναγερμικών . Και προφανώς οι εν λόγω Συναγερμικοί ( καλημέρα Λευτέρη ), δεν έδρασαν χωρίς την εξουσιοδότηση από την ηγεσία του κόμματος.
   
 • Και αναφερόμαστε για την θέση του Γ. Γρ. της ΠΑΣΥΔΥ , η οποία κατατείνει να συμπεριλαμβάνεται στις επιφανέστερες της κοινωνίας και ενίοτε να ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ, ακόμη και κρατικούς αξιωματούχους και να ορίζει την λειτουργία του κράτους. Τέλος πάντων και εν ολίγοις, ο επικεφαλής των δημοσίων υπαλλήλων είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ και υπέχει θέσης- οιονεί-  Αντιπροέδρου στην Κυπριακή πολιτική σκηνή. 

   

 • Πάμε παρακάτω. Η ΞΥΠ μας ενημέρωσε ότι τον κ. Ματθαίου, που μέχρι πρότινος ήταν Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Ελέγχου και Αλλαγών ( ΚΕΕΑ) στήριξε και ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΔΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ – όντας Συναγερμικός- αλλά και βουλευτές – αξιωματούχοι, όπως Δήμαρχοι ( που είσαι ρε Φαίδωνα μου) και άλλοι που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα ΕΣΠΡΩΞΑΝ στην νίκη τον Στράτη. 

   

 • Και δεν ήταν μόνο αυτό. Εξέθεσαν, για να μην πούμε ότι ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ, τον απελθόντα Γ. Γρ. ΓΛΑΥΚΟ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ, ο οποίος και πίστευε ότι θα τον στήριζε ο ΔΗΣΥ. Αν και ο κ. Χατζηπέτρου επιδόθηκε σε έντονο παρασκήνιο – ο Διοικητής της ΞΥΠ στα πλαίσια των καθηκόντων του τον συνάντησε σε αρκετά γραφεία αξιωματούχων- τελικά αποδείχθηκε ότι το επιτελείο Ματθαίου ήταν πανίσχυρο και έκανε ορθολογιστική προεργασία. 

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό:  Ωστόσο, η συνεργασία επικράτησε και η νίκη Ματθαίου αποτελεί επιστέγασμα της σύμπλευσης ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ και φυσικά αν θα αποτελέσει ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ή αρχή για μια νέα συνεργασία, ο χρόνος θα δείξει. Εξάλλου υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει ο Πρίγκιπας …Πρόεδρος της Βουλής; Α, μπα. 

*ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home